De fineste støvler fra Glamorous

Oktober shopping cravings

oktober-shopping-cracings-moon-skirt-lace-orange-ellos-stol-spisebordsstol-sports-bh-nike-bianco-caroline-berg-eriksen-kollektion-collection-lilla-hvisk-meyers-simreretter Reklamelinks:
1/ Moon River nederdel HER   2/Caroline Berg Eriksen for Bianco stiletter HER   3/ Ellos stol HER
4/ Hvisk ring HER   5/ Meyers Simremad kogebog HER   6/ Nike sportsBH HER

Ud over en masse fra ASOS, så har jeg faktisk ikke shoppet så mange andre steder denne måned. Men jeg har drømt en masse om fine ting! Jeg er ved at give vores spisestue en makeover og i den forbindelse, så bliver det både til nyt spisebord og stole. Stolene er dog en større udfordring end jeg havde regnet med. Jeg kan ikke finde nogle, hvor stilen passer, kvaliteten er i orden og priserne ikke for horrible. Jeg vil helst ikke over 1000 kroner per stol. Det er nr. 3 godt nok, men det er lige nu dem, som kommer tætteste på noget jeg kan lide. De er virkelig fine! Jeg kunne også godt trænge til en ny træningsBH og nr. 6 ser god ud. Nogen af jer, som “kender” den?

Nederdelen fra Moon River er jeg helt tosset med. Den er fin til strømpebukser og en dejlig strik. Og den har endda elastik i taljen! Win! Skoene fra Bianco har jeg luret på siden de kom i butikken. Farven er så lækker og det er da en perfekt sko til sæsonens mange fester. Jeg er altid helt bidt af simremad, når det er koldt udenfor og derfor er Meyers Simremad også flyttet ind hos mig denne måned. Der er vildt mange opskrifter, som jeg allerede planlægger at lave. Øj, det ser godt ud. Og jeg elsker at den er delt op i årstiderne, så man kan lave simremad året rundt 😉 Jeg fandt den HER.

I dag skal jeg have gjort klar til Tims fødselsdag i morgen. Gaverne er købt, men vi får også gæster til kæmpe ostebord og rødvinssmagning, så der skal købes lidt ind i dag. Jeg tror, at vi skal have tømt en ostehandler senere 😉

I haven’t done a lot of shopping other than on ASOS this month. But I’ve done a lot of dreaming! I want some new chairs for our dinning room, but I’m having a hard time finding some that are nice and not too expensive. I really like the chair from Ellos though. I’m also head over heels in the skirt from Moon River and the heels from Bianco. Love the colour on the shoes!

13 kommentarer

 • Cecilie

  Åh, din bannerreklame fra siden blev VED med at være oveni teksten, på trods af, at jeg krydsede den og fortalte at den var i vejen (plejer at virke).. Jeg ved ikke om du kan gøre noget ved det, men det var først da jeg besluttede mig for at skrive det i en kommentar til dig, at jeg så rent faktisk kunne scroll’e op og læse teksten (på trods af adskillige tryk på refresh).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hej Cecilie,

   Er det en bestemt af reklamerne eller er det bare dem alle sammen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Vi fandt vores spisebord og stole i Årstidernes Bolighus i Ringe. Ligger lige ved motorvejen og er bestemt et besøg værd! De er simpelthen så søde 🙂 Lige ved siden af ligger Trendbazar som har mere mærkevarer hvis man er til det. Begge steder er kæmpe! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det i Ringe kan jeg huske fra da jeg var teenager. Der var det hele meget hvidt, beige, romantisk og med alt nips lavet i gips. Er det stadig sådan? Fordi det er ikke lige den stil jeg er ude efter 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Naaah. Jeg synes de følger tidens trend ret godt. Det er i hvert fald ikke gips jeg forbinder med stedet – men det var så heller ikke det jeg kiggede efter 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Dem må jeg lige forbi ved lejlighed så!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  De sko er såå smukke, men jeg har aldrig prøvet en sko som sidder så dårligt på foden. Jeg har endda prøvet dem to gange fordi jeg ikke kunne forstå de kunne være så smukke og så dårlige at have på. Jeg har normalt aldrig problemer med mine fødder og sko

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åh tak – det lyder som om, at jeg lige skal prøve dem. Omvendt er det mega nemt at returnere (og gratis) til Boozt, så det kan godt være, at jeg bare bestiller der. Der er også der jeg har linket til.
   Men ja, de er så smukke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Hej, denne stol ligner http://www.biva.dk/emily-stol-lysegra.html men er lidt billigere

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Den er mega pæn! Dog er den alt for bred. Vi vil gerne have nogle “slanke” stole, så vi forhåbentligt kan få plads til en mere på hver side. Og det ville vi ikke kunne med den der. Men den er godt nok pæn og den ser virkelig også behagelig ud at sidde i!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nike sportsbh’en er SÅ god. Jeg prøvede den i Nike butikken på et tidspunkt, og for en som mig, der generelt har svært ved at finde en sportsbh i min størrelse, og som tilmed holder på sagerne, var den helt fantastisk! Jeg drømmer stadig om den … Men synes bare, den er ret dyr. :/ Men! Den er virkelig god. 🙂
  Et tip: prøv den, før du køber (eller brug i det mindste deres måle-redskab på deres hjemmeside), for jeg skulle hele to skåle ned i den (hvilket var heldigt, for de havde den ikke i min almindelige skål). 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Milla

  Mega godt tip med den sportsbh – den ser virkelig spændende ud! Jeg kender den ikke, men jeg har en anden, som også har en form af skåle og den er bare virkelig behagelig at træne i 🙂 Det er ikke alt, som skal mases…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   “Det er ikke alt, som skal mases” – amen to that, sister! Det er nemlig det jeg godt kunne tænke mig at teste, fordi lige nu, der har jeg den klassiske, som bare maser dem helt ind til kroppen. Og det er sgu egentlig ikke rart.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De fineste støvler fra Glamorous