Min seneste ASOS ordre

OOTD #428: I prikket kjole fra ASOS og jury duty

OOTD #428: I prikket kjole fra ASOS og jury dutyOOTD #428: I prikket kjole fra ASOS og jury dutyOOTD #428: I prikket kjole fra ASOS og jury dutyReklamelinks:
ASOS dress (HERE) – Leowulff bag (HERE) – ASOS shoes (HERE)

I fredags var jeg ude at spise og efterfølgende i biografen med min biografklub, hvor vi så “Florence”. Og jeg havde dette på den aften. Som jeg nævnte i dette indlæg, så er kjolen helt ny og er fra ASOS lige HER. Jeg er vild med den! Der er elastik i taljen (win) og så sidder den bare rigtig pænt. Og så koster den kun 400 kroner. Det er altså ret okay! Den findes også HER i normalt længde (min er “Tall” version).
Skoene er også fra ASOS og min farve er desværre udsolgt derinde. Men denne bordeauxrøde farve HER, synes jeg faktisk næsten er flottere (mine er lysere i farven). De findes også i sorte HER, lysegrå HER og nude HER. Hælens højde gør, at de er ret behagelige at gå i og jeg kan have dem på væsentligt længere tid end almindelige stiletter.

I dag skal jeg, sammen med resten af juryen til Best of Odense, finde frem til hvem der går videre til den afsluttende afstemning i Best of Odense. Jeg vil prøve at snappe lidt i løbet af dagen, så I kan tilføje mig på Snapchat under brugernavnet missjeanett

Hav en skøn torsdag!

This outfit is from Friday where I went out with my girls for a steak and a movie (Florence Foster Jenkins). And I was wearing this dress which is new and from ASOS. You can find it HERE in Tall and HERE in normal length.

OOTD #428: I prikket kjole fra ASOS og jury dutyOOTD #428: I prikket kjole fra ASOS og jury duty

12 kommentarer

 • Johanne Emilie

  Årh den skal jeg vist have bestilt hjem 🙂 Hvilken størrelse har du den i? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ÅH! Den kjole er virkelig VIRKELIG fin. Den måtte virkelig gerne bo hos mig! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er virkelig også et af min bedre køb, uden tvivl!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Meget meget fin. Har du taget den i tall for at den ikke blir for kort eller er du tall? Er selv 165 så prøver at regne ud om tall også vil være godt til at skjule lidt lårbasser 🙂 Og UK14 svarer ca til hvad i danske str.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg er “tall” 🙂 Jeg er 178 cm og Tall-kollektion er for piger på 175 og op efter. Jeg tror, at den normale ville være fin til dig. En UK14 er normalt en dansk 42, men den er lille og svarer til en dansk 40 (jeg er normalt ikke en 42).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorte

   Taaakkkkk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Selv tak! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Tak for et link til den normale kjole! Den er så fin! Men desværre ikke i min størrelse ;(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åh er den allerede begyndt at være udsolgt? Den var i alle størrelser, da jeg indsatte linket! Prøv at holde øje. Tit får de flere hjem. Det har jeg selv oplevet flere gange med ASOS.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hold nu op hvor ser du godt ud! (det gør du nu altid, men synes at simpelthen det outfit og håret sidder lige i skabet) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min seneste ASOS ordre