Jeg har aldrig været skruk

OOTD #429: Leopard i Legoland og om hår der ændrer sig

ootd-429-leopard-i-legoland-og-om-har-der-andrer-sig0ootd-429-leopard-i-legoland-og-om-har-der-andrer-sig1Reklamelinks markeret med *

Y.A.S. dress (HERE) – Jane Kønig bracelet (HERE*) – Ray-Ban sunglasses
Maria Black earring (HERE*) – DKNY “gansevoort” bag (HERE) – Public Desire shoes (HERE)

Da vi var i Legoland (mere om det i det weekendindlæg, som jeg skrev HER) havde jeg min nye kjole fra Y.A.S. på. Ret behagelig, men samtidig også pæn. Jeg tænker, at den også sagtens kunne gå på et kontor? Man trækker selv snoren i taljen ind og det gør det nemt, at få den til at sidde pænt på ens krop.  Jeg kan ikke finde den andre steder end på  HER (sjovt at den ikke er på Y.A.S.’s egen webshop?).
I øvrigt så sker der noget sjovt med mit hår for tiden. Jeg har alle dage haft utrolig glat hår. Som i, MEGET glat. Men her på det seneste er jeg begyndt at opleve, at når jeg lader mit hår lufttørre, så får det lidt fald. I kan fornemme det en lille smule i længderne her på billederne. Det gør mig ikke så meget, men lidt sjovt, når jeg altid har været vant til at have verdens mest glatte hår. Jeg har hørt om andre, hvor det skete under graviditet, men det her er først sket ved mit nu (og jeg er altså ikke gravid!). Andre der har oplevet noget lignende?

Bella ville kun have taget billeder med mig i Legoland, hvis vi rækkede tunge. Så det gjorde vi. Også selvom jeg ligner en tosse. Men at række tung er det “nye”. Det gøres både for sjov, men også når mor og far er dumme. Det er sidstnævnte især, når man ikke må få nyt legetøj eller kage til aftensmad. I kan godt høre, at vi mishandler hende herhjemme, ikke? 😉
Bellas bluse er en gammel sag fra Wheat, nederdelen er fra den nye sæson af Mini A Ture (HER) og skoene fra Kavat

I was wearing my new dress from Danish brand Y.A.S. when we spent a day in Legoland (you can read more about it here). I think this dress would work well at work in an office too? I bought it HERE.

ootd-429-leopard-i-legoland-og-om-har-der-andrer-sig2

bloglovin

9 kommentarer

 • Julie

  Den er virkelig fin, hvad str har du den i? Den ser ret behagelig ud, og ligner ikke noget der krøller så meget?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Den ser skøn ud din kjole! 🙂 Hvad angår hår oplevede jeg noget lignende – jeg har altid haft super fint, tyndt og fuldstændigt lige hår, men da jeg var 24 begyndte der er ske noget med mit hår. Der blev mere af det og samtidig begyndte det at ændre struktur, som startede med lidt fald hvis jeg ikke fik glattet det og efter lidt tid begyndte jeg at få krøller!? Idag har jeg stadig forholdsvis tyndt hår, men mit hår er slet ikke glat mere, men med en hel masse slangekrøller istedet 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Jeg har oplevet det med hår der forandrer sig af to omgange, og jeg ved stadig ikke heeelt hvad der skete. Som barn havde jeg 100% glat, typisk skandinavisk hår, og det havde jeg op til jeg var 13-14 år, så fik det lige pludselig fald. Jeg var i øvrigt også lyshåret, som i meget lysblond, indtil jeg begyndte at farve hår som 13-årig. spol 10 år frem i tiden, hvor jeg bestemmer mig for at ville have min egen hårfarve tilbage, og nu er det lyst kastanjebrunt. Det er sgu da sært? Faldet er der i øvrigt stadig ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er godt nok sjovt, at det bare sådan skifter farve! Jeg bliver også mere og mere mørkhåret, kan jeg se, men det skifter stille og roligt, synes jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Min frisør har fortalt mig, at vores hårstruktur skifter ca. hvert 7. år, så måske det er det?
  Mit hår var krøllet som barn, helt glat i folkeskolen, og nu har jeg fald i håret ala dit, så mit hår har i hvert fald forandret sig en del

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er bare første gange at jeg oplever det, men måske har mit hår sprunget over alle de andre gange 😉 Eller også har det været små ændringer i farve fx og ikke i glat vs fald.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • ME

   Det med de syv år har jeg også hørt, og det passer ret godt på mit hår, der skiftevis bliver glat og får fald/krøller hvert syvende år 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hvor sjovt! Hvad kan du så bedst lide?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har aldrig været skruk