Min weekend: Mini efterårsferie i Næstved

OOTD #430: Ganni kjolen er tilbage (og ja, jeg frøs!)


outfit-ganni-missjeanett-blogger-odensebloggers-blonde-high-neck-hoj-hals-kjole-dress-odense-havn-fraOOTD #430:OOTD #430:OOTD #430:

Reklamelinks markeret med *

Ganni dress (HERE*) – DKNY “gansevoort” bag (HERE) – Ray-Ban “meteor” sunglasses
Jane Kønig bracelet (HERE*) – ASOS sneakers (HERE)

 

Det her er officielt sidste outfit i år med bare ben. Jeg frøs så meget, da vi tog billederne (og efterfølgende) i sidste uge. Tim blev ved med at sige til mig “Kan du prøve at ligne en, som ikke fryser så meget?”. Haha, jamen jeg lader da lige som om, at det er sommer og 25 grader!

Kjolen fra Ganni* købte jeg tilbage i maj lige inden min fødselsdag – og jeg havde den også på til min fødselsdagsfest. Den blev revet væk i løbet af ingen tid og jeg er efterfølgende blevet spurgt mange gange, om jeg ikke vil sælge min. Det vil jeg desværre ikke – MEN! Den er nu kommet tilbage! Ganni har lavet den igen denne sæson, men i sort i stedet for navyblå. I finder den lige HER*.

Krøllerne er lavet med DET HER fra HH Simonsen. Det er de samme slags krøller, som jeg havde på min snapchat, da vi pakkede min seneste ASOS ordre ud sammen.

Oh yes, I was freezing when we were taking these photos. This is officially the last outfit with bare legs this year! I bought the Ganni dress* in May to wear at my birthdayparty and it was quickly sold out. But now it’s back! Ganni has made a black version of it this season which is available here* and here*.

bloglovin

2 kommentarer

 • Louise R.

  Hvor er det en fin kjole 🙂 Den klæ’r dig super godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak Louise!! Den kan jeg også rigtig godt lide den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend: Mini efterårsferie i Næstved