Bella befaler: november

20% Black Friday kode til ASOS

black-friday-promo-code-promotion-discount-rabatkode-shoulder-dress-one-day-jumpsuit-missjeanett-buksedragtasos-black-friday-stylenanda-dress-suede-rusinds-kjole-stovler-bootsReklamelinks:
1/ ASOS HER   2/ ASOS HER   3/ ASOS HER   4/ One Day HER
5/ ASOS HER   6/ ASOS HER   7/ Stylenanda HER   8/ ASOS HER

I kommer helt sikkert til at se den her rabatkode til ASOS et par gange i dag i blogland 😉 Men I skal alligevel ikke snydes herinde! Det bliver det eneste Black Friday tilbud, jeg deler, da jeg er lidt modstander af hele ræset. Jeg er ikke modstander af tilbud, men jeg gider simpelthen ikke de steder, hvor der er rabat på “udvalgte varer”. Hold nu op, webshops! Lad os kalde det, hvad det er “Rabat på de ting, som vi sælger dårligt af i forvejen”. Desuden er jeg SÅ mættet af, at der er “udsalg” alle steder. Jeg har faktisk aldrig købt så få ting på udsalg, som jeg har gjort det seneste år. Det er oftest der, hvor man gør sig en masse fejlkøb, fordi man lader sig forblænde af rabatter. Og det bliver dyrt i længden med de fejlkøb. Samtidig synes jeg, at man bruger SÅ meget tid på at sidde og gennemtrevle alt udsalget for at finde de få gode ting blandt alt det ligegyldige… og som så ofte kun er tilbage i en XS. Det er spild af tid, synes jeg. En helt anden ting er, at jeg tror, at butikkerne gør sig selv en kæmpe bjørnetjeneste ved at holde udsalg konstant. De gør os forbrugere vant til rabatter hele tiden og vi bliver utrolig forvente. Vidste I i øvrigt, at de helt unge i dag bruger ordet “bjørnetjeneste” som, når man gør nogen en meget stor tjeneste? WTF? Man kan da ikke lave betydningen om på den måde? Det er jo det stik modsatte! Nå, sidespor…

Til gengæld kan jeg forstå mig på rabatter, som den ASOS kører fra i dag og til på tirsdag (29/11). Der er nemlig 20% rabat på ALT! Så kan jeg selv bestemme HVAD jeg ønsker min rabat på. Jeg har selv et par ting i min “Saved list”, som jeg lige skal have klikket hjem med lidt rabat nu her. I er flere, som har givet udtryk for, at I var lidt lune på min kjole nr. 7 (jeg har den på her), men at den var lidt dyr. Nu har I mulighed for at kappe noget af prisen! Min buksedragt nr. 4 er allerede ret billig, men kan nu fås endnu billigere! (Jeg har den på her). Den er “Tall” og er meget lang, men mærket One Day har lavet den til lavere piger i lyserød HER. Jeg har selv den her og denne her i kikkerten.

For at få 20% rabat kan I shoppe HER og bruge koden GOGOGO ved checkout. Den gælder på alt og indtil d. 29. november.

Because it’s Black Friday tomorrow, ASOS has released a 20% discount code that is valid from today and until Tuesday November 29th. A great way to find some Christmas presents or a perfect dress for the festive season. I’m considering this one and this. To get the discount shop here and use GOGOGO at checkout.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

11 kommentarer

 • Jaa, hvor fedt! Så skal kjolen klikkes hjem 😉 Jeg er lidt i tvivl om størrelsen. Jeg er normalt str. 36, især i underdele, nogle gange str. M/38 i overdele. Og bruger str. 10 hos ASOS. Jeg er bare bange for, at str. M bliver for lang til mig :/ Er dit indtryk, at den er stor eller lille i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg synes ikke, at den er lang! Men ellers er den normal/stor – den er i hvert fald ikke lille! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Tak for det! Jeg ender nok med at bestille begge størrelser – heldigvis er der jo gratis fragt

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det er så fedt, at de har fået det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Den oprindelige betydning af ordet “bjørnetjeneste” er faktisk, at det er en meget stor tjeneste. Det er et såkaldt pendulord, som altså har skiftet betydning gennem tiden 😉 Håber ikke, at det virker som en provokerende kommentar, men din kommentar om det fik mig bare til at smile lidt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Nevermind, googlede det lige, og jeg er helt galt på den (indsæt selv abesmiley med hænder for øjnene) – det er jo omvendt. Pinligt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hahaha! Bare i orden – jeg mente altså også, at jeg havde styr på lige det her 😉 Tim er dansklærer og vi har nemlig snakket om det flere gange (lige præcis det ord).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Argh nr 7 er alt for dyr til min su. Men samtidigt alt for flot!!!!
  Hvordan er den i str? Jeg er normalt en uk14, men hvis den er stor i det vil det nok gå

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Den er normalt/stor – en er i hvert fald ikke lille! Hvis du er en UK14, så kan du godt passe en str. L 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Tak! Jeg endte – selvfølgelig – med at klikke den hjem til BF procenterne

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Selv tak – ja, det er lige med at udnytte procenterne, når de er der 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bella befaler: november