Balayage og min bedste frisøroplevelse til dato

24 kjoler til julefrokost og jul

julefrokost-kjoler-til-asos-yas-blonde-kjole-lace-dress-premium-tall-julekjoler-dress-for-christmas-party-red-green-lbdjulefrokost-kjoler-til-fester-yas-asos-velvet-velour-red-lille-purple-black-friday-missjeanettjulefrokost-kjoler-til-dress-for-christmas-party-family-julekjoler-asos-selected-femme-lace-back-missjeanettjulefrokost-kjoler-til-julefest-julekjoler-asos-gestuz-velvet-velour-bronze-plisseret-dress-for-christmas-partyjulefrokos-kjoler-til-dress-for-christmas-party-asos-red-bordeaux-svale-print-blogger-black-fridayjulefrokost-kjoler-til-asos-off-shoulder-christmas-party-dress-paper-dolls-other-stories-red-sequin-velvet-velour-missjeanett
Reklamelinks:
1/ Alter HER   2/ Paper Dolls HER   3/ Y.A.S. HER   4/ ASOS PREMIUM HER
5/ ASOS HER   6/ Y.A.S. HER   7/ ASOS HER   8/ ASOS HER

9/ Newlily HER   10/ ASOS HER   11/ Selected Femme HER   12/ ASOS HER
13/ ASOS HER   14/ Ganni HER   15/ Gestuz HER   16/ ASOS HER
17/ Miss Selfridge HER   18/ ASOS HER   19/ Paper Dolls HER   20/ ASOS HER
21/ ASOS HER   22/ &Other Stories HER   23/ Paper Dolls HER   24/ Oasis HER

Jeg synes, at det er utrolig sjovt at holde øje med, hvad folk googler, som gør at de ender på bloggen. Det kommer der blandt andet de sjove “Sære søgeord“-indlæg ud af. Lige siden slutningen af september har jeg lagt mærke til, at folk har søgt på “kjoler til julefrokost”. Og som vi kom igennem oktober, så tog antallet der søgte til. I er godt nok tidligt ude! Jeg er først begyndt at tænke på den slags inden for de sidste par uger!

Men her er der så til gengæld kjoler til julefrokost for alle pengene! 24 af slagsen – i ren julekalenderstil 😉 Jeg kan rigtig godt lide nr. 3, nr. 18 (den er så sexet!), nr. 19 og så har jeg selv lige klikket nr. 7 hjem (den åbner jeg, sammen med to andre kjoler, på mandag på snapchat). Desuden er jeg helt vild med ideen om, at fejre juleaften i nr. 22 fra &Other Stories. Så er det eddermame jul, når man hopper rundt om træet i røde palietter! Skal jeg klikke den hjem?

Husk at der lige nu er en 20% rabatkode til ASOS, så kjolerne fra ASOS får I rabat på ved at bruge GOGOGO (gælder til 29/11). Er I begyndt at kigge efter kjoler til julefrokost?

Since September I’ve noticed in Google Analytics that a lot have been searching for “christmas party dresses” on the blog. You guys are planning a lot a head! I’ve only been thinking about party dresses for at few weeks now. But here’s 24 dresses (very Christmas-y number 😉 ) that all would go well for Christmas or Christmas parties. I like no. 3, no. 18 (it’s so sexy!), no. 19 and I’ve just bought no. 7 (I’ll be unpacking it and trying it on, on Snapchat on Monday!). I also LOVE no. 22 from &Other Stories. Wouldn’t it be cool for Christmas Eve? That sure does scream Christmas!

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

2 kommentarer

  • Mari

    Jeg er dybt, dybt forelsket i nr 23….<3

    Og jeg tror du vil se helt forrygende ud i pailletkjolen:-) Den er dejlig overkill;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Nr. 23 er virkelig også flot! Du kan jo få 20% af prisen lige nu med koden til ASOS!
      Og tak – jeg er virkelig også lun på den kjole! Overvejer det ret meget…

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Balayage og min bedste frisøroplevelse til dato