Min nye ASOS ordre, som åbnes på Snapchat

En ny body update: Hej mavemuskler!

body-update-4-kilo-forskel-pa-krop-missjeanett-bikini-vagttab-weight-loss-before-after-for-efter-work-out-pictures-photos

Det er totalt ugebladsstil, at lave den her slags “før” og “efter” billeder, men det viser bare forskellen ret godt, når man går det på den her måde.
Jeg har bestemt en generel følelse af, at min træning giver resultater, men det var faktisk et tilfælde at jeg fik sammenlignet disse to billeder lige ved siden af hinanden. Og jeg kunne pludselig se, at der alligevel er noget af en forskel! Billedet til venstre er fra juli, da vi var på Korfu og jeg lavede sidst en body update HER i august. Billedet til højre er fra i onsdags, d. 9. november. Der er altså små fire måneder mellem dem, cirka 2 kg og en masse centimeter. Det er i øvrigt nu næsten 4 kg siden maj, der er røget. Min mave er en del mere tonet og fladere, “the love handles” er også mindre og mine lår er også tydeligt mere tonet. Jeg kan især se, at mine inderlår er en del mindre. I kender sikkert alle sammen, de der fedtdepoter, som vi kvinder har ved inderlårene? Dem kan jeg se er skrumpet betydeligt. Desuden er der også røget cm af mine arme, men det er ikke rigtigt til at se her.

Hvad gør jeg? Jeg træner en til to gange om ugen. Gerne to, men det er bare ikke altid, at det kan lade sig gøre i forhold til ugens program. Jeg træner omkring 1 time og 30-45 minutter, når jeg er afsted og det er en blanding af cardio og styrketræning. Min cardio er en løbetur (cirka 3 km), hvor jeg intervaltræner (går et par minutter, løber stærkt et par minutter, går et par minutter – og sådan fortsætter det). Intervaltræning øger ens forbrænding rigtig meget – endda i flere dage efter ens intervaltræning. Efter at jeg gik fra at hyggeløbe de 3 km til at intervaltræne dem, der har jeg kunnet se, at min træning har givet større og hurtigere resultater. Det er en strid satan i mens man står i det, men det giver som sagt virkelig godt bagefter. Udover løb, så står jeg omkring 30 minutter på crosstrainer med et højt tempo. Jeg styrketræner lår (både inderlår og ydrelår. Hedder det det? Ydrelår?), numse, arme, ryg og brystmuskler (jeg kan seriøst se med det blotte øje, at mine bryster har løftet sig, siden jeg begyndte på det). Desuden laver jeg “planken” herhjemme omkring 4-5 dage om ugen og står i den 1 minut til 1 minut og 20 sekunder. Jeg forsøger løbende at øge, hvor længe jeg kan stå i den (jeg startede på omkring 40 sekunder, så jeg er helt sikkert blevet stærkere). Hvis I ikke kender planken, så er det den her og den træner (blandt andet) de indre mavemuskler rigtig meget (det som andre kalder ens “core”). Det er de mavemuskler, som “holder inde” på alt det vi har i maven og derfor giver en mere flad mave. Det er i øvrigt typisk de mavemuskler, som er ret slappe og ødelagt efter man har været gravid 😉

Jeg kommer med en ny body update, når der er noget nyt at se igen. Jeg vil i hvert fald gerne have 5 kg mere af (så er jeg nede på min før-graviditetsvægt), men omvendt er det ikke fordi at jeg tænker på kg, når jeg står i fitness. Jeg gør det først og fremmest, fordi jeg har det bedre, når jeg træner regelmæssigt. Vægttab og at min krop ser bedre ud, er lige nu bare en ekstra (men virkelig fed bonus). Jeg går lidt og prøver at tage tilløb til et blogindlæg med gode tips til jer, der også døjer med angst. I er nemlig rigtig mange, der har kontaktet mig privat og jeg kan mærke, at det i den grad er et emne, hvor der trænger til at blive brudt som tabu. Og det gør man ved at tale om det 😉 Men her er i hvert fald et tip: træning/motion hjælper mig utrolig meget til at få styr på uro i kroppen, som man kan have til tider. Det er guld værd!

I last did a “body update” back in August and I just noticed that a lot has happend in those (almost) 4 months. So I thought it was time for a new update! The photo on the left is from July (when I was on Corfu, Greece) and the one of the right is from this week. I can really see a difference! My stomach is more toned and so is my thighs. My “love handles” are smaller. How do I work out? I go to the gym 1-2 times a week (most often twice, but sometimes my squedule only allows once) where I spent 1,5 hour doing cardio (running and cross trainer) and lifting weights. I’ve lost 2 kilos (4 lb) since july and a total of 4 kilos (8 lb) since May.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

11 kommentarer

 • Ida

  Hej Jeanett
  Jeg har fulgt med her på sidelinjen i et par år nu, men tror faktisk aldrig, jeg har kommenteret før… Men anyways, jeg ville bare sige, at jeg ELSKER din holdning til træning. Jeg synes, det er så rart, at du er så laid back i forhold til det, og går mere op i de forandringer, du kan se på dig selv og din krop, end dem du kan se på vægten. Jeg synes, du er sej, og at du bringer noget virkelig godt ind i hele skønhedsdebatten. Tak for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hej Ida!
   Mange, mange tak for de søde ord! De varmer meget. Du burde kommentere noget mere, når du lægger så rare kommentarer 😉 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg lagde mærke til, i dine snaps forleden dag hvor du viste din asos ordre frem, hvor meget der var sket med din krop, good job

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   åhhh tak Camilla – det er fedt at andre også kan se det!! Tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er mega sejt gået. Jeg skal virkelig også i gang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak Katrine! Og hvor er du også sej!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • E.

  Thumbs up til body og til kommende angst-indlæg! Synes helt sikkert, at tabuet skal brydes

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak! Og det skal det i hvert fald! Der er SÅ mange danskere der lider af angst, men så få, der tør at sige det højt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] bruger ikke en krone på den lejlighed” Sådan faldt ordene, da jeg spiste and med Jeanett i torsdags og, mellem bidderne, fortalte lidt om livet i mit nye […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ole

  U look so sexy

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] 10 – En ny bodyupdate: Hej mavemuskler! Vi starter fra nummer 10 og arbejder os så hen mod nr. 1 – en klassisk countdown! På […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nye ASOS ordre, som åbnes på Snapchat