Min weekend: en flagermusfe, nyt spisebord og Tims fødselsdag med ostebord

Kombucha fra Aarstiderne

kombucha-te-fermenteret-dyrk-dig-selv-aarstiderne-bestil-anmeldelse-smag-missjeanett

Indlægget er sponsoreret af Aarstiderne

Noget af det, som jeg glædede mig mest til, da vi fast kørte med økologiske måltidskasser fra Aarstiderne, var hver uge at tjekke “ekstra varerne” ud. Det er varer, som man kan tilføje til sin faste bestilling. Der var altid utrolig mange spændende ting og jeg har virkelig tilføjet mange lækre ting til vores faste ordre. Og lige nu ville jeg uden tvivl tilføje Kombucha teen!

Kombucha er en fermenteret te, som betyder at en gæringsproces i teen gør den sød og giver den nogle lækre, blide bobler. Det minder mig rigtig meget om en god cider. Samtidig er kombucha faktisk utrolig sundt, indeholder en masse vitaminer og er især ret godt for vores tarme (ikke super sexet at skrive, men ikke desto mindre er det rigtigt!). Jeg har testet Aarstidernes Kombucha smagekasse, hvor man får lidt forskellige varianter, så man kan smage sig frem til en favorit. I kassen jeg fik, var der den “originale” Kombucha, en variant med gurkemeje&gulerod og en med askebark. Der findes også varianter med hibiscus&ananas (den er utrolig flot lyserød, som I kan se her) og en anden, hvor der er tilføjet fennikel. Af de tre, som jeg har testet, er min favorit klart den originale. Den minder mig, som nævnt tidligere, om en rigtig lækker cider! Jeg havde ikke smagt kombucha før jeg smagte disse fra Aarstiderne, men jeg synes, at det er utrolig lækkert. Efter den originale, så var jeg vildt positivt overrasket over den med askebark. Jeg syntes først, at askebark lød lidt… sært? Men den tilføjer en bitterhed, som klæder kombuchaen utrolig godt. Tim fik nådigst lov til at smage lidt den anden dag og han var helt vild med det.

kombucha-askebark-gurkemeje-fra-aarstiderne-kasse-smagekasse-fermentering-te-sod-tea-sweet-missjeanettkombucha-te-tea-sod-sweet-fermentering-askebark-gurkemeje-fra-aarstiderne-smagekasse-kasse-bestil-missjeanett

Lige som med Aarstidernes måltidskasser (som i øvrigt er geniale – især til familier! Nemt, tidsbesparende og minimere madspild), så kan man bestille Kombucha smagekassen, så den kommer fast hver uge. Synes man, at det er lige lovlig meget kombucha, så er det også muligt bare at bestille en enkelt omgang Kombucha, når man har lyst. Og lige som med måltidskasserne, kan man stoppe forsendelserne fra uge til uge på hjemmesiden. Det er utrolig nemt. Desuden er alt økologisk hos Aarstiderne – også kombuchaen – og det er jeg altså vild med. Vi køber så meget økologi, som det er muligt. På hjemmesiden kan I se, hvilke dage der er levering fra Aarstiderne, der hvor I bor. Lige nu sidder jeg både med mere kombucha i min kurv, men overvejer også, om vi ikke skulle have en måltidkasse igen. Jeg savner virkelig den faste levering og at man slap for at handle så meget ind (og for at skulle finde på, hvad middagen skulle bestå af).

I kan finde de forskellige Kombucha varianter HER og Kombucha smagekassen HER.

Have you guys ever tried kombucha? I hadn’t before I was asked to test the versions from Aarstiderne (“The Seasons”). Kombucha is a fermented tea which makes it sweet and gives it gentle sparkling bobles. It actually reminds me a bit of a nice cider. Kombucha is also healthy; it has a lot of vitamins. If you live in Denmark then you can buy Aarstidernes kombucha here (it’s also organic!).

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend: en flagermusfe, nyt spisebord og Tims fødselsdag med ostebord