Outfit of the day #434: Kjolen fra Milk it Vintage

Min weekend: julehygge, stuegran og Trolls

plantorama-juleudstilling-juleudsmykning-odense-missjeanett-blogger-nisselandskabplantorama-juleudstilling-juleudsmykning-lyserod-julestjerne-pink-missjeanett-blogger-fra-odenseplantorama-julelys-i-odense-missjeanett-bloggermad-fra-banh-mi-odense-vietnamesisk-nudlesalat-med-oksekod-missjeanett-blogger-take-away

Min weekend har i den grad stået i julens tegn. I år er jeg SÅ tændt på julen – jeg tror, at det er Bellas store entusiasme, der smitter i år. Efter arbejde tog vi alle tre i Plantorama; jeg ville købe lidt juleplanter og fra tidligere år ved jeg, at Plantorama går all in med deres juleudsmykninger. Det er næsten, som at være på en juleudstilling – det er ret vildt! Og Bella elsker det! På trods af at jeg ret hurtigt fandt, hvad jeg skulle bruge, så brugte vi 45 minutter i Plantorama – primært på at kigge på juleudstillinger. Det kan faktisk anbefales at smutte forbi dem her i december. Det er virkelig hyggeligt. På vejen hjem hentede vi aftensmad fra Banh mi inde inde i byen. Dejlig vietnamesisk mad (og billigt!), men fortrød ret hurtigt, at vi kørte derind, hvor det var Black Friday. Jesus, der var mange mennesker!

jul-hos-missjeanett-i-odense-mini-rodini-kaninkjole-bunny-dress-stuegran-plantorama-bloggerstuegran-fra-plantorama-abestrak-Araucaria-heterophylla-plante-lille-juletra-missjeanett-decemberpoppy-trolls-spil-kort-gave-julegave-missjeanett-blogger-inspiration-til-mini-rodini-kanin-kjole-bunny-dressjulelys-i-odense-julepynt-julebelysning-i-city-missjeanett-blogger-odensebloggersburger-anarchy-milkshake-med-jordbar-kernemalk-missjeanett-min-weekendburger-anarchy-bedste-burger-i-odense-thomas-shelby-missjeanett-min-weekendjulelys-lyskade-fra-asos-missjeanett-jul-i-odense-inspiration

Lørdag fik jeg gjort lidt rent, så vi var klar til at kunne pynte til jul i løbet af lørdag og søndag. Den fine lille stuegran (som jeg købte dagen før) flyttede ind i vindueskarmen i køkkenet og Bella var ret fascineret. Dog blev hun først sur og krævede, at vi også fik et stort juletræ. Hun gad ikke at nøjes med et lille. Jeg kunne heldigvis forsikre hende om, at vi også skal have et stort et om et par uger 😉 Jeg havde faktisk også en stuegran stående i samme vindue sidste år – den var bare en del større, som I kan se her. Bella insisterede i øvrigt også på at bestemme sit eget outfit den dag, så det blev hendes nye kaninkjole og tilhørende (?) blomsterkrans. Vi legede med hendes få Trolls ting (som formerede sig søndag i forbindelse med advent 😉 ). Trolls er det nye og er ved at vippe Elsa af pinden, hvilket er helt fantastisk (vi er meget trætte af Elsa, Anna og de andre efterhånden. Det skrev jeg også om her), så vi dyrker bare Trolls så meget som muligt nu. Jeg har allerede købt et par julegaver til hende og de er alle sammen med Trolls. Bella og jeg fik også lavet dej til brunkager. De skulle i køleskabet i 24 timer, så vi lavede dem lørdag, så de kunne bages søndag. Bella elsker virkelig at bage sammen med mig i øjeblikket, så det tror jeg, at vi kommer til at gøre en masse i december. Efter dejen var kommet i køleskabet (Bella mente, at den skulle “sove” i køleskabet), så tog vi i gågaden, hvor jeg fik købt lidt julepynt og Bella dansede midt i BR til en syngede Trolls kuffert med tilhørende mikrofon. I så måske hendes dans (og sang) på min snapchat? Den er nu et af hendes største ønsker til jul. Og mit er nu ørepropper! Efter shopping spiste vi tidlig aftensmad på Burger Anarchy. Jeg måtte lige have en ordentlig afsked med deres månedens burger “Thomas Shelby”, som er den bedste burger de nogensinde har haft (if you ask me). November er jo næsten slut, så det var næsten sidste chance. Tim havde hørt mig ævle løs om den, siden jeg fik den første gang og så han måtte også prøve den. Han erklærede sig helt enig i, at det er en virkelig, virkelig god burger. Kom nu Burger Anarchy, gør den til en fast burger på menuen! Hjemme igen fik jeg pyntet lidt op til jul. Jeg fik blandt andet hængt denne fine lyskæde op, som lyser fint op over (noget af) min Royal Copenhagen samling 😉

design-letters-tallerken-makrel-i-tomat-missjeanett-min-weekendsmafolk-nederdel-bluse-missjeanett-trolls-kortspil-min-weekendpoppy-branch-kvist-trolls-noglering-til-adventsgaver-trolde-toys-r-usbrunkager-opskrift-kagedase-stuegran-jul-missjeanettjulelys-stearinlys-fyrfadsstager-fra-sostrene-grene-julemotiv-miss-jeanett-min-weekend

Søndag blev jeg vækket ved, at Bella hoppede i min seng, imens hun råbte “Der var noget i min sok! En gave fra nissepigen! SE! Se mor!!!”. Så var jeg ligesom vågen! Hun havde snakket om nissen hele weekenden, siden vi fortalte, at der søndag ville være en gave fra nissen i hendes sok. Hun insisterer på, at nissen er en nissepige (hvilket jo ikke er helt forkert 😉 ). Inde i pakken gemte der sig to nøgleringe fra Trolls – Kvist og Poppy. Hold nu op, hvor blev hun glad! Jeg har i øvrigt fundet dem i Toys R Us (de er online HER). Den med Poppy har været udsolgt alle steder og det er selvfølgelig favoritten herhjemme (nok også en masse andres favorit, siden den er udsolgt). Men jeg fik en sød medarbejder i Toys R Us til at tjekke deres lager for mig og der var gevinst!
Til  frokost fik jeg den meget luksuriøse: makrel i tomat på en af Bellas tallerkener. Godt nok med en lækker hjemmelavet økologisk mayo og tallerken fra Design Letters. Og så skal man faktisk ikke kimse af sådan en makrelmad. Det var lang tid siden, at jeg sidst havde fået en, men de smager sgu godt (makrellen skal bare være kold. Jeg smider altid dåserne i køleskabet – noget som Tim finder ustyrlig morsomt). Efter frokost spillede vi med Bellas Trolls kortspil (som fungerer lidt ligesom gammelsdag bilkort) og hun vandt hele tiden. Ikke fordi hun forstod spillets regler, men fordi hun hele tiden insisterede på, at hun skulle have de flotteste kort (dem med glimmer på). De var tilfældigvis også dem, som er de bedste, rent spillemæssigt. Bagefter fik Bella og jeg bagt brunkagerne, som vi lavede dej til dagen før, og de blev mega gode. Bella var ret stolt over, at hun havde været med til at lave julekager. Jeg smuttede til træning og den mulighed udnyttede både Tim og Bella til at tage en lur. Efter aftensmad fik vi pyntet lidt mere op og jeg tændte lyskæder og stearinlys alle steder. Ret heldigt, fordi da Tim var midt i putningen af Bella, og jeg midt i en ny Netflix serie (den hedder 3%. Den er spansk, men virkelig god!), så gik strømmen pludselig. I hele huset. Faktisk kan jeg hurtigt se, at det er hele gaden og gaden ved siden af. Det var sjovt at se, at alle vores naboer rendte rundt med lommelygter rundt i deres huse. Fakta (som vi kan se lidt af fra vores soveværelse) lå også helt mørkt hen. Tim sms’ede vores venner Ann-Britt og Mikkel for at høre, om de heller ikke havde strøm (de bor rigtig tæt på os) og det havde de heller ikke. Bella nægtede at blive oppe på en mørk 1. sal, så hun kom ned og puttede hos mig på sofaen, imens jeg kastede mig over en af mine Outlander-bøger. Jeg har holdt en lille pause fra dem, men der skulle bare et lille strømsvigt til og nu er jeg tilbage 😉 Der gik 40-45 minutter før vi havde strøm igen, men det var faktisk hyggeligt! I går kunne jeg læse i lokalnyhederne, at det var det meste af Skibhuskvartet i Odense, hele Vollsmose og lidt ud i Seden også, som var uden strøm. De siger, at det måske har været en fugl, der er fløjet ind i nogle ledning, men det lyder godt nok random? Gør fugle ikke det tit?

Har I haft en god weekend?

Friday we went to Plantorama (a huge flowershop) and their Christmas decorations are out of this world – Bella loved it! We then ordred vietnamese for dinner from Banh mi. Saturday me and Bella made dough for brunkager (Danish Christmas cookie with ginger, cinnamon, cloves and brown sugar). It needs 24 hours in the fridge, so we made it Saturday so we could bake them Sunday. Bella loved helping out! After doing the cookie dough we went into down to do some Christmas shopping and then ate an early dinner at Burger Anarchy. I also got some Christmas decorations up in our house. Sunday Bella got her Advent present (she gets one each Sunday until we reach Christmas Eve). Inside her present were two Trolls keyrings (one with Poppy, her favorite, and Branch). We baked our brunkager (which turned out SO good!) and when I went to the gym, Tim and Bella took a nap. I ended the weekend in total darkness when all power suddently went out. And not only in our house or our street – but a most of the neighboorhood we live in. 5000 people was out of power for 45 minutes. And this NEVER happens in Denmark. But I lid up a lot of candles and spent the time in darkness with one of my Outlander books. Did you have a nice weekend?

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

3 kommentarer

  • Jeg anede ikke at plantorama var juleudsmykket, så tak for tippet.
    I øvrigt så var der vildt mange mennesker i centrum i fredags, samme menneskemængde som på de Open by Night fredage hvor vejret er fantastisk, synes faktisk menneskemængden i centrum var værre end den i Rosengårdcentret.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Haha jeg er enig – makrel skal være kold!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #434: Kjolen fra Milk it Vintage