Opdag nye steder i din egen by med Krak

Min weekend: en flagermusfe, nyt spisebord og Tims fødselsdag med ostebord

halloween-flagermusfe-pink-missjeanett-blogger-morblogger-fra-odense-odensebloggersspisebord-fra-daells-hojglans-plade-hvid-missjeanett-blogger-udestue-oktober-min-weekend-odensebloggers

Det har været en weekend, som jeg på mange måder skulle komme mig fysisk over. Det startede med, at jeg fredag vågnede op med forfærdelig ondt i nakken. Jeg må have ligget forkert i løbet af natten og det blev desværre ikke bedre i løbet af dagen. Faktisk udviklede det sig næsten til regulært hold i nakken til sidst. Virkelig dårlig timing, når vi skulle have gæster lørdag og derfor havde en masse ting der skulle ordnes i fredag. Vi havde købt nyt spisebord onsdag og Tim havde været så dejlig at samle det, mens jeg var ude med min biografklub torsdag aften. Derfor kunne jeg gå og nusse om det nye bord, og pynte med friske blomster. Stolene skærer dog lidt i mine øjne. De er så gamle og de skal også udskiftes. Jeg skal bare lige have fundet de nye stole først. Bordet er fra Daells med ben af lyst træ og en plade i hvid højglans. Og så kan det blive mega langt (3 meter), som var vigtigt for os, da vi elsker at holde store middagsselskaber.
Bella kom glad, men træt, hjem fra børnehave. Eller, det gjorde Bella ikke, men en lille sød (og farlig) flagermusfe. Jeg vidste slet ikke, at der fandtes lyserøde flagermusfeer, men det gør der åbenbart, fandt jeg ud af. Der findes også edderkoppe- og hekseprinsesser. Spændende sammensmeltninger. De havde Halloweenfest i børnehaven fredag og hun havde ikke snakket om andet hele ugen. Jeg må indrømme, at jeg egentlig synes, at det er lidt voldsomt, at børnene nu skal klædes ud til både Halloween og til fastelavn. Men omvendt har det virkelig bragt meget glæde med sig, så jeg ville ikke være grunden til, at hun var en af de eneste, som ikke var klædt ud.
Fredagen sluttede med pizza fra Della Nonna på sofaen til serier.

bordakning-royal-copenhagen-prinsesse-stel-lene-bjerre-vase-blomster-lilla-missjeanett-bloggerostebord-et-godt-blaskimmelost-mascapone-gorgonzola-chilipolse-missjeanett-blogger-til-fodselsdag-oliven-fra-korfu-arla-unika

Lørdag fyldte min pæne mand år og derfor stod hele dagen på fejring af ham. Han fik gaver og så puslede vi med forberedelserne til gæster om aftenen. Jeg fik dækket et pænt bord og maden blev gjort klar. Menuen stod på vinsmagning og dertil ostebord. Vi elsker ostebord og samtidig er det voldsomt nemt at servere – det kræver virkelig lidt tid i køkkenet. Udover ost fik gæsterne lækre pølser, godt brød, lækre toppings og oliven hjemmebragt fra Korfu i sommers. Aftenen blev til nat og rødvin blev byttet ud med whisky (også hjemmebragt – dog fra Skotland 😉 ) og gin&tonics. På trods af at vi fik en time foræret med skiftet til vintertid, så var den stadig først 04, da jeg lå i min seng. En dejlig aften!

Jeg havde denne kjole på, men fik desværre ikke taget billeder af outfittet. Det gør jeg næste gang, når jeg har den på! Den fik utrolig mange komplimenter den aften og var virkelig behagelig at have på.

bobles-sondag-missjeanett-mini-rodini-blue-leopard-dress-kjole-bloggerbrunsvigersnegl-havtorn-marmelade-syltetoj-okologisk-thise-morgenmad-min-weekedsnapchat-missjeanett

Søndag vågnede jeg med et hoved, der føltes som om det vejede 50 kg. Mindst. Så meget havde jeg altså heller ikke drukket, men der er desværre noget om det der med, at man bliver mere ramt, jo ældre man bliver. Nogle af vores venner havde overnatte hos os, så vi startede dagen med god morgenmad; æg, bacon, brunsvigersnegle og en masse osterester fra aftenen før. Da vores venner kørte tilbage mod København, så smed vi os på sofaen. Mine tømmermænd kom i bølger – den ene time havde jeg det fint og den næste sværgerede jeg, at jeg aldrig ville drikke igen. Bella hyggede sig dog med at bygge kæmpe tårne af bObles og med at drille mig med en masse cupcakesforme (det nederste billede er fra Snapchat på dagen). Jeg fik en god lang lur midt på dagen og resten af timerne gik med film og serier. Da Tim gik tidligt i seng, satte jeg filmen “The whole truth” på, som var okay. Og så krøb jeg efterfølgende også til køjs.

Har I haft en god weekend?

How was your weekend? I bought a new dinner table, Bella was a “bat fairy” for Halloween in her kindergarden, I celebrated my mans birthday on Saturday (with friends, lots of cheese and lots of red wine) and Sunday I had terrible hangovers.

bloglovin

7 kommentarer

 • Emma

  Hvor lyder det som en hyggelig weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det gør det også hos mig – jeg sender det videre til den tekniske afdeling!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha – hun er fandme for cute hende Bella

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhhh tak! Det synes jeg virkelig også at hun er 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise R.

  Årh, det lyder som en god weekend (på trods af tømmermænd tsk tsk..)

  Jeg havde også en fantastisk weekend. Skulle mødes med nogle gl. veninder til træf – vi er en flok tøser, der mødte hinanden for 11 år siden og har nu en tradition med at mødes en eller to gange om året. Denne gang skulle vi mødes i KBH.
  Fredag aften stod den på tapas og rødvin og ikke mindst masser af snak. Lørdag i zoo med det halve af KBH og hygge på cafe inden turen for mit vedkommende gik retur til Jylland.
  Søndag stod på lækker brunch med min mand og gåtur i det flotte efterårsvejr og derefter hjem og moste æbler. Fantastisk dejlig weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh det lyder også som en dejlig weekend! Og hvor er det fedt at I holder ved efter så mange år. Det synes jeg er sejt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] – nu når jeg er igang

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opdag nye steder i din egen by med Krak