Opskrift: Banankage med nødder og mindre sukker

Min weekend: kickstart på glögg-sæson, danse”træning” og virkelig gode burgere

nelles-kage-glogg-jule-odense-i-min-weekend-missjeanett-julemarked-hc-andersen-bloggermorgenmad-min-weekend-ostemad-gulerod-kombucha-te-aarstiderne-missjeanettasos-kjole-dress-leowulff-bag-taske-grey-missjeanett-blogger-odensebloggers-senoritaburger-anarchy-thomas-shelby-sinny-fries-troffel-mayo-missjeanett-odensebloggers-movember-i-odense

Jeg startede fredagen med arbejde og min “klassiske” morgenmad: en ostemad, en gulerod, et glas vand (eller danskvand) og i øjeblikket også en kombucha. Jeg fik lavet arbejdet en masse og da Tim og Bella kom hjem, så smuttede jeg ind på Nelles (kaffebar i Odense). Lige præcis fredag startede de nemlig salget af deres glögg og sæsonen skulle kickstartes sammen med hende her, som netop er nyeslået fynbo. Eller, faktisk en “hjemvendt” en af slagsen – efter et par år i København. Nelles glögg er i øvrigt VIRKELIG god og når man render rundt med den i deres to-go-kop, så ligner det bare, at man drikker kaffe, selvom man egentlig render rundt med en lille buzz på. Snedigt 😉 Efter en masse glögg og gossip, svingede jeg forbi Burger Anarchy, hvor jeg tog en burger med hjem. Jeg synes egentlig, at det er lidt dyrt take away, men hold op, hvor er november måneds burger “Thomas Shelby” god. Den bliver jeg nødt til at have igen inden måneden er omme. Da Bella var faldet i søvn, fik vi set de seneste to afsnit af Westworld, da vi var lidt bagud. Uh jeg glæder mig til at se næste afsnit!

Fredag havde jeg i øvrigt denne kjole på (som I har set før HER), disse støvler fra ASOS og tasken her er fra Leowulff.

brandeovn-missjeanett-efterar-vinter-hus-hygge-min-weekend-odensebloggersaftensmad-okologisk-kylling-rodfrugter-jordskokker-lille-gulerod-hvid-gul-royal-copenhagen-prinsesse-stel-blogger-missjeanettdanser-missjeanett-min-weekend-miss-jeanett-odensebloggers-morliv-morblog-friends-kvickly

Lørdag morgen havde Tim et politisk møde og derfor puttede Bella og jeg bare med tegnefilm hele formiddagen. Da han kom hjem, smuttede jeg til træning og sendte de andre to ud at handle til aftensmaden. Hjemme igen fik vi tændt op i brændeovnen (med det meget køligere vejr, er vi netop gået fra, at brændeovnen bare er hyggelig til at den er nødvendig. Men den er heldigvis stadig hyggelig!). Jeg fik lavet lækker aftensmad til os, som bestod af en lækker økologisk kylling og en masse forskellige rodfrugter (jordskokker, gulerødder i tre forskellige farver, persillerod mm). Faktisk var alt økologisk, hvilket sker oftere og oftere, at vi kan handle ALT økologisk. Det er altså fantastisk, at udvalget på området stiger. Vi er ret store fortalere for økologi herhjemme. Efter aftensmaden foreslog Bella, at vi skulle lavede “dansetræning”. Først forstod vi ikke helt, hvad det indebar, men det betød, at jeg skulle musik på min telefon og så skulle hun danse til det, mens vi kiggede på. De danser meget i hendes børnehave og det kunne også ses – hun har godt nok nogle fede moves! Hun danser allerede væsentligt bedre end Tim, hvilket han blev lidt sur over, at jeg mente 😉 (Han danser virkelig ikke særlig godt, men det er han ikke enig med mig i). I mens vi hyggede, kom hende hers mand lige forbi med hjemmelavet brunsvigersnegle til os, som vi skulle være smagsdommere på.  Og de var gode! Jeg må lige huske, at få hende til at lægge opskriften op på hendes blog. Da alle sov, minus mig (jeg er altid den sidste der går i seng i vores husstand), så kastede jeg mig over den nye serie The Crown på Netflix. Den kan virkelig anbefales!

biograf-missjeanett-trollsveninder-min-weekend-missjeanett-mini-a-ture-kjolemorblog-missjeanett-mos-til-baby-sod-kartoffel-sweet-patatoe

Søndag havde vi lovet Bella en tur i biografen, så vi tog ind at spå Trolls. Den er faktisk ret god! Jeg var mega positivt overrasket og var selv utrolig godt underholdt under hele filmen (og det var Bella også. Jeg fornemmer, at der måske skal gives nogle Trolls-kalendergaver i næste måned). Efter filmen kørte vi direkte over til vores venner Mikkel og Ann-Britt (og Agnes og baby Knud) til æbletærte, kaffe og så vi lige kunne få styr på verdenssituationen sammen. Pigerne hyggede sig hele dagen og Bella hjalp lille Knud med aftensmaden. Se hende lige! Hun ville være verdens bedste storesøster 😉 Vi var alle trætte og dovne, så vi bestilte take away fra Wokkabox sammen til aftenensmad.

Har I haft en dejlig weekend?

Did you guys have a great weekend? Friday I got some work done and when Bella and Tim came home, I went to Nelles (a coffee bar in Odense) with this lady. The season for muled wine has just started and we decided to kickstart it together. Before going home I picked up a burger from Burger Anarchy. The burger of this month (“Thomas Shelby”) is SOOOO good. Saturday Tim had a political meeting, so Bella and I watched cartoons all morning. When Tim came home, I went to the gym. Back again I made us dinner; a gorgeous organic chicken and lots of organic vegetables. When both Tim and Bella slept (I’m always the last one to go to bed) I started watching the new Netflix show “The Crown”. It’s pretty good! Sunday we had promissed Bella that we would go to the movies. We watched “Trolls” and I was super entertained during the whole thing (Bellas was too). After the movie we drove straight over to our friends Mikkel and Ann-Briit (and their kids Agnes and baby Knud) for applepie and coffee. We ended up staying there so long that we also ordred dinner together.

My red dress is from ASOS HERE and my boots HERE.

bloglovin

5 kommentarer

 • Sisse Christensen

  Jeg elsker de her indlæg! Synes de er så hyggelige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak Sisse! De er også vildt hyggelige at lave!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Sikke en hyggelig weekend og med en masse lækker mad!

  Hvor ser Bella dog bare skøn og glad ud med lille baby, og samtidig lagde jeg også mærke til på snap, hvor godt det klædte dig at stå med baby og Bella!!! Jeg håååååber, du også selv kan se det 😉 😉

  Tak for hyggelige indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hun er så god med børn der er mindre end hende selv. Så forsigtig og omsorgsfuld – hun ville være en fantastisk storesøster. Det er jeg slet ikke i tvivl om. Og tak, men der skal lidt mere til end at man bare ser godt ud med en baby på armen 😉 Man skal også have lyst og det tror jeg ikke, at jeg har. Men jeg er ikke sikker.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] efterladt flyttelæs i præcis samme tilstand, som det ankom og skredet ud til gløgg med Jeanett i det sekund, jeg landede i […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Banankage med nødder og mindre sukker