Glemmer vi kvinder vores eget sociale liv, når vi får børn?

November shopping cravings

november-shopping-jane-konig-fan-vifte-orering-earrings-leowulff-charity-t-shirt-elephant-hm-bag-ganni-bow-shoes-velvet-velour-slojfe-asos-ldb-sort-blonde-kjoleReklamelinks:
1/ H&M HERE   2/ Ganni HERE and HERE   3/ Jane Kønig HERE
4/ Leowulff HERE   5/ H&M HERE   6/ ASOS HERE

I dag skal jeg have skrevet min næste klumme til Ugeavisen Odense og så skal jeg have styr på mit outfit til i morgen, hvor jeg skal uddele tre priser til prisoverrækkelsen for Best of Odense (Odenses svar på AOK og AOAs “Bedst i byen”-priser. Der står lidt mere om det i indlægget her). Jeg hælder mellem denne kjole og den her. Hvad synes I?

Der er sindsygt mange ting, som jeg gerne ville klikke hjem denne måned. Jeg kan godt mærke, at jeg mentalt er begyndt at blive inspireret til julefrokoster, jul og nytår. Mange af mine cravings er ret meget til festlige side 😉 Skoene fra Ganni ville jeg SÅ gerne have. Åhh hvor er de fine! Jeg har jo en svaghed for sko i ruskind og her er det kombineret to af mine andre svagheder på sko: spids snude og sløjfer. Hælen er tilmed i en højde, hvor man ville kunne have dem på i rigtig mange timer, uden det ville gøre ondt. Og de kunne også sagtens gå til hverdag? Kjolen fra ASOS skriger også på en hot julefrokost eller nytårsaften. Den bliver jeg nødt til at eje. Den er samtidig også så klassisk, at den kan bruges fremadrettet til fester, som ikke lige er nytår. T-shirten fra Leowulff, sammen med en stram nederdel og eventuelt tasken nr. 5, kunne også være et fedt og lækkert festantræk! Jeg er ret vild trykket på t-shirten (og så støtter den et godt formål).

I kan se sidste måneds cravings her. Det er faktisk kun bogen derfra, som er flyttet ind. Men jeg lurer stadig ret meget på nederdelen.

Today I need to write my column for a local newspaper (the deadline is later today) and find out which dress I’m wearing tomorrow where I’m handing out some prices at Best of Odense (I wrote about it here). I’m thinking about this one and this dress. Which one do you think?
This month I really need the shoes from Ganni. I also LOVE the dress no. 6 from ASOS. It would be perfect for Christmas parties or new years! The t-shirt from Leowulff is also super cool and actually supports a charity!

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

14 kommentarer

 • Emma

  Jeg synes du skal tage den sorte kjole på! Så kan vi måske også få et outfitindlæg til bloggen, hæhæ

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg hælder også mest til den lige nu! Og jeg har sat tid af i morgen til at kunne nå et par billeder 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Jubii! Årh, jeg synes den er så fin, meen har ikke 900 kr der står kjole på pt

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Eller også så hold øje med bloggen – du kunne måske snart spare 20% 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Se, DET ville jo være lækkert! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nu kan jeg ikke sige mere, men det sker nok liiiige om snart 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre cravings 🙂 Jeg ville vælge kjolen med perlerne til prisoverrækkelsen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise R.

  Jeg er helt klart på den sorte kjole ift. dit outfit til imorgen. Den er SÅ fed og den klæder dig super godt!

  Lækre cravings! WOW – Den sorte kjole er da bare for flot og sexet!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg er lige nu også mest til den sorte kjole til i morgen! Den er så fin og festlig!
   Ja, jeg tror vist også lige, at jeg kom til at klikke kjolen nr. 6 hjem, da jeg lavede indlægget i går aftes. Ups 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise R.

   Fedt, så kan det være, at vi er heldige at få den at se til næste udpakning af ASOS ordrer

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg bestilte tre ting, så jeg tror, at jeg laver en lille separat “mini udpakning” 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Ved du, hvor man kan købe de fine sko fra Ganni med sløjfen? Jeg kan simpelthen ikke finde dem nogen steder?
  -Rebekka 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Indlægget er næsten et år gammelt, så hvis de ikke er på linket, så tror jeg, at du må på trendsales for at finde et par! De var voldsomt populære sidste år og blev udsolgt i løbet af kort tid. God jagt! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glemmer vi kvinder vores eget sociale liv, når vi får børn?