Kombucha fra Aarstiderne

OOTD #431: med virkelig dårlige billeder og hvorfor vi bloggere hader vintertid

outfit-autumn-in-denmark-cashmere-asos-knit-shirt-pleaded-skirt-nederdel-plisseret-missjeanett-blogger-odensebloggersoutfit-autumn-in-denmark-pleaded-skirt-asos-nederdel-plisseret-cashmere-knit-white-kashmir-strik-missjeanettReklamelinks:
ASOS cashmere knit (HERE) – ASOS skirt (HERE) – DKNY “gansevoort” bag (HERE) – ASOS boots (HERE)

Jeg var faktisk lige ved at smide disse billeder i papirkurven på min computer. Jeg ser smadret ud og lyset er så elendigt, hvis I spørger mig. Vintertid er noget af det, som mange bloggere frygter helt vildt. Og den mørke tid generelt. Det er SÅ meget sværere at få taget billeder i godt lys og pludselig skal langt de fleste billeder være taget inden kl. 15, hvis de ikke skal have verdens mærkeligste og trist lys. Jeg endte dog med at dele billederne med jer, fordi jeg egentlig var ret glad for det outfit, som jeg havde på. Men jeg kan stadig ikke komme mig over det dårlige lys. Og hvor træt jeg ser ud. Eller hvor meget jeg trænger til at komme til frisøren (sidder og tjekker tider i næste uge, as we speak).

Nu har jeg vist brokket mig nok over de billeder. De næste par måneder står den bare på langt mere planlægning i forhold til, hvornår billeder kan og skal tages. Det er ægte first world problems! Men alligevel også “rigtige” dagligdags problemer i og med at bloggen er mit arbejde. Men som jeg sagde, så var jeg faktisk ret glad for selve outfittet den her dag. Nederdelen var jeg egentlig lidt i tvivl om, om jeg skulle beholde, men den endte med at blive og det er jeg glad for. Den tilføjer lige lidt ekstra til et hverdagsoutfit og Bella kalder mig en prinsesse, når jeg har den på – det er aldrig helt skidt, når man bliver kaldt det 😉 Især ikke når det er af en knapt 4-årig! Strikken er kashmir og den er så mega lækker. Og virkelig dejlig varm! Begge er fra ASOS: nederdel HER og strik HER.

I dag står den på et par møder og så tror jeg, at mig og Bella skal have varm kakao i aften (Tim gider aldrig at være med i vores “flødeskumsshow”. Vi spiser nemlig flødeskum med kakao og drikker ikke kakao med flødeskum 😉 Jeg forstår faktisk ikke helt, at jeg fortsat bare taber mig, men det må være træningen og en del mindre alkohol).

I was so close to just not using these pictures, because I think they’re really bad. The lighting is super off and I look so tired. It’s not easy to be a blogger when winter hits. I have to get the pictures taken really early from now on. Even though I hate the pictures then I like the outfit. The skirt is from ASOS HERE and the cashmere knit also from ASOS HERE.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kombucha fra Aarstiderne