Min weekend: sushi, Best of Odense prisuddeling og date night

Outfit of the day #433: Til Best of Odense prisuddeling

outftit-best-of-odense-prisuddeling-jury-jeanett-drevsfeldt-missjeanett-blogger-style-nanada-asos-dkny-gansevoort-havnoutfit-best-of-odense-prisuddeling-show-missjeanett-jury-jeanett-drevsfeldt-kjole-stylenanda-dress-velour-velvet
outfit-best-of-odense-prisuddeling-jury-jeanett-drevsfeldt-missjeanett-stylenanda-asos-blogger-odense-havnReklamelinks:
Stylenanda dress (HERE) – Jane Kønig bracelet (HERE) – DKNY “gansevoort” bag (HERE) – ASOS shoes

Jeg ved virkelig ikke, hvorfor jeg ser småsur ud på billederne – det var jeg virkelig ikke! Eller, jeg bandede lidt over de mange skyer, som ikke ligefrem gør det nemmere at tage billeder her om vinteren (de stjæler for meget af, det i forvejen, sparsomme lys) og gør billederne mindre skarpe. Men så dukkede der pludselig en fin solnedgang frem og så lykkedes det alligevel! Og så glædede jeg mig til at komme til Best of Odense!
Jeg elsker at tage billeder nede ved Odense havn (som I måske har fornemmet). Jeg elsker det åbne område, de rå bygninger og vandet som baggrund. Men hold.nu.op hvor jeg tæller ned til, at vi går lysere tider i møde igen. Der går lige en måned før det vender… men i mellem tiden vil jeg nyde december. Jeg glæder mig helt vildt til jul i år. Ved ikke hvorfor, men for en gangs skyld rammer jeg min indre julestemning præcis, som vi rammer 1. søndag i advent denne weekend. Normalt plejer jeg at toppe i starten af november og være træt af jul, når vi er en uge inde i december. Men i år passer det bare helt perfekt. Måske fordi vi fik rykket efteråret så langt med sommer hele september? Plejer I også at “toppe” for tidligt?

Outfittet er fra i lørdags, hvor jeg var til prisuddelingen af Best of Odense priserne. Som jury skulle jeg også uddele et par stykker. Jeg har skrevet lidt mere om selve aftenen her. Jeg var hoppet i kjolen fra Stylenanda, som I har set her før. Den er lavet i lækkert velour og er virkelig behagelig. Den ville være genial til julefrokoster! Samme stof findes også som en blazer lige HER.

I don’t know why I look so pissed – I wasn’t! Or, I was pissed about all the clouds – it makes the light bad in the photos, but then a lovely sunset appeared 🙂 This was my outfit on Saturday where I attended the awardshow Best of Odense and gave out a pair of the awrds too (I was in the jury). The dress is from Stylenanda HERE.

solnedgang-ved-odense-havn-sunset-at-harbour-missjeanett-outfit-blogger-fra-odensebloggersoutfit-of-the-day-stylenanda-dress-kjole-julefrokost-asos-sko-dress-dkny-odense-havn-best-of-prisuddeling-jury-i-hvem

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend: sushi, Best of Odense prisuddeling og date night