Velour velvet velour

Min ordre fra Yves Rocher og rabatkode til jer

yves-rocher-lipstick-corrector-julefrokost-makeup-til-for-christmas-party-new-years-eve-glitter-lipliner-missjeanettyves-rocher-radiant-youth-corrector-pen-lipstick-crayon-regard-eye-pencil-missjeanett-make-up-til-julefrokost-glitteryves-rocher-make-up-til-julefrokost-lipliner-eye-pencil-lipstick-labestift-glitter-perler-missjeanett-look

Indlægget er sponsoreret af Yves Rocher

Party season er i den grad over os; lige om lidt laver vi ikke andet end rende til julefrokoster, julearrangementer og så kommer selve julen og efterfølgende nytår også. Derfor har jeg klikket lidt forskelligt make-up fra Yves Rocher hjem, så jeg er klar til en masse festligheder. For mig er der ingen fest uden læbestift og derfor har jeg både valgt den røde læbestift 31. Rouge Vif (og matchende lipliner her) og den nude-ish læbestift 51. Beige Radieux (også med matchende lipliner her). Jeg har allerede flere læbestifter fra Yves Rocher og har rigtig gode erfaringer med dem. De er virkelig bløde og efterlader ikke mine læber tørre dagen efter, som jeg oplever, at mange andre mærker gør. Jeg havde ikke prøvet deres corrector pen før, men den fungerer bare SÅ godt. Den bruges som en concealer og jeg kan virkelig se en forskel. Jeg har – desværre – en tendens til mørkeskygger og rander under mine øjne (I blame the child – selvom jeg også havde dem før hun kom til verden 😉 ). Den dækker dem fuldstændig, og får mig til at se meget mere frisk ud. Primers har jeg aldrig set den helt store fidus i, men jeg må indrømme, at jeg lidt er blevet omvendt (i hvert fald i forhold til øjenskygge) efter at have prøvet Yves Rochers eyelid primer. Min øjeskygge ligger pænere og holder længere! Til sidst røg den grønne crayon eye pencil også med hjem og den vil jeg lege med til festlig make-up looks. Jeg tænker, at jeg vil blende den lidt ud med fingrene.

yves-rocher-cosmetic-organic-handlotion-eyelid-primer-honey-honning-beauty-missjeanettyves-rocher-bio-organic-cosmetic-honey-honning-eyelid-primer-missjeanett

Der blev også plads til lidt selvforkælelse i min pakke. Mit forbrug af håndcreme om vinteren er så højt. Jeg (og min hud) mærker tydeligt, når det er koldt og så skriger det efter fugt. Det startede egentlig bare med, at jeg ville have håndcremen, men så faldt jeg over den serie, som er skønhed fra planteriget med honning (jeg elsker produkter, som dufter af honning – det gør min shampoo også). Og før jeg fik set mig om, så blev det til håndcremen, læbepomade (også noget, som jeg er storforbruger af om vinteren), body lotion og shower gel. Serien dufter sååå godt. Faktisk så planter Yves Rocher et træ for hver håndcreme og body lotion, der bliver solgt i den serie. Det er en del af Plant for the Planet kampagnen. God stil (og vigtigt!).

Jeg har fået lov til at give jer en rabatkode til netop Yves Rocher, men I skal være lidt smarte inden I bruger den. Rabatkoden giver jer nemlig det første produkt, som I lægger i kurven GRATIS. Så surf lidt rundt og vent med at lægge noget i kurven før I ved, hvilket I vil have gratis. Koden hedder JEANETT og er gyldig ind til d. 15. november. I skal købe for min. 150 kroner før den virker.

I’ve just recieved my order from Yves Rocher and it had all these goodies in it! I bought lots of make-up so I’m ready for the festive season that is Christmas and then New Years. I already have several lipsticks from Yves Rocher (which are great) so I bought a few more: this one and this red one. Including matching lipliners. I also got a corrector pen which is awesome. I tend to look a bit dark around my eyes and it completely covers it! I also got some of their botanical products; honey hand loction, shower gel, body lotion and lip balm. And they smell soooo good. I even got a promo code for you guys: Use JEANETT and get the first product you put in your basket for free. Valid until November 15th and there’s a 150 DKK (around £15) minimum spend.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velour velvet velour