Min weekend: Min jul

Bloggens mest læste indlæg i 2016

 

body-update-4-kilo-forskel-pa-krop-missjeanett-bikini-vagttab-weight-loss-before-after-for-efter-work-out-pictures-photos

Nr. 10 – En ny bodyupdate: Hej mavemuskler!
Vi starter fra nummer 10 og arbejder os så hen mod nr. 1 – en klassisk countdown! På pladsen her finder vi min seneste “body update”, som jeg lavede i november. Der var sket en del siden juli!
Indlægget finder I HER

Let’s do a count down to see the 10 most read blog posts on here on the blog in 2016. No. 10 is my newest body update that I did in November. A lot has happend since July! Find the post HERE.

bina-og-jens1

Nr. 9 – Min søsters bryllup
Det 9. mest læste indlæg i 2016 er indlægget om min søsters bryllup. Det var også en helt magisk dag! Det er stort at se sin lillesøster blive gift.
Indlægget om min søsters bryllup (med masser af billeder) kan I læse eller genlæse HER

No. 9 is the post about my sisters wedding – with loads of photos! Find it HERE

getuz-red-silk-silke-rod-kjole-miss-jeanett-blogger-leopard-stiletter-asos-fra-heels-dkny-taske-gansevoort-odense-blog

Nr. 8 – Mit år 2015 – Et hårdt år
På ottende pladsen finder vi faktisk min “nytårstale” om 2015. Det havde ikke været et nemt år på mange punkter, men især vores bilulykke (læs den beskrevet HER) satte sit præg på resten af året, da den fik min angst til at gå helt bananas. Jeg skrev om, hvordan 2015 havde været HER. Min nytårstale i år er heldigvis lidt mere positiv! Den kommer snart 😉

No. 8 is my New Years speech about 2015 which was a tough year. We were in a car accident (here) and it gave me really bad anxiety. My New Year speech about 2016 is a bit more positive, luckily 😉 Read the one about 2015 HERE.

holder-jul-alene-missjeanett-outfit-tropical-print-blogger-leowulff-taske-asos-tall-kjole

Nr. 7 – Status på min jul i år og om at sige fra overfor tvangsjul
Det var ikke mange klik der skilte nr. 8 og nr. 7 – kun fem styk, for at være helt præcis. På syvende pladsen er et indlæg, som er skrevet her i december. Det er nok friskt i hukommelsen hos flere af jer og er dette her, hvor jeg gør status på min jul i år. Jeg kan forstå på kommentarer og mails, at I er flere, som synes at julen er en svær størrelse og som står klemt mellem at gøre, hvad man selv har lyst til og så at please andre. Og det er også svært og måske derfor, at så mange klikkede ind på indlægget.
Indlægget finder I HER.

No. 7 is a fairly new blog post. It’s this one from this month where I talk about my Christmas and why we won’t spend our time trying to live up to other peoples needs during Christmas. And that’s why we just celebrate it alone: Me, Tim and Bella. Read more HERE.

bella-wheat-tunika-london-le-pain-quotidien-victoria-station-miss-jeanett-blogger-orange-juice-organic-barn-med-pa-cafe-rejse-med-3-aar-ar-kan-man-det-prikker-gul-stylepit

Nr. 6 – Om at finde det rigtige navn og “vores” drengenavn
Det sjette mest læste indlæg i 2016, er indlægget om, hvordan vi blev enige om Bellas navn, hvilke andre navne vi overvejede og hvad Bella skulle have heddet, hvis hun havde været en dreng.
Det hele finder I HER – og der er også rigtig mange gode bud på navne i kommentarfeltet, hvis I står og skal til at vælge 😉

The next post on my list – number six – is a post where I tell how we came up with the name Bella (and which other names we considered). I also reveal what name Bella would have had if she had been a boy. Read it HERE

mahis-cabin-mit-fine-odense-guide-missjeanett-blogger-anbefalinger-odenses-bedste-cheesecake-citron-canadisk-canadian

Nr. 5 – Mit fine Odense: Bedste cheesecake i Odense
Der var utrolig mange, som gerne ville vide, hvor man finder den bedste cheesecake i Odense. Så mange, at indlægget er det 5. mest læste i 2016 her på bloggen. Den (cheesecaken) kan i øvrigt stadig varmt anbefales 😉 Vil I også vide, hvor den findes henne, så kan I læse det i indlægget HER.
Indlægget er en del af min “Mit fine Odense”-serie HER, hvor I kan finde gode anbefalinger til min fine by.

There was a lot of people who wanted to know where you’ll find the best cheesecake in Odense. So many that it’s the fith most read blog post on my blog in 2016. Do you also wanna know then read it HERE.
The post is a part of my “My lovely Odense”-series HERE where you’ll find tips and recommendations about my lovely city, Odense.

samos-glicorisa-beach-hotel-bar-restaurant-pythagorion-pythagoreio-apollo-rejser-med-barn-strande-gode-billeder-af-sten-sand

Nr. 4 – Afgører flygtninge jeres valg af sommerferie?
En sjælden rendyrket politisk debat, men ikke desto mindre var der virkelig gang i kommentarfeltet på den. I forbindelse med at jeg desværre måtte takke pænt nej tak til en pressetur til Lesbos (det passede bare ikke ind i logistikken herhjemme), så kom jeg til at tænke på emnet “Flygtninge og ferie”. Der er nemlig utrolig mange, som de seneste par år har fravalgt bestemte græske øer især, fordi de frygter, at de er fulde af flygtninge fra krigen i Syrien. Det tog jeg op til debat i indlægget HER.
Dog havde jeg på ingen måder regnet med, at det ville blive det fjerde mest læste indlæg i 2016. Og jeg havde slet ikke regnet med trusler på mail fra nogle _meget_ højreorienterede mennesker. Det er fandme sørgeligt. Er det ikke dem, som går så ekstremt meget op i ytringsfrihed? 😉

No. 4 is this blog post which is more political than I normally am on my blog. But after I had to say no to a press trip to Lesbos in Greece (I just couldn’t make it work with our family schedule at home) then I started wondering: Does refugees have an impact on which destinations you book your summer vacation at? In Denmark less people have been going to the Greek islands Lesbos, Kos and Samos because of Syrian refugees. And that’s why I wrote this blog post.

bella-5-mdr-baby-noa-noa-miniature-body-barsel_zpsdpzg0f0e

Nr. 3 – 9 ting jeg som mor ville gøre anderledes en anden gang
Det er lidt sjovt med dette indlæg, fordi jeg husker tydeligt den dag, da jeg skrev det: Jeg var helt tom for ideer og kom hurtigt bare på ideen om at skrive et par ting, som jeg ville gøre anderledes, hvis jeg skulle have flere babyer. At det blev så læst og så diskuteret – dét havde jeg ikke set komme. Det var et af de indlæg, som virkelig overraskede mig i år. Primært blev jeg overrasket over at flere – ikkefaste læsere – på facebook blev meget provokeret over, at jeg en anden gang ville rejse mere i løbet af min barsel. Ifølge dem skulle jeg sidde hjemme og kede mig (det var der seriøst en der sagde) ligesom alle andre. Barsel var ikke en betalt ferie, måtte jeg forstå!
I kan læse alle de 9 ting, som jeg ville gøre anderledes, hvis jeg kunne gøre det hele igen HER. Årets tredje mest læste indlæg.

I remember the day I wrote this blog post: I was having one of those days where I had no idea what to write about and suddenly thought that it would be funny to write about those things I would do differently if I ever had more children. I got some heat from a few ladies because I wrote that I would travel more (with my baby and family, of course) during my maternity leave. Some thought that I should stay home and be bored like everyone else (someone really said that). You can read the whole thing HERE – my third most read blog post in 2016.

miss-jeanett-aruba-palm-beach-with-kids-for-med-barn-baby-hummel-karibbean-caribbean-islands-blogger-travel-blue-water-ocean-best-beach-in-the-world

Nr. 2 – Man må åbenbart ikke rejse, når man er på barsel… pak misundelsen væk!
Og indlægget på plads nr. 3 blev faktisk afsæt til at jeg skrev indlægget, som er på plads nr. 2 over mest læste indlæg i 2016. Jeg blev nemlig utrolig provokeret over meldingen, at nogle seriøst mente, at man ikke burde rejse under barsel. Jeg forstår faktisk stadig ikke argumentet imod at gøre det? Det lugtede langt væk af misundelse og gør stadig. Det er da en helt fantastisk chance for en ny familie at være sammen uden forpligtelser, arbejde, surt vasketøj og alt det trivielle i ens hverdag. Alle er 100% sammen, nyder livet og opmærksomheden går bare på at være glade og kysse på baby. Alle burde have lov til at opleve en rejse sammen under barsel – det kan varmt anbefales!
Min undren i indlægget (og jeg får også kaldt folk nogle kællinger – jeg var vist sur, haha!) Man må åbentbart ikke rejse, når man er på barsel… pak misundelsen væk! kan I læse HER (indlægget vinder i øvrigt nok også prisen for længste overskrift i 2016, haha!)

The post which was no. 3 on this list led me to write the post that’s the second most read post of the year. It all comes together in a nice circle 😉 Some women were outraged that I wished that I had travelled more during my maternity leave. And all of this led me to write this blog post where I told people to mind their own business (I even called them bitches – haha!). Read it HERE

madeira-missjeanett-bornepool-porto-mare-hotel-ferie-med-barn-born-godt-til-vinterferie-vejr-klima-pour-moi-badedagt-swimsuit-blogger-fra-odense-drinks-sol-varme

Nr. 1 – Når man ikke elsker at være mor
Taaa-daaaa! Året ubestridt mest læste indlæg på bloggen er, nok ikke overraskende, mit indlæg om ikke at elske at være mor. Mit statement skal ikke blandes sammen med ikke at elske sit barn – det er to meget forskellige ting og Bella er bestemt meget, meget elsket. Indlægget har været læst over 20.000 gange og efterfødte ture i både Nyhederne, GO’ Morgen DK og flere artikler i forskellige aviser/medier (Vores Børn, Berlingske, tv2.dk mm). Det var åbenbart meget kontroversielt at sige højt, men ikke desto mindre meldte rigtig mange kvinder sig under fanen og sagde, at de har det på præcis samme måde, men turde ikke sige det højt. Og det var derfor jeg gjorde det – sagde det højt – så vi kan få brudt nogle tabuer. I dag (her et halvt år senere) tror jeg, at de voldsomme reaktioner kom fordi, at det netop stikker til nogle gammeldags kønsroller, som vi kvinder stadig skal leve op til: at vi vil have børn og at vi også elsker rollen som mor – mere end andre roller i vores liv. Det forventes stadig og gør man ikke dette (enten får børn og/eller elsker rollen), så er man mærkelig. Underlig. Unormal. De kvinder som har reageret mest negativt på mit indlæg, tror jeg faktisk kommer sig af, at de ikke vil mindes om, at de selv kunne have taget nogle andre valg end dem de selv har gjort. Og måske gerne havde villet, men ikke følte var acceptable. Det er i hvert fald den eneste grund jeg kan komme på, når nogle kvinder mener, at det er okay at kalde mig “psykisk syg” og “kynisk og følelseskold” (?) efter mit indlæg og optræden i TV.
Jeg er på ingen måder overrasket over, at dette indlæg er nr. 1. Der er stadig dagligt mange besøgende inde på indlægget og nr. 2 var nowhere near dette indlæg (der var mere end dobbelt så mange, som har læst dette indlæg end nr. 2). I kan læse eller genlæse indlægget HER

I’m not a all surprised that this blog post is the most read of all of 2016. With the title “When you don’t love being a mom” it spiked some controversy. I also ended up being on the news, on morning television and gave several of interviews in magazines and news papers. You can read the post HERE.

Boblere (dem som var lige ved og næsten): Kan man være for meget mor og for lidt mor?, Oscars 2016 – Bedst klædte, Elsk dig selv: Din krop og dit udseende, Mit fine Odense: Bedste pizza i Odense, Glemmer vi kvinder vores sociale liv, når vi får børn?, Opskrift på svampetoast, Havefest: Min fødselsdag, Kærlighed & kommunalvalg genopstårPå gensyn Skotland (og da jeg næsten mødte Jamie Fraser)
Det meste besøgte outfit i 2016 var dette her.

Det var listen! Og jeg er egentlig overhovedet ikke overrasket over, hvilke indlæg der er på. Det eneste jeg er lidt overrasket over, er at indlægget om cheesecake ligger så højt, som det gør. Især fordi det jo begrænser sig til en enkelt by og det er jo langt fra jer alle derude, som er fra/bor i Odense. Men ellers havde jeg regnet med en del af indlæggene. Er I overrasket? Er der nogle I synes, som der “mangler”?

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

2 kommentarer

 • Anja

  Jeg syntes simpelthen det billede af dig og Bella, med hver jeres drink ved poolen er så fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak Anja – det er jeg også selv ret glad for!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend: Min jul