Office Christmas Party

Et julehej herfra!

juleaften-2016-missjeanett-ganni-dress-tim-vermund-mini-a-ture-julekjole-blonde-holde-jul-alene

Står der snart brunsovs og and ud af ørene på jer? Sådan har jeg det lidt. Vi har haft nogle dejlige juledage i et dejligt lavt tempo. Bella har hele dagen i dag bare været i puttehumør. I morgen skal julepynt og juletræ ned – jeg kan godt mærke, at nu gider jeg ikke mere jul. Sådan har jeg altid haft det med 2. juledage, lige siden jeg blev teenager. Nu glæder jeg mig til alle vores aftaler mellem jul og nytår (jeg har noget alle dage: 27., 28., 29., 30., og ja, nytårsaften) og så til selve nytåret. Men der kommer mere om min jul i et indlæg i morgen. Julen faldt jo lige præcis en weekend i år og derfor er der i morgen weekend-indlæg med hele min jul.
Lige nu vil jeg smutte i køkkenet (igen-igen, fristes man til at sige) og lave noget aftensmad. Det består af en masse friske grøntsager og kyllingedeller. Dejligt let og sundt efter julemad i flere dage. Jeg tror, at jeg vil lave maden, imens jeg hører George Michaels “Older”-album. Øv, hvor blev jeg trist i går aftes. Hans musik er jeg vokset op med og mange af hans sange betyder meget for mig. Og så 53 år?! Alt for tidligt! 2016 har godt taget mange store stjerner fra os. Leonard Cohen, Bowie, Prince mm. Stop så, 2016!

Jeg formåede at få de to andre overtalt til dette juleselfie juleaften. På trods af store protester fra Bella 😉 Og det tog kun 26 forsøg (!) at få et billede, hvor mindst to af os ikke lignede idioter, haha. Jeg endte i øvrigt denne kjole fra Ganni (den er sat ned HER lige nu) og Bella i den smukke kjole fra Mini A Ture (HER).

Jeg håber, at I har haft en fantastisk jul – lige som I ønskede at den skulle være 🙂

I just wanna say a quick hello! Are you enjoying the holidays? I’ve had some lovely days, but there’s more on my Christmas tomorrow in that blog post. This selfie is from Christmas Eve.
Did you hear about George Michael? So sad. He was only 53! I grew up with his music and is so sad that the world has lost his talent. 2016 has really claimed some of “the big ones”: Leonard Cohen, Bowie, Prince and now George Michael. Stop it, 2016!

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

2 kommentarer

 • Kat

  Det er et dejligt billede! Glædelig jul og godt nytår herfra. Tak fordi vi må følge med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mange tak Kat – og også til dig! Det er mig der takker for at I har lyst til at følge med!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Office Christmas Party