Ganni udsalget er netop startet!

Mine favorit outfits fra 2016 (og et som jeg hader)

bina-og-nea-bryllup-missjeanett-soster-karim-design-kjole-fra-paradehuset-kobenhavn-frederiksberg-2016-2017

Det er så sjovt at lave opfølgnings indlæg i bedste “Året der gik”-stil. Jeg plejer at lave en “Mit år i rejser”, “Mest læste indlæg i 201x” og en “nytårstale/mit år”-indlæg. Det gør jeg også i år, men jeg har også valgt at se tilbage på de outfits, der har været i år. Jeg har nemlig været lidt mere flittig til at få foreviget, hvad jeg har gået rundt i her i 2016 end tidligere år. Jeg har faktisk før lavet årsindlæg med mine outfits, men det er nogle år siden nu. Ved ikke, hvorfor jeg har holdt pause med det?

Nå, lad os komme i gang! Jeg havde egentlig tænkt, at køre de forskellige outfits kronologisk igennem, men jeg vil også gerne starte med outfittet her øverst. Det var mit outfit til min lillesøster bryllup i august. Hendes fantastiske kjole var uden tvivl den smukkeste, men jeg var også rigtig glad for mit outfit på dagen i kjole fra ASOS. I kan se hele outfittet HER (og fik I ikke set indlægget med billederne fra selve brylluppet, så kan I se det HER)

jeanettdrevsfeldt-klumme-ugeavisen
Så hopper vi tilbage til januar 2016 og fortsætter kronologisk herfra. Jeg beklager det lidt mindre billede, men jeg billederne på bloggen var små tidligere på året, da jeg satte outfits sammen i mindre collager. Her var jeg i Ganni-kjole grå læder handsker, imens der lå lidt sne rundt i byen. I kan se hele outfittet HER

outfit-brandts-asos-white-dress-tie-navy-leowulff-blue-african-snake-bag-taske-miss-jeanett-bag-odensebloggers-blogger-mommy-life-mor-blog

I januar havde jeg også denne kjole fra ASOS WHITE på. I øvrigt en genial hverdagskjole. Jeg husker dog mest, hvor koldt det var, da vi tog billederne. Uf! Hele outfittet er HER

outfit-madeira-zara-kjole-blue-dress-tunika-missjeanett-blogger-fra-odense-odensebloggers-ray-ban-meteor-sunglasses-solbriller-tortoise-soludos-sandaler-sandals

I februar var jeg på Madeira og åh, hvor var det skønt igen at kunne gå rundt med bare ben og i sandaler. Det savner jeg allerede igen nu. Kjolen købte jeg på ferien (i Zara) og i indlægget HER finder I både hele outfittet og en lille snak om, hvilke farver jeg synes, der klæder mig.

outfit-ganni-georgette-dress-kjole-udsalg-asos-suede-bag-taske-grey-tote-stor-missjeanett-drevsfeldt-blogger-madeira-funchal-plads-ferie-sandaler-ruskind-ghd-curve-wand

Endnu et fra februar og ferien på Madeira. Jeg ved faktisk ikke hvorfor, men det her er på min egen personlige Top 3 over favorit outfits fra 2016. Jeg kan bare rigtig godt lide det. Ruskindstasken fra ASOS fås faktisk stadig HER. Flere billeder fra outfittet kan I se HER

 

outfit-header-asos-ganni-lace-dress-neck-hals-blonder-sort-missjeanett-blogger-odense-havn-fra-asos-stiletter-dkny-gansevoort-bag-taske-ghd-curl-wand-samsoe-drevsfeldt

Vi springer frem til april, hvor jeg skulle til 30 års fødselsdag hos en god ven. Jeg var iført ny kjole fra Ganni, som var et KÆMPE hit til den fest. Faktisk har den høstet komplimenter i massevis, hver eneste gang jeg har haft den på. Hvilket ikke er nok gange, kommer jeg lige til at tænke på. Den må på igen snart! Hvis jeg skal vælge ét outfit fra 2016, som er min ultimative favorit, så er det dét her. Og det er endda all black, hvilket er ret atypisk for mig! (som I nok kan fornemme på alle de andre outfits her i indlægget). I kan se flere billeder i indlægget HER

outfit-gestuz-asos-trainers-pink-dkny-taske-bag-ray-ban-clubmaster-kjole-stribet-dress-blogger-missjeanett-jeanett-drevsfeldt

I juni flashede jeg både ny kjole fra Gestuz og ny taske fra DKNY – begge dele var udsalgskup. Kjolen fra Gestuz er faktisk sat yderligere ned nu og kan stadig fås i flere størrelser HER.
Hele outfittet kan I se HER

outfit-missjeanett-stribet-asos-kjole-peplum-blogger-fra-odense-odensebloggers-aj-morgan-sunglasses-solbriller_zpsheilomc4

Udover min søsters bryllup, så var jeg i august også til navngivning – hos lille fine Frej. Jeg havde ny stribet kjole fra ASOS og nye solbriller på. Kjolen har jeg brugt SÅ meget efterfølgende. Det var et fantastisk køb! Find hele outfittet HER

outfit-hjerte-heart-print-dress-from-asos-fra-kjole-frill-ray-ban-stige-o-missjeanett-blogger-best-of-odense-jury-i-juryen

September var hot. Vi havde den mest fantastiske indian summer, som varede i virkelig lang tid. September var faktisk bedre end både juli og august, når det kom til vejret. Jeg havde det også ret varmt i lange ærmer, da vi en eftermiddag på Stige Ø tog disse billeder af min hjertekjole fra ASOS. Kjolen kan stadig købes og er sat ned HER.
I finder hele indlægget HER.

outfit-asos-prikket-kjole-tall-missjeanett-blogger-fra-odense-blogs-havn-leowulff-taske-stiletter-biografklub

Oktober var stadig lun og derfor havde jeg bare ben, da jeg en aften var ude med Damernes Biografklub. Først var vi ude at spise bøffer&bearnaise og efterfølgende så vi “Florence Jenkins Foster” (I kan læse min anmeldelse af filmen her). Kjolen er endnu et af de gode køb, som jeg gjorde i 2016. Den har jeg haft på virkelig mange gange og jeg tror, at jeg kender mindst fire i min omgangskreds, som har købt den efterfølgende. Den er nu sat ned til under 280 kroner og fås i almindelig længde HER og “Tall” HER. Outfittet i sin helhed kan I se HER.

outfit-ganni-missjeanett-blogger-odensebloggers-blonde-high-neck-hoj-hals-kjole-dress-odense-havn-fra

Midt i oktober frøs jeg virkelig meget i dette outfit og måtte erkender, at tiden til strømpebukser var kommet (æv!). Kjolen fra Ganni er fra foråret, men de har lavet den igen denne sæson i sort lige HER.

outfit-velour-buksedragt-missjeanett-velvet-jumpsuit-odense-havn-odensebloggers-leowulff-bag

Det her outfit er det også på min egen personlige Top 3 fra 2016. Købet af den buksedragt var det vildeste sats, men hold op, hvor var det et genialt køb! I kan se flere billeder fra outfittet HER.

outfit-tropical-asos-dress-kjole-satin-tall-missjeanett-blogger-leowulff-bag-taske-ray-ban-meteor-sunglasses-solbriller

Det sidste på min liste er faktisk her fra december. Igen var kjolen lidt et sats-køb. Hvem køber kjoler med tropisk print i december? Mig – åbenbart. Den er så rar og behagelig at have på. Kjolen er fra ASOS (hvem ellers? 😉 ) og fås stadig HER (og HER i Tall). Mere af outfittet kan I se HER.

Det var mine favoritter fra 2016! Hvilke kunne I bedste lide? Og hvis jeg skal pege på et, som jeg nu ikke synes fungerede – overhovedet – så er det dét her. Det spiller bare ikke og det meste af tøjet sidder heller ikke pænt på mig. Det får mig til at se væsentlig større ud end jeg er.

Hvis jeg ud fra antallet af klik på de forskellige indlæg, skal tyde hvilke der var jeres favoritter, så var dette nr. 1, det her nr. 2 og det her nr. 3 i 2016 hos jer. Passer det meget godt?

Looking back on my own favorite outfits from 2016. All of these I really liked. If I look at the number of visits on each outfit then this was the no. 1 most popular outfit of 2016 with you guys. This was no. 2 and this one was no.3 Which one was your personal favorite?

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

22 kommentarer

 • Emma

  Du har simpelthen så god stil! Det er sjældent (!) du har noget på, som jeg ikke synes er pænt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ej, tak hvor er du bare sød!!! Jeg var også selv glad for det outfit til min søsters bryllup 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Jeg elsker elsker ELSKER kjolen fra Asos White. Desværre nåede jeg aldrig selv at få fingrene i den – SKAL altså til at lære at købe i stedet for at tænke over det til det er udsolgt. Det er ikke det eneste i år jeg bittert fortryder jeg ikke nåede at klikke hjem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej, altså Miss J! Jeg synes faktisk, de shorts får dine ben til at tage sig ud fra deres bedste side: Veltrænede og 5 km. lange!
  Og de der kølige pastelfarver klæ’r dig skidegodt.
  Jeg synes bestemt ikke, at du ser større ud, end du er på nogen måde i det outfit. Nu ER du jo altså heller ikke på nogen måde tæt på stor, lad os lige for den gode ordens skyld få det på plads her til slut 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ej, du er sød! Tusind, tusind tak! Jeg lapper det i mig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Min favorit er klart dit navngivnings-outfit. Så fint og feminint! Har lyst til at købe det hele, haha. Det outfit du ikke selv bryder dig om, kan jeg faktisk ret godt lide! Farverne er så fine til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak Trine! Det er sjovt, at I er flere, som faktisk godt kan lide det outfit, jeg ikke kan lide – haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Kjelsgaard

  Jeg synes at du ser fantastisk ud I outfittet du havde på til navngivining, klart mit ynglings, 2. pladsen må gå til det outfit du havde på til din søsters brullyp, der står du også skarpt og hold da op hvor er det en unik og smuk brudekjole din søster havde på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak søde Ida! Ja, min søsters kjole var fantastisk! Hun havde lavet designet selv og fik den syet af en skrædder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg synes OVERHOVEDET ikke det er dårligt/ikke-klædeligt det outfit du henviser til; det fremhæver virkelig dine lange ben

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak! Jeg er selv bare overhovedet ikke vild med det! Men tak for de søde ord 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise R.

  Jeg blir inspireret af at se dine outfit billeder og har lavet flere super køb på baggrund af dine indlæg. Keep it up

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hvor er det fedt – det er jeg rigtig glad for at høre! Tusind tak fordi du læser med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Flot flot tøjstil jo – nu er det vidst det første indlæg fra dig jeg lige får set 🙂 Men til dit “ikke så heldige” outfit må jeg altså sige at: Hold op den lyseblå blazer er pæn – og glæder dig helt vildt godt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hvor er du sød, tak! Jeg har faktisk overvejet at sælge blazeren, haha!
   Og vil det sige at du er ny læser her på bloggen? Velkommen til! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Kjolen fra Asos White klæder dig helt fantastisk godt!
  Og velour-buksedragten….. Wauw!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åh tak, hvor er du sød! Godt nytår! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vildt med outfit nummer 2, eller 3 i det her indlæg – altså det med ASOS White kjolen. Ærgrer mig faktisk over at jeg ikke slog til og købte den efter jeg havde set den herinde første gang. ÆV! Dit bryllupsoutfit er virkelig også fint.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Uff si’ til hvis du skal sælge din asos White kjole – den er satte flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det skal jeg huske 😉 Ellers så hold øje med min Tictal shop!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Nu sidder jeg så her og bliver så inspireret…farligt… Og da jeg er en af dem der aldrig har købt noget på Asos tænkte jeg på om om man kan tillade sig og spørge om hvilken størrelse du bruger? Tænker at vi umiddelbart måske er omkring nogenlunde samme størrelse nemmerlig.. Jeg er bare et hat til de engelske størrelser… Hilfe bitte☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åh jeg ELSKER ASOS! Handler der hver eneste måned og det er altid den første webshop, som jeg tjekker, når jeg mangler/leder efter noget.

   Jeg er en UK 12 eller 14. Det svinger lidt efter modellerne og materialet. Før var jeg bare en ren UK12, men de lavede noget ved deres størrelser i sommeren. Og siden da har jeg svinget mellem de to (og det er ikke mig, som har taget på – jeg har tabt mig siden april). Jeg køber typisk en str. 12, hvis det er løst eller hvis stoffet er elastisk. Er det ikke, så tager jeg en UK14. Håber det hjalp? Herhjemme er jeg typisk en str. 40 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ganni udsalget er netop startet!