Fantastiske skabninger... og hvor de findes

Mini A Ture julekollektion 2016

mini-a-ture-julekollektion-2016-julekjole-til-pige-3-str-ar-uld-bluse-missjeanett-morblogger-diona-kjole-dress-julen-16mini-a-ture-julekollektion-2016-diona-kjole-dress-asphalt-silver-julekjole-til-pige-christmas-dress-for-girl-missjeanett-morblogger-odensebloggersmini-a-ture-julekollektion-2016-julekjole-til-pige-diona-kjole-dress-asphalt-grey-silver-christmas-dress-holiday-for-girls

Indlægget er sponsoreret af Mini A Ture

Hver eneste år, så køber jeg en kjole til Bella, som helt specifikt er tiltænkt julen (og nytår). Den bliver selvfølgelig også brugt efter, men den anskaffes på grund af højtiden. Jeg synes, at det er lidt hyggeligt, at hun har “kjolen” fra hver jul – julekjolen. Sidste år var dette denne, forrige år denne og hendes første jul var det denne. Sidstnævnte var faktisk også fra Mini A Ture. Jeg var så forelsket i den kjole, kan jeg huske. Jeg jagtede den alle steder, fordi den var blevet udsolgt ret hurtigt.

I år er Bellas julekjole fra Mini A Ture julekollektion. Ligesom hendes allerførste jul! Jeg faldt for denne virkelig smukke mørkegrå kjole med sølv print på. Den har de fineste ærmer og der er knapper hele vejen ned i ryggen. Inden under har hun denne bluse, også fra Mini A Ture. Hun er helt tosset med den selv og har spurgt efter den flere gange, siden jeg købte den. Den kommer på i dag, hvor vi har vores juletradition med vores venner og deres børn. Så skal den på igen juleaften og den bliver nok også hendes nytårskjole. Og så skriger den jo ikke “jul”, så den bliver også brugt i det nye år. Bella har en str. 4 år og den er ret normal i størrelsen. Hun er ikke helt fire endnu (først til marts), men der er også lidt plads til at vokse i, i den. Kjolen er utrolig populær og der er ikke mange størrelser tilbage hos Mini A Ture selv HER. Hvis I ikke kan finde den rette størrelse der, så findes den også HER hos Boozt, hvor der er en del størrelser. Den fås i to farver: Bellas mørkegrå/sølv version og så en mindst lige så smukt pudderrosa/guld version. Den findes også til helt små piger mellem 1 måned og op til 2 år HER.

mini-a-ture-julekollektion-2016-missjeanett-diona-kjole-dusty-rose-nederdel-shorts-palietter-guld-cardigan-skjorte-prikket-butterfly1/ Cardigan HER   2/ Kjole HER og HER   3/ Hue HER   4/ Nederdel HER
5/ Nederdel HER og HER   6/ Shorts HER   7/ Butterfly HER   8/ Skjorte HER og HER

Generelt er det den fineste Mini A Ture julekollektion her i 2016. Jeg havde egentlig lyst til at købe lidt af det hele. Der var en kjole, som jeg også havde overvejet til Bella, men den er simpelthen allerede udsolgt. Øv! Nederdelen nr. 4 spøger stadig lidt – den er så smuk og meget anvendelig. Hvis I har en dreng, som også skal være festligt klædt, så er der også en sød skjorte nr. 8 (findes til små drenge HER og større HER) og matchende butterfly. Cardiganen nr. 1 har godt nok lidt glimmer i kanten, men hvis jeg havde en dreng, ville jeg ikke tøve med at putte ham i den. Bellas nederdel fås også som nederdel HER og HER (i begge farver også). Huen nr. 3 er alt for sød. Fordi den er så lang, så minder den om en nissehue. Den har Bella også fået og hun elsker den!

Jer med børn, køber I også juletøj til ungerne? Og hvad er I faldet for i år?

I kan finde hele Mini A Ture julekollektion HER – men skynd jer, det går hurtigt i år!

Every year I buy a Christmas/Holiday dress for Bella and this year it’s this one from the Mini A Ture Holiday collection. It’s festive, but doesn’t scream “Christmas” so she can use it for New Years too and also in the new year. She loves it and asks to wear it all the time, haha. The whole Holiday collection is lovely and I also adore the skirt no. 3. If you have boys then the dotted shirt with matching butterfly is adorable! Bellas dress is available in two colours HERE and HERE. And the whole Mini A Ture collection is available HERE.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

9 kommentarer

 • HS

  Kommenterer ellers aldrig, men HOLD OP hvor er Bella smuk og charmerende – det har i gjort godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Nej køber ikke juletøj til min søn. Han er 4,1/2 og har en meget stærk mening om hvad han vil ha på. Nægter bl.a. cowboy bukser og skjorter. Heldigvis kan det godt lade sig gøre at finde noget pænt og behageligt at have på. Selv om det er lidt besværligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa

  Min mor plejde at sy en ny kjole til mig hvert år, nogle virkelig smukke kreationer! Totalt overskudsmor 🙂 Jeg kunne godt tænke mig at gøre det samme hvis jeg en dag får en datter. Ligemeget hvad er det en tradition jeg vil holde i hævd, om den så bliver hjemmesyet eller købt 🙂 Det er lidt hyggeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Wow, ja det er godt nok overskud! Men virkelig også fedt at have – især mange år efter. Det må være de fineste minder!
   Ja, jeg elsker også at finde en “julekjole” til Bella hvert år (også selvom den er købt). Det er altså bare lidt hyggeligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] kjole er fra Mini A Ture HER (jeg skrev om den her). Jeg havde denne kjole på – mit outfit kommer i […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] køber en ny kjole eller sæt til jeres børn her til jul. Bellas julekjole er som sagt i hus (denne her), men hvis I har en pige, som stadig mangler, så er her otte fine bud på julekjoler. Bella har […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi H

  Jeg ved indlægget er lidt gammelt men synes det fortjener en kommentar. Virkelig nogle søde julekjoler og sikke en yndig lille pige du har. Det juletøj klær hende så godt. Sidste jul forsøgte jeg at finde julekjole bl.a. på julemands-kostumer.dk men fandt ingen julekjole baby til min lille nissepige:D Elsker at finde tøj til jul. Er Bella tøjmodel for hun er virkelig fotogen. Ha en dejlig sommer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak for din søde kommentar! Nej, det er hun ikke, men jeg er helt enig med dig i, at hun er meget fotogen <3

   God sommer til dig også!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fantastiske skabninger... og hvor de findes