Gaver til kæresten

Nytårskjoler

nytarskjoler-kjoler-til-nytarsaften-warehouse-asos-med-glimmer-glitter-sort-lbd-ganni-blonder-blondekjole-silver-dresses-for-new-years-evenytarskjoler-kjoler-til-nytar-lbd-lille-sort-kjole-asos-yas-blonde-lace-missguided-miss-selfridge-glitter-glimmer-embellished-sequins-withnytarskjoler-kjoler-til-nytar-lbd-lille-sort-kjole-asos-lace-dress-yas-paperdolls-blonde-green-army-for-new-years-evenytarskjoler-kjoler-til-nytar-dresses-for-new-years-eve-new-look-asos-white-stig-p-lace-lbd-navy-glitterReklamelinks:
1/ Warehouse HERE   2/ Oasis HERE   3/ Ganni HERE + HERE   4/ The Jetset Diaries HERE
5/ ASOS HERE   6/ Y.A.S. HERE   7/ Miss Selfridge HERE   8/ Missguided HERE
9/ Y.A.S. HERE   10/ Paper Dolls HERE   11/ ASOS HERE   12/ ASOS HERE
13/ New Look HERE   14/ ASOS WHITE HERE   15/ Chi Chi London HERE   16/ Stig P HERE

Vi skal faktisk til at tænke på det, hvis man vil købe nytårskjoler online. Også selvom vi alle måske lige nu tænker mest på jul. Men man kan stadig nå det, hvis nytårskjolen skal købes hos for eksempel ASOS eller Boozt. ASOS har levering d. 29. december, hvis man bestiller i dag – kan jeg se. I kan se datoerne for de forskellige leveringstyper, hvis I går helt videre til betaling (I kan sagtens se det uden at betale).

Jeg er ret sikker på, at jeg nytårsaften skal have nr. 2 fra dette indlæg på. Dertil krøllet hår, nogle høje stilletter og måske røde læber. Det er længe siden, at jeg har haft det?Hvis I er faste læsere, så ved I, at jeg E L S K E R nytårsaften. Ikke fordi det er årets fest (den slags forventninger skal man lade være med at have), men fordi alle bare gør mere ud af alt den aften. Og tøjet er ingen undtagelse! Jeg elsker at så mange tit er i en masse glimmer nytårsaften. Vi skal for første gang i 3 år ikke selv holde. Det har vi ellers gjort i nogle år i træk nu, men jeg gad ikke rigtig i år. Ved ikke hvorfor. Samtidig er det “faste hold” lidt babyramte i år (faktisk har alle tre par fået baby i år), så vi tænkte også, at de måske ikke var til den vilde aften i år. Vi skal holde hos nogle venner i år og vi bliver et kæmpe hold. 22 (dog inklusiv børn), mener jeg – så det skal nok blive sjovt!
Har I ikke fundet jeres nytårskjoler, så er her lidt inspiration. Havde jeg ikke min på plads, så ville jeg seriøst overveje nr. 1, nr. 4 og nr. 16. Jeg fandt også den her hos &Other Stories, som er så yndig. Denne her (også derfra) er godt nok også perfekt til nytår!

Har I fået styr på outfittet til nytårsaften eller gider I først at tænke på det efter jul?

Even though most of us are mainly thinking about Christmas then it would be wise to start considering a dress for New Years – especially if you wanna order it online. I’m gonna wear no. 2 from this blogpost. If I wasn’t then I would consider no. 1, no. 4 and no. 16. Have you bought an New Years outfit yet?

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaver til kæresten