Opskrift på jordskokkesuppe med purløgsolie

Outfit of the day #435: rød kjole fra Y.A.S.

outfit-yas-dress-red-kjole-julefrokost-warehouse-horse-hair-boots-stovler-missjeanett-odense-havnoutfit-yas-red-dress-rod-kjole-missjeanett-blogger-grafitti-odense-havn-morblogoutfit-yas-kjole-red-dress-drop-waist-missjeanett-blogger-jeanett-drevsfeldt-dkny-taske-warehouse-boots Reklamelinks:
Y.A.S. dress (HERE and HERE) – DKNY bag (HERE) – Glamorous boots (HERE)

Det er næsten helt passende med en rød kjole fra Y.A.S. her på 2. søndag i advent. Jeg har dog ikke outfittet på i dag, da det er fra i onsdags. Kjolen så jer på snap, da jeg pakkede min seneste ASOS ordre ud i mandags. Den er fra Y.A.S. og til en utrolig god pris (350 kroner). Hvis I mangler en billig kjolen til julen, så er det tip hermed givet videre. Den findes både HER hos ASOS og HER hos Y.A.S. selv. Jeg har kjolen i str. 40 og den passer så fint.

I dag hopper jeg nok i noget andet, når vi skal til glögg og hygge hos nogle venner og deres lille Frej. Og ellers så er der ellers gang i telefonerne efter den store politiske odenseanske nyhed i går 😉 Mere om den i næste indlæg af Kærlighed & Kommunalvalg 😉 Kan I have en fantastisk søndag! <3

A red dress is very appropriate today on the Second Sunday of Advent – it’s very Christmas-y. It’s from the Danish brand Y.A.S. and I bought it here on ASOS, but it’s also available here on Y.A.S.’ own webshop. I’m going to spend my Sunday at some friends’ house with Christmas cakes and muled wine (I’m big fan of muled wine, if you haven’t noticed by now 😉 ). Have a great day!

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

10 kommentarer

 • Mari

  Ååååååååh de støvler der……..<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Er det sådan en der skal stryges i facon efter vask?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg har ikke haft den vasket endnu, så det kan jeg desværre ikke svare dig på. Men jeg skal prøve at lægge mærke til det, når den bliver vasket!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Sådan en fin kjole, og hvor den bare klær’ dig!

  På dit link nummer 2 til kjolen er den også afbildet med høj hals? Hvordan ved man mon om man køber det ene eller det andet? Og der står den er langærmet, men den ser ikke sådan ud på billedet :)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åh det kan jeg da godt se – det er mærkeligt! Hvis du bladrer i billederne på linket nr. 2, så er der nemlig også min kjole! Sært? Jeg har købt min på ASOS.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Hansen

  Hvor er den bare flot til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker kjole og er vild med de støvler der! <3 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak Julie! Ja, de støvler er for fede, synes jeg også!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på jordskokkesuppe med purløgsolie