Min weekend: grotesk meget julebag, acaibowl og juletradition med venner

Outfit of the day #437: Stylenanda kjole

outfit-stylenanda-missjeanett-dress-embellished-new-look-green-velvet-blogger-jeanett-drevsfeldt-piece-hair-band-odensebloggersoutfit-stylenanda-missjeanett-dress-blogger-new-look-green-velvet-bag-velour-taske-asos-odensebloggersoutfit-stylenanda-new-look-green-velvet-bag-clutch-gron-velour-taske-missjeanett-blogger-orelia-braceletoutfit-stylenanda-missjeanett-new-look-green-velvet-bag-odensebloggers-jeanett-drevsfeldt Reklamelinks:
Stylenanda dress (HERE) – Pieces hairband (HERE) – New Look bag (HERE) – ASOS shoes

Kender I det, når man aftenen før har spist så meget, at man stadig er mæt, når man vågner? Sådan har jeg det lige nu efter en fantastisk middag på MASH Odense i går med et hold bloggere. Det var virkelig godt, men hold op, hvor er jeg stadig mæt. Der er lidt billeder på min instagram HER og ellers så kommer der indlæg snart.

Outfittet er fra i søndags, hvor vores flere sæt venner var forbi til vores juletradition, som I kan se flere billeder fra i weekendindlægget i går. Kjolen fra Stylenanda har I set før (her), men den tåler vist godt et gensyn 😉 Den er tilpas festlig og tilpas rar – og der er masser af plads til julelækkerier i den 😉 Den var perfekt til julehygge, hvor man spiser meget, haha! Stylenanda kjolen kan stadig fås HER, hvis I mangler kjole til jul eller nytår. Den ville være god til begge dele!

Har jeg i øvrigt fået fortalt, hvor glad jeg er for mit hår efter mit sidste frisørbesøg? Aldrig nogen sinde har jeg været så tilfreds med mit hår. Det kan slet ikke beskrives! Balayage er altså for fedt (og frisørsalonen, som lavede det her).

Kan I have en skøn onsdag! 🙂

Do you know the feeling when you ate so much for dinner that you’re still full the next morning? I have that feeling right now after an amazing dinner at MASH Odense last night with a bunch of bloggers (there’s pics on my instagram here). It was soooo good – but more on that very soon! This outfit is from Sunday where we had friends over ofr our annual Christmas tradition (wrote about it here). You’ve already seen my Stylenanda dress here before, but it deverse a re-run 😉 It’s both festive and comfy – and there’s room for a lot of Christmas treats 😉 It’s still available HERE if you haven’t found the right dress for Christmas or New Years.

outfit-stylenanda-missjeanett-blogger-new-look-green-velvet-bag-dress-kjole-fra-asos-piece-hairbandoutfit-stylenanda-asos-dress-kjole-missjeanett-embellished-hairband-gossip-girl-style

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

6 kommentarer

 • Novra, hvor er du smuk i den kjole! Så yndig – og helt perfekt til en julefrokost eller andet.

  Er også ret vild med håret. Har en frisørtid den 27. (hos Capillum), og tror jeg vil prøve balayage.. Hvis jeg når at udtale det til den tid altså, haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Hvor ser du godt ud! Helt vildt godt ud! 🙂
  Jeg synes dit hår er virkelig pænt, og tænkte på hvordan du mon laver dine krøller?
  Knus fra Matilde – og gooood jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh tak søde Mathilde! Mine krøller er lavet med min ghd krøllejern, men hvor jeg kun holder hver tot nogle få sekunder. Og så bruger jeg ingen produkter i bagefter (ingen hårlak mm), da jeg godt kan lide, at krøllerne “flader” lidt ud igen. Det giver et mere naturligt look.

   Rigtig god jul til dig også! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hvor ser du også godt ud på de billeder! Flot kjole, flot hår, fedt med hårbøjle og flot taske. Nu får jeg også lyst til en frynsekjole

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caja

  Du bærer bare den kjole ti gange flottere end modellen på ASOS!! ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend: grotesk meget julebag, acaibowl og juletradition med venner