Mine juleønsker 2016

Outfit of the day #438: Leowulff t-shirt

outfit-leowulff-elephant-elefant-t-shirt-charity-missjeanett-blogger-odense-bloggers-fra-asos-white-wool-skirt-uld-nederdeloutfit-leowulf-t-shirt-charity-elephant-elefant-print-uld-nederdel-asos-white-wool-skirt-missjeanett-jeanett-drevsfeldt-blogger-odensebloggersoutfit-leowulff-charity-t-shirt-elephant-elefant-print-missjeanett-blogger-asos-white-wool-skirt-gestuz-bootsoutfit-leowulff-charity-t-shirt-elephant-elefant-print-missjeanett-blogger-odensebloggersoutfit-leowulff-charity-t-shirt-elephant-elefant-print-asos-white-wool-skirt-blogger-fra-odense-odensebloggers-odense-havn-nyodense
Reklamelinks:
Leowulff t-shirt (HERE) – Pieces hairband – ASOS WHITE skirt – Leowulff bag (HERE)
Ray-Ban “meteor” sunglasses (HERE) – Gestuz boots

Om det var koldt? Tjek det allersidste billeder her nederst i indlægget – man kan se min ånde i luften, haha! Men det var faktisk mindre koldt end man skulle tro, da det var helt vindstille. Men folk i vinduerne på kontorerne ved siden af kiggede godt nok ekstremt meget, da vi tog billeder. Det forstår man jo egentlig godt, da det må have set tosset ud, at en blondine stod med bare arme og poserede på kanten af havnen i 2 graders varme (/kulde). Outfittet havde jeg på i torsdags, da jeg var afsted med utroligt dejlige damer i Damernes biografklub. Der var også et par af dem, som spurgte, om jeg ikke frøs der i biografen i bare arme – men jeg havde det faktisk varmt efter en kop kaffe. Jeg er bare altid ret varm og fryser sjældent. Vi så i øvrigt Office Christmas Party – og der kommer en anmeldelse inden juledagene! Jeg kender flere, som tager i biografen med familien i julen og vi overvejer det også selv i år. Er det noget I gør?

T-shirten er en gave, som jeg har fået af yndlings Leowulff. Ind til nu har de kun lavet tasker, men de har netop lavet en lille eksklusiv kollektion af t-shirts og her går et cut overskuddet til World Animal Protection, hvor de hjælper udrydningstruet dyrearter. Ud over at være en Leowulff t-shirt fyldt med gode intentioner, så er det en utrolig lækker kvalitet og jeg er vild med alle tre prints. Der findes prints med elefant (min), løve og en med en ulv. I kan finde hele kollektionen HER. Jeg har en str. L og den passer perfekt.

Hav en dejlig 4. søndag i advent! Her står den på træning og så skal jeg have overblik over de sidste julegaver, som skal købes i den kommende uge. Er I kommet i hus med gaverne?

If this was cold? Oh yes! Look at the last photo – you can see my breath in the cold air. But I wasn’t freezing that much. I’m not that sensitive to cold. I was wearing this on Thursday when I went to the movies with my “Ladies Movie club“. We watched Office Christmas Party – I’m doing a review next week. My t-shirt from Leowulff is new. Normally Leowulff is known for their (gorgeous) bags, but they have just made an exclusive Leowulff t-shirt collection where a cut of the earnings will go to save endangered animals. The t-shirt is available in three prints: elephant (like mine here), woolf and lion. You guys can buy the collection HERE. I’m wearing a size L and it fits perfectly.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER


outfit-leowulff-charity-t-shirt-elephant-elefant-missjeanett-blogger-fra-odense-odense-havn

bloglovin

6 kommentarer

 • Milla

  Det der outfit får mig til at længes efter de første sprøde forårsdage. Længes! Men når det så er sagt, så hygger jeg mig vildt meget med juleferie – jeg har taget 2 ugers fri i december og jeg synes det er helt genialt. Venner og familie er besøgt, gaver købt og pakket fint ind og ja, nu går dagene så med afslapning, hård træning og film og bøger. I dag skal jeg have styr på de sidste detaljer til min tur til Skotland om 3 uger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg håber, at du har en fantastisk tur til Skotland! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle fantastiske flotte billeder! Og lækkert outfit.

  Hvilket kamera bruger du? Synes virkelig billedkvaliteten er blevet bedre, eller det bare noget jeg bilder mig ind?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mange tak Stephanie! Det synes jeg også selv at den er blevet efter jeg købte nyt kamera. Jeg har et Nikon D3300 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det altså bare en fin tee! Jeg er helt forelsket. Både i design og den gode sag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg er også helt vild med den! Og jeg er normalt faktisk ikke en “tee pige” – men den her kollektion er SÅ fed!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine juleønsker 2016