Nytårskjoler

Så er julefreden ved at sænke sig…

lillejuleaften-hey-girl-ryan-gosling-julekort-amarylis-blomster-juleblomster-rensdyr-missjeanett

Gaverne er købt, der er handlet mad til alle juledagene, grøden til risalamanden er lavet og er nu i køleskabet (I kan finde min – vildt gode – opskrift HER), vi hører julemusik og juledugen er ved at blive strøget. Ahhh… så er julefreden ved at sænke sig.

I går fik vi købt alle de sidste gaver og sluttede dagen med en gang sushi. Vi havde lyst til mad, der var meget lidt julet – og det blev vi enige om, at sushi er. Da vi kom hjem ventede der denne smukke buket blomster ved døren. Det var fra Yves Rocher, som ønskede god jul & godt nytår – og takkede for et godt samarbejde i år. Det var en virkelig fin overraskelse at få! I postkassen gemte der sig dette fine julekort fra hende her. Med yndlings Ryan Gosling – så er det sgu jul!
Outfittet til i aften er klar (jeg gentager dette her) og om en times tid ankommer min søster og hendes mand. Derefter står den på 4 retters middag med vin, portvin og drinks. Jeg satser på, at vi ikke har lige så mange tømmermænd i morgen, som sidste år, men vi skal også hygge os!

Hvis I ikke tjekker forbi bloggen i morgen, så vil jeg ønske jer en rigtig, rigtig glædelig jul – ligegyldigt hvordan I fejrer den (eller ikke gør). Der kommer noget på bloggen hver dag her i julen også, men hvis I er for optaget af juleri, så er det også helt okay 😉 Så læses vi ved på den anden siden af and, sovs, juleguf og gaverne.

G L Æ D E L I G   J U L!

Gifts and food – bought! Now we’re listening to Christmas music and preparing things for a great dinner tonight with my sister and her husband. Yesterday I recieved these beautiful flowers from Yves Rocher (thanking for working together here in 2016) and the super cool Ryan Gosling (!) Christmas card from this lovely lady.
If you’re not reading my blog tomorrow then I wanna wish you a Merry  and lovely Christmas!

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårskjoler