Min weekend: Reception på rådhuset for Anker Boye, sne og sanseudstilling

10 ting jeg vil lave i januar

januar-sne-missjeanett-blogger-fra-odense-ganni-skjorteOutfittet kan I se i sin helhed HER

Det er lidt populært at hade på januar, men jeg kan ikke komme uden om det – det er bare ikke min favorit måned for at sige det mildt. Hyggen fra december er væk, det er stadig gråt og koldt – og selvom det går den rigtige vej, så er der stadig længe til sol og sommer (eller bare forår). Desuden er kontoen oftest lidt mere tom i januar – efter jul og nytår. Jeg prøver dog at huske på, at det går fremdad med lys (dagene tiltager) og at noget sne (forhåbentligt) giver os lidt ekstra lys indtil vi får foråret.

Her er hvad jeg vil lave i januar:

 1. Prøve at tælle til 10, når jeg er i fitness her i januar. Der er så groteskt mange mennesker (grundet en masse med nytårsforsæt), men jeg prøver at berolige mig selv med, at der går 1 til maks to måneder, så er de væk igen. Lige nu er der især et lidt specielt par der trykker på mine knapper. Kvinden ligner en  meget fit Sarah Palin med sicilikone babser. Parret er vel midt i 40erne og så ynder de at kamp-snave hver eneste de gang de færdige på en maskine. Oftest krydrer manden med også at klemme hende lidt på numsen samtidigt. Det er da vildt dejligt, at de er forelsket, men kunne de ikke godt nøjes med at træne i fitness og så kun opføre sig som et par horny teenagere derhjemme? Sidste gang stod de og snavede over en maskine, som jeg gerne ville til, men kunne simpelthen ikke få mig selv til at gå over og spørge “Øhh er I færdige med den maskine?”. Og skal vi ikke også tale lidt om alle de mennesker, som ikke tørrer maskinerne af efter brug? Der står seriøst på hver eneste maskine “Tør maskinen af efter brug” og alligevel gør 9 ud af 10 det ikke. Det er pisse ulækkert (for at sige det, som det er) for de næste der skal til. Også selvom man ikke selv synes, at man har svedt særlig meget. TØR DEM AF EFTER DIG SELV!! Sprit-papir-tørre. Det er ret nemt! I går var der også en fyr, der sad og pressede sine bumser på lårene, når han holdt pause på romaskinen. Lækkert. Jeg skal virkelig øve mig på at tælle til 10 her i januar, kan I godt høre, ikke? (Og folk skal lære at opføre sig “normalt” i et træningscenter!)
 2. Tage til Århus og besøge søde venner. Jeg kan seriøst ikke huske, hvornår jeg sidst har besøgt Århus, så det er da vist på tide! (Men jeg nægter stadig at stave det Aarhus).
 3. Få planlagt den store brunsviger-test, som I har efterspurgt. Jeg overvejer lidt at invitere folk over, så de kan hjælpe – både med testen, men også med at spise! (Jeg har heldigvis allerede to veninder, som har sagt “Jeg kan godt den dag” – uden at kende datoen, haha).
 4. Holde Outlander-aften med en god veninde. Jeg har lovet at introducere hende til serien, så vi har snakket om at spise junkfood og drikke g&t’s på sofaen, mens vi kaster os over Outlander (og Jamie Fraser 😉 )
 5. Købe nogle brune støvler og gerne ruskind (I ved, at det er min store svaghed 😉 ). Jeg har længe cravet et par brune støvler og har luret på disse i to måneder nu.
 6. Tage til speciel fremvisning på den nye danske film UNDERVERDEN med bla. Dar Salim. Og nu har jeg faktisk været afsted (jeg skrev dette punkt på listen før jeg var afsted). Vil I have en anmeldelse? Den er god (og har premiere d. 19. januar!)
 7. Og smutte i biograf igen, denne gang med min Damernes Biografklub. Her i januar skal vi se Jackie med Nathalie Portman i hovedrollen som Jackie O.
 8. Få booket noget solferie til os – og snart! Jeg craver sol, strand, sommer og palmer!
 9. Gå læse-amok i min Outlander bog. Jeg er ret bidt af bog nr. 5 lige nu, så jeg planlægger mange aftener, hvor TV’et slukkes og jeg i stedet dykker ned i det fantastiske univers. Er der nogle af jer, som også læser bøgerne? Hvilken bog er I ved? I kan se oversigten over alle bøgerne i mit indlæg HER
 10. Tage en detox i forhold til sukker og alkohol. Jeg kører ikke nogen juicekur eller andre underlige ting, men skærer bare så meget sukker og alkohol væk her i januar. Ikke fordi det er januar, nytårsforsæt eller andre mærkelige grunde – men fordi jeg har lyst. Sådan har jeg det oftest oven på både jul og nytår.

In January I wanna invited one of my girlfriends over for an Outlander-night with junkfood and gin&tonics. I want to buy some brown suede boots. Maybe these ones. And then I wanna do a big “brunsviger” test. It’s a cake special to the island (Fyn) where I live and I wanna make a test for you guys, so you know where to get the best in Odense. What do you do in January?

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

19 kommentarer

 • Jeg kan HELT SIKKERT også godt den dag!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Enig med fitness. Jeg træner mindre nu, fordi jeg ikke kan overskue så mange mennesker..

  Åh, glæd dig til Århus! Jeg savner byen så meget. De har så mange fantastiske gratis tilbud til alle aldre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   I går var der seriøst også kø til at komme til crosstrainerne – hvilket der normalt ALDRIG er. Åh jeg hader januar i fitness.

   Tak, jeg tror også at vi får en god weekend! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Ejsing

  Åh hvor jeg glæder mig til brunsviger test… Jeg har efter mange års søgen ikke fundet en god brunsviger i Odense… Jeg bagte selv de år jeg boede der, og hver gang jeg var i nærheden af Langeskov tog jeg til bageren der, de laver klart den bedste brunsviger jeg nogensinde har købt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Århus er med Å!!! Basta! jeg NÆGTER nogensinde skrive det med Aa det er simpelthen så fjollet!
  Du skal klart til Århus en dag i januar og jeg skal klart til Odense én dag i januar/februar haha ;0)) Odense har noget Århus ikke har og omvendt, og sådan er det bare :0)

  Dengang jeg gik til fitness var der også sådan et par det KONSTANT stod og snavede ved maskinerne og han gramsede på hende……..jeg tænkte på om jeg mon bare var sippet men jeg sys faktisk det er grænseoverskridende få deres sexliv sevreret offentligt! Jeg kunne jo ikke slippe for at se på det….og jeg ville ALDRIG selv stå og snave offentligt……det er bare for privat til mig :0)

  Hilsen fra smilets lækre by…..med Å…for guds skyld :0)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ej, skal du til Odense? Sig til hvis du skal bruge nogle tips!

   Jeg synes det er vildt grænseoverskridende, når folk er SÅ fysiske. Et kys eller to, jaja – det skal der skam være plads til. Men når balderne pludseligt bliver æltet mere end jeg ville ælte en dej, så bliver jeg altså en snerpe!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder da til at blive en god måned alligevel, dog 😀

  Jeg skriver altså også stadig ‘Århus’. Alt andet er altså for sært…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, jeg kan ikke vænne mig til det dobbelt A! Det ser så fjollet ud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  I forhold til fitness, har jeg gode erfaringer med at lægge rutinen tidligt om morgenen i januar. Jeg træner kl 6, og der er ikke ret mange. Det er også fordi alle skal træne kl 17 efter arbejde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det kunne jeg godt forestille mig. Det kan jeg bare ikke. Jeg har prøvet at træne om morgenen før og jeg bliver simpelthen dårlig + jeg præsterer dårligere (kan ikke løbe lige så langt mm).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Jeg er i gang med nummer 6 bog men jeg fik lidt død i den… Og da jeg langt fra er færdig med hele Outlander-universet gik jeg i gang med nummer 1 ( selvom jeg også har set serien på din anbefaling…) og det kan varmt anbefales. Den er ret anderledes end serien – men natten ikke mindre god

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg gik også lidt død i nr. 5 i starten og tog et par ugers pause fra den. Men så savnede jeg universitet og gav den så en ny chance – og nu er jeg helt bidt af den. Hvor langt er du i 6eren? Jeg er 550 sider inde i nr. 5 lige nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maiken

   Jeg er ca 100 sider inde i den – og lysten til at læse i den fremfor 2’eren kommer nok også snart tilbage. Alt i alt er det fantastisk med så mange bøger i en serie

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det er skønt stadig at have så mange bøger at se frem til! Jeg tror også, at 5’erens “problem” er, at den kommer lige efter to mega hektiske bøger, nr. 3 og 4, hvor der HELE TIDEN sker et eller andet stort og overraskende. 5eren kører klart ned i tempo og plottet er ikke så klart i den fra starten – som det ellers er i både nr. 3 og 4. Tidsmæssigt er den også “langsommere”. 5eren dækker vist kun over 1-1,5 år, hvor 3’eren dækker springvis hopper rundt over 20 år og 4’eren er vist en 2-4 år. Så vi har nok bare været vant til et højt tempo fra de andre bøger.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maiken

   Ja – det sammenfatter du ret godt

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak – og mange tak! Og tak fordi du følger med <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend: Reception på rådhuset for Anker Boye, sne og sanseudstilling