Mit 2016 i rejser

25% rabat på Ellos

ellos-rabatkode-puf-velour-spisestuestole-hvide-navy-guld-bestik-bloomingville-lampe-gold-rya-tappe-carpet-botanik-skal-bowl-sort-black-promo-code-sale-udsalgReklamelinks:
1/ Ellos lampe HER   2/ Ellos lampe HER   3/ Ellos stol HER
4/ Ellos puf HER   5/ Ellos tæppe HER   6/ Bloomingville skål HER   7/ Bloomingville bestik HER

Endelig weekend! Denne uge har jeg virkelig glædet mig til weekenden. Også selvom jeg egentlig aldrig har 100% fri, så har jeg bare glædet mig til lidt mere ro på. Vi har herhjemme godt kunnet mærke, at Tim startede nyt job i mandags.
Dagen i dag startede med afskedsreception på rådhus for Anker Boye. Jeg havde kun lige nået at få en halv bolle med ost, inden jeg hoppede i høje hæle og derefter stod og sippede champagne på rådhuset, haha. Nu er jeg hjemme i sofaen, er hoppet i mit nye nattøj og Tim er ved at lave varm kakao. Perfekt i det her sindsygt kold vejr! Jeg kigger på solrejser og får netshoppet lidt.

Der er nemlig rabat på Ellos og det skal jeg lige have “misbrugt” lidt 😉 Jeg har luret på tæppet nr. 5 så længe nu, at nu klikker jeg det hjem. Vi trænger virkelig, virkelig også til et nyt tæppe i stue ved sofaen. Jeg overvejer dog også, om der lige skal et par ting mere med – nu når jeg er igang 😉 Jagten på nye spisestuestole er stadig igang (efter at vi fik dette nye spisebord i oktober) og nu har jeg faktisk fundet to rigtig gode bud – begge faktisk hos Ellos. Det ene bud er nr. 3 her. Jeg er dog bange for, at det ville blive lidt for “matchende”, da bordet har hvid plade og samme træfarvet ben. Hvad siger I? Too much eller perfekt? Min søster synes, at det var no-go. Lampen nr. 1 er jeg også lidt fan af. Den ville passe fint over det nye spisebord.

Rabatkoden hedder 355401 og giver 25% på hele ens ordre. Gælder på tøj, sko, møbler, tæpper, lamper og andre boligtekstiler. Den gælder til og med på søndag (d. 8. januar). Dog gælder den ikke på udsalg og nogle enkelte tøj- og skomærker er undtaget (Vagabond, UGG, Odd Molly, SPANX).
Skal I forbi og gøre brug af rabat på Ellos? I kan shoppe med rabatkoden HER

Finally weekend! This week I’ve really been looking forward to Friday. I’ve just changed into my new PJ and Tim is making hot coco for Bella. It’s freezing cold in Denmark right now! I’m doing a bit of online shopping and I’m about to make an order on Ellos. There’s a 25% discount/promo code right now so now I’m gonna buy the carpet no. 5 – I’ve been eyeing it for so long! And we really need a new carpet in our living room. Use the code 355401 at check out. It’s valid on clothes, shoes, carpets, furniture and lamps. Not on sale and a few clothing brands. It’s valid until Sunday January 8th (including that day). Shop HERE.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

4 kommentarer

 • Åh. Hvis bare ikke december havde været så hård ved min konto, så var jeg helt sikkert fristet. Kunne virkelig også godt tænke mig et tæppe til vores stue, her er så fodkoldt når Kong Vinter er forbi.
  Med hensyn til stolene, så er jeg enig med din søster. Tror det vil se alt for skørt ud 🙂

  God weekend!

  // http://www.jannifromtheblog.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg kan også godt (lidt) se, hvad min søster mener. Har også nogle andre stole i kikkerten, som ikke matcher på samme måde 😉 Og som faktisk er lidt billigere – win!

   Men ak ja, december er altid led! Dog var den lidt mindre led her hos os, så der var lige plads til et tæppe 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne Emilie

   Haha, jeg er faktisk all for matchy-matchy, tror det ville se mega godt ud! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Haha! Jamen, jeg tror heller det vil være grimt! Men måske bare “for meget”? Men du er fan?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit 2016 i rejser