Test af Aarstiderne måltidskasse: Livretter (og en rabatkode)

Golden Globes 2017 – Bedst klædte

priyanka-chopra-2017-golden-globes-gold-dress-quantico-ralph-lauren

Priyanka Chopra i Ralph Lauren

I natten til i går løb Golden Globes 2017 af stablen. De er altid en slags opvarmning til Oscars og det betyder, at “Award season”, som de kalder det ude i den store verden, er godt i gang. Det betyder også, at vi kan få lov til at savle over en masse smukke kjoler det næste stykke tid og jeg vil vise jer mine personlige favoritter fra i nattens Golden Globes 2017 – de bedst klædte. I kan se mine “Værst klædte” til Golden Globes 2017 HER

Smukke indiske Priyanka Chopra var i en fantastisk guldkjole fra Ralph Lauren, som stod perfekt til hendes mørke hår og en flot make-up. Alt dette gjorde, at hun var en af de første på den røde løber, som jeg lagde mærke til.

Two nights was the Golden Globes 2017 and I’m gonna show you my favorite – my “Best dressed” today. You can see who were on my “Worst dressed” list HERE. One of my favorites last night was the beautiful indian actress Priyanka Chopra in a golden Ralph Lauren dress. The colour is perfect on her and I love her make-up.

kristen-wiig-golden-globes-2017-reem-acra-dress-kjole

Kristen Wiig i Reem Acra

Egentlig lagde jeg slet ikke mærke til Kristen Wiig, da jeg så optakt på den røde løber live inden showet. Men da hun og Steven Carell skulle præsentere en pris sammen (som de gjorde med en virkelig sjov sketch), så forelskede jeg mig helt i hendes kjole, som var både moderne og old fashion Hollywood på samme tid. Den stod i øvrigt så fint til hendes korte frisure. Det er sjovt – nogle kjoler gør ikke det store væsen af sig på den røde løber, men når man så ser dem under showet, så shiner de. Og nogle gange omvendt. Det her var sådan en, som jeg først lagde mærke til senere.

At first I didn’t notice Kristen Wiig on the red carpet, but when she handed out on of the prices on stage with Steven Carell, I fell in love with her beautiful Reem Acra lace dress.

emma-stone-ryan-gosling-golden-globes-winners-lala-land-valentino-dress-kjole

Emma Stone i Valentino

Filmen LA LA Land tog alle priser, hvor de var nomineret – hvilket er en ny rekord til Golden Globes. To af priserne var for “Bedste kvindelige hovedrollen i en komedie/musical film” og samme pris, men den mandlige version. Ryan Gosling vandt den sidste og Emma Stone den første. Og Emma så så fin ud i hendes smukke lyserøde Valentino kjole med små stjerner på. Jeg ville nok have droppet halskæden, så kjolen kunne stå alene, men dejlig så hun ud! LA LA Land har dansk premiere 23. februar og der krydser jeg virkelig fingre for, at min Damernes Biografklub stemmer den hjem, som filmen vi skal se der. Filmen vandt i øvrigt også prisen for “Bedste komedie/musical film” og jeg ville ikke være overrasket, hvis LA LA Land også hiver nogle Oscar nomineringer hjem.

LA LA Land took home every single price in all the categories where it was nominated. One of those prices was the one for “Best female lead in comedy / musical film” and which Emma Stone won. She look gorgeous in a pink Valentino dress. I might would have dropped the necklace, but she look lovely!

mandy-moore-2017-golden-globes-naeem-khan

Mandy More i Naeem Khan

Mandy var nomineret for sin rollen i TV-serien This is Us, som hun tabte til Olivia Colman (for The Night Manager). Men hun så til gengæld virkelig fantastisk ud i sin mørke kjole med en indbygget kappe. Jeg er ret vild med den fede detalje og kjolen føles ret moderne. Hår, make-up og smykker er holdt enkelt, så kjolen kan være i centrum – godt valg!

Mandy More was nominated for her role in “This is Us” (but didn’t win) at the Golden globes 2017 and she was wearing this super cool Naeem Khan dress with a built-in-cape. Very modern and simple – but cool!

olivia-culpo-zuhair-murad-golden-globes-2017-folklore-red-carpet

Olivia Culpo i Zuhair Murad

Jeg er faktisk lidt overrasket over, at jeg er vild med det her look, som Olivia Culpo har på – men det er jeg! Måske fordi det er uventet og ikke er som alle de andre kjoler: Det er ikke en tætsiddende kjole og den er ikke fyldt med perler og glitter – det er dejligt forfriskende! Desuden sidder den helt perfekt på smukke Olivia Culpo.

I’m actually surprised that I like this one – but I really, really do! Maybe because it’s different from all the over dresses: it’s not fitted og sparkly. I like it!

carrie-underwood-pink-golden-globe-dress-irish-serban-dress-kjole

Carrie Underwood i Iris Serban

Carrie er faktisk på flere “Worst dressed” lister fra Golden Globes 2017 end hun er blandt favoritterne. Det er nok også en kjole, som deler vandene lidt, men jeg kan godt lide den! Især farven er lige til at spise – og den er virkelig god til blonde Carrie.

Carrie Underwood is actually on more “Worst dressed” lists than “Best dressed” and this is maybe one of those dresses that divides people? Anyway – I like it! The colour is yummy and perfect on Carrie.

naomie-harris-moonlight-golden-globes-2017-armani-couture-gold-dress

Naomie Harris i Armani Couture

Den her kjole var simpelthen så smuk tæt på (og langt fra!). Det er små perler, der er påsyet over det hele. Desuden sidder den helt fantastisk på smukke Naomie Harris. Et enkelt udtryk, men utrolig smuk, når den ses tættere på. Jeg var fan!

This dress was simple, but oh-so beautiful (especially up-close where you could see all the small beads on the dress). And it fits like a glove on the beautiful Naomie Harris!

Blake-Lively-Versace-Dress-Golden-Globes-2017

Blake Lively i Versace

Åh en af mine girl crushes – den labre Blake Lively! Hun har den der udefinerbare superstar udstråling. Jeg synes, at hun ser fantastisk ud i denne sorte velourkjole. Dog ville jeg have ønsket, at hun havde slået håret ud og at hun undlod at posere med hænderne i de der lommer (vi kan godt se lommerne, selvom du ikke har hænderne i dem, Blake 😉 ). Men udover dette, så synes jeg at hun var en af de bedst klædte den aften.

Oh – one of my girl crushes! The super hot Blake Lilvely! I loved her black velvet dress. I wish she would have let her hair down and that she didn’t pose with her hands in those pockets (we can still see the pockets, Blake – even if you don’t have your hands in them 😉 ), but she was still one of my favorites that night.

caitriona-balfe-golden-globes-2017-outlander-delpozo

Caitriona Balfe i Delpozo

Måske er jeg lidt farvet, når det kommer til gudesmukke Caitriona Balfe (som spiller Claire i Outlander), fordi normalt ville jeg ikke falde for denne type kjole, men jeg synes virkelig, at den spiller på Caitriona, som ser fantastisk ud. Hun ser seriøst 3 kilometer høj ud og make-up er on the spot. Jeg kendte ikke designeren Delpozo, men efter at have googlet lidt, så kan jeg se, at de er meget “space/futuristiske” i deres design. Det her er faktisk en af deres mere nedtonet kjoler. Caitriona var i øvrigt nomineret for sin rolle som Claire i Outlander, men vandt desværre ikke. Det var ellers fortjent efter den hendes præstation i afsnittet “Faith” fra anden sæson af Outlander.

Maybe I’m a bit biased here (as the Outlander fan that I am), but I think Caitriona Balfe (who plays Claire in Outlander) looks so beautiful in this Delpozo dress. Normally I wouldn’t fall for this type of dress, but it looks perfect on Caitriona. She was nominated for her role as Claire in Outlander, but didn’t win (booooh).

Det var mine “Bedst klædte” til Golden Globes 2017. Generelt synes jeg ikke, at der var de helt store “wows”, men bare en masse velklædte damer (hvilket heller ikke er dårligt). Men den der store forelskelse eller en klar “vinder” – det synes jeg ikke at der var. Hvis jeg skal vælge en favorit, så står den nok mellem Olivia Culpo eller Blake Lively. Hvilken var jeres favorit? Mine “Værst klædte” til Golden Globes 2017 kan I se HER..

This as my Best Dressed at the Golden Globes 2017! You’ll find my Worst dressed list HERE.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

6 kommentarer

 • Sara

  Det er skægt som smag kan variere så meget! Jeg synes personligt at de fleste af ovenstående kjoler er ganske forfærdelige – de der guldlommer er placeret helt frygteligt ift. stakkels Blakes krop, men så er det jo dejligt at alle har lov til at have sin egen mening. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hehe ja verden ville være kedelig, hvis vi alle var ens eller enige om alt! Når jeg har lavet samme indlæg i forbindelse med Oscars, så har jeg tit prøvet, at nogen skrev til mig “Ej, du mangler xxxx på listen over bedst klædte”, hvorefter jeg så har svaret “Hun er på min værst klædte”. Så smag er bestemt meget forskellige – og heldigvis for det!

   Jeg synes, at lommerne var fine nok – hun skulle bare lade være med at posere med hænderne i dem.

   Hvilke kunne du godt lide?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Jeg synes virkelig ikke Blake Livelys kjole gør noget som helst godt for noget som helst – selvom jeg også normalt eeelsker hende for hendes gudesmukke krop, meget likeable personlighed og fantastiske udstråling!
  Naomie Harris til gengæld – wow! Og også Olivia Culpo og Mandy Moore er jeg vild med!
  Elsker i øvrigt de her indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg kan godt fornemme, at Blakes kjole deler vandene! 😉

   Ja, Olivia Culpo kan jeg virkelig også godt lide – og det ville jeg ellers aldrig selv havde troet!

   Tak! Det er jeg glad for. Der kommer også lignende indlæg, når vi når til Oscars om en måned 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Det var mine “Værst klædte” til Golden Globes 2017. Er I enige? Jeg var heller ikke fan af Jessica Biels kjole, men jeg synes trods alt, at alle disse var lidt værre. I kan se hvem, som jeg synes var de “Bedst klædte” HER. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] weekend”-indlægget rykkede jeg fra i går til i dag på grund af indlæggene om “Bedst klædte” og “Værst klædte” til golden Globes 2017. I fredags startede jeg weekenden på Odense […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Aarstiderne måltidskasse: Livretter (og en rabatkode)