Acai bowl opskrift

Min nyeste ASOS ordre med udsalgskup – på snapchat senere

asos-ordre-snapchat-missjeanett-aldo-boots-brown-suede-a-star-is-born-bag-taske-kjole-lavish-aliceasos-ordre-snapchat-miss-jeanett-missjeanett-earrings-lace-t-shirt-dress-kjole-monki-sweat-skirt-jumper

Reklamelinks markeret med *

1/ Lavish Alice HER*   2/ ASOS HER*   3/ A Star is born HER*   4/ ASOS HER*
5/ ASOS HER*   6/ ASOS HER*   7/ ASOS HER*   8/ Monki HER*

Min seneste ASOS ordre er netop ankommet og derfor åbner jeg den senere i dag på instagram. I finder mig på instagram under brugernavnet: missjeanett
Min story er åben, så I kan altid finde lidt snaps derinde fra mig. Senere i eftermiddag (det bliver nok omkring kl. 15) åbner jeg den her ordre, som er fyldt med en del udsalgskup denne gang. Og endda nogle med nogle ret vilde priser! Den brune strikkjole nr. 7 er sat ned til kun 200 kroner HER*. Nederdelen fra Monki nr. 8 er sat ned til kun 125 kroner HER*. Faktisk er den vildt smukke kjole nr. 3* også sat ned (HER*), så den købte jeg, selvom den lige nu ikke er købt med et bestemt formål. Jeg forelskede mig bare helt vildt og især den, er jeg ret spændt på at prøve senere.
Blondenkjolen nr. 6* er ikke på udsalg, men til gengæld er prisen ret lav. Den koster kun 280 kroner HER.* Den findes også i grå HER* og hvid HER*. Desuden kan den også fås i deres ASOS Curve kollektion (fra størrelse 46 og op) i sort HER*. Jeg tror, at den bliver sådan en “nem”, men fin hverdagskjole – og helt sikkert også et hit, når det bliver varmere (ind til da vil jeg bruge den med cardigan og støvler).

Vil I se mig prøve de forskellige ting på og høre, hvad jeg synes om hver enkel ting, så kig forbi snapchat senere! Mine snaps kommer til at ligge i min story i 24 timer, så I kan også bare tjekke dem i aften, hvis I har noget andet på programmet, når jeg snapper 😉

My latest order from ASOS has just arrived and later today I’ll be opening it on Snapchat and trying everything on. My username on snapchat is: missjeanett
I found some things on sale this time: no. 3* (that dress is so beautiful!), the brown knit dress no. 6* and the skirt from Monki no. 8*. The black lace dress* is not on sale, but the price is still super low here*. It’s also available in grey (HERE*) and white (HERE*). You can also get it in their Curve collection (from size UK18 and up) in black here*.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

10 kommentarer

 • B

  Jeg er så glad for at jeg fulgte med på snappen i dag. Overvejede nemlig at bestille skjortekjolen, men har droppet efter at have set dine snaps, så der sparede jeg lige nogen kroner 🙂 Meeen måtte fluks ind at bestille t-shirt kjolen med blonderne, den har jeg luret på længe. Den er dog noget billigere end skjortekjolen, så det går nok 😉 Det er så sjovt at følge med på snap, når du pakker dine ordrer ud, gerne mere af det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det var da så lidt! Ja, det var virkelig ærgerligt at skjortekjolen ikke sad pænt – den er i sig selv ellers virkelig pæn! Men t-shirt kjolen er virkelig et mega hit! Jeg tror også, at jeg selv skal have den i grå 😉 Hvilken farve tog du?

   Og tak, det er noteret! Jeg elsker også at lave de snaps. Det er så hyggeligt, at I følger med i mens 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • B

   Jeg tog den i sort. Glæder mig til den kommer 🙂 Ja, mega ærgerligt med skjortekjolen. Var totalt forelsket i den inde på Asos, men billederne matchede jo slet ikke hvordan den sad på dig, så den kommer ikke her hjem at bo.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nej, den var klart pænere på ASOS! Åh jeg håber til gengæld, at du bliver lige så glad for t-shirt kjolen, som jeg er!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] det som juleaften, fordi jeg hentede så mange på en gang – haha. I en af pakkerne var min seneste ASOS ordre (som I kan se HER) og i en anden var mit nye tæppe fra Ellos (HER). Det er SÅ blødt, men jeg […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er så vild med blondekjolen, det klædte også dig så fint 🙂 Tænker at det vil være så god til både hverdag og egentlig også til lidt festligere lejligheder

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mange tak 🙂 Ja, jeg tænker også at kunne bruge det til begge dele!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] nok er mine smykker er ikke derfra, men alt andet er. Både kjole, støvler og taske var en del af min nyeste ASOS-ordre. Jer der følger med på snapchat, så også alle tre ting der, da jeg sidste gang pakkede ud på […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natti

  Hvilken størrelse har du købt kjole t-shirten i? 🙂 (nr. 6)
  Den er så fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Acai bowl opskrift