Min nyeste ASOS ordre med udsalgskup - på snapchat senere

Min weekend: fastelavnsboller, tur til Århus og forbi Vejle på barselsvisit

fastelavnsboller-fra-wendorff-bageri-odense-de-bedste-med-pistacie-mocca-amaretto-missjeanett-blogger-min-weekendellos-gulvtappe-taeppe-tappe-rhya-ellos-home-missjeanett-min-weekend-blogger

En weekend der starter med lækre fastelavnsboller, kan ikke være en helt skidt weekend, vel? Så er den ligesom startet godt! Faktisk så føltes fredag som juleaften, da jeg havde 28 pakker (sådan cirka) liggende på posthuse og GLS pakkeshops rundt omkring i byen. Hvorfor er det, at webshops ikke kan finde ud af, at levere til den SAMME GLS pakkeshop? De siger at de leverer til den, som er nærmest ens bopæl, men det kan da ikke være 3 forskellige?! Nå, men selvom jeg havde betalt for pakkerne, så føltes det som juleaften, fordi jeg hentede så mange på en gang – haha. I en af pakkerne var min seneste ASOS ordre (som I kan se HER) og i en anden var mit nye tæppe fra Ellos (HER). Det er SÅ blødt, men jeg vil vise jer det bedre i et andet indlæg. Bella udbrød også “Åh det er meget smukt, mor. Jeg kan godt lide det! Må jeg ligge på det?”. Elsker børnehjerner. Ja, skat, du må gerne ligge på det. På vejen hjem fra pakkefesten, så løb ind i Wendorff (en bager her i Odense) og købte fastelavnsboller med hjem. De var virkelig, virkelig gode! Den ene var med mocca/ameretto og de andre med pistacie creme og abrikos. De kan virkelig anbefales. Fredag aften bød på X factor og så fik jeg lagt lidt nyt på min Tictal shop HER. Kig forbi! Der er både masser af Ganni, ASOS og meget andet.

Friday I went to pick up a lot of things I’ve ordered from different webshops. One of the things was my new carpet from Ellos (here). It’s so super soft and looks so good in our living room. Later we watched X Factor and ate fastelavnsboller (buns filled with whipped cream and jam).

min-weekend-i-aarhus-missjeanett-bronze-kobber-lampegateau-marcel-kage-opskrift-min-weekend-missjeanett-bloggerwheat-disney-askepot-nederdel-skirt-print-mini-a-ture-missjeanett-min-weekendtomatsalat-basilikum-min-weekend-missjeanettdet-gode-selskab-spil-min-weekend-missjeanett-blogger

Næste dag skulle vi alle til Århus og besøge vores venner Anne og Carl i deres fine hus. Vi blev budt velkommen med kaffe og gateau marcel – perfekt velkomst 😉 Senere fik vi en lækker aftensmad og bagefter stod den på spil og bland-selv-slik. Og en masse vin, øl og drinks 😉 Bella havde ikke se så meget tegnefilm i løbet af ugen, så hun forsvandt nærmest bare med iPad’en. Vi så hendes nærmest kun, når der blev serveret spiselige ting, haha.

Bellas smukke nederdel er fra Disney by Wheat og er netop lige kommet i butikkerne. Den kan købes HER.

Saturday we went to Århus to visit friends who live there. We ate gateau marcel, a nice dinner and played games. Such a lovely day! Bellas skirts is from Disney by Wheat and available HERE.

toast-keramik-krus-kaffe-barselsvisit-i-vejle-min-weekend-missjeanettwheat-disney-elsa-kjole-dress-min-weekend-missjeanettrod-ellos-home-carpet-my-little-pony-bamse-hm-min-weekend-missjeanett

Bellas sov heldigvis til kl. 10 søndag, da hendes forældre var kommet i seng kl. 03 😉 Vi spiste en dejlig morgenmad hos Anne & Carl og så vendte vi snuden mod syd. Inden vi forlod Jylland helt, så svingede vi forbi venner i Vejle, som blev forældre til søde Kaja i november. Hende havde vi nemlig ikke set endnu, så vi fik mødt den søde pige med en imponerende hårpragt og hun fik en gave af os (jeg havde købt denne her). Efter en dejlig frokost med lækre toast og kaffe, så kørte vi hjem til Odense. Kort tid efter kom Agnes og hendes far forbi. Pigerne legede og vi andre fik lige styr på verdens situationen over en kop kaffe. Pigerne nåede kun at lege sammen halvanden time, men de ved hvordan man får rodet så meget som muligt – på den korteste tid.
Det var min weekend! Var jeres god?

Bellas kjole er også fra Disney by Wheat (det var ikke planlagt at hun var i samme mærke hele weekenden – det er rent tilfælde!) og den er på udsalg HER

Sunday we woke up in our friends house in Århus and after some breakfast we drove south – to Vejle where we visited other friends and their new baby girl, Kaja. After some lunch we drove back to Odense where we got a visit from some friends. Bella and Agnes really know how to spread the toys everywhere haha. Bellas dress is on sale HERE now.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nyeste ASOS ordre med udsalgskup - på snapchat senere