Min weekend: forelsket i en kaktus, ostebord og om når træning er surt

Bella var seriøst syg næsten hele sidste uge. Hun var kun i børnehave tirsdag. Det ene ting afløste seriøst den anden; snot og feber startede, så fik hun øjebetændelse og derefter feber igen akkompagneret af en hoste, der fik hende til at lyde, som en syg søløve. Hun er heldigvis rask nu, men hun var hjemme i fredags – sammen med mig. Tim kom tidligt hjem og havde sandwich med til os, og Tims laksesandwich så Bella sig hurtigt lun på. Jeg fik købt mig en fin kaktus til stuen hos min yndlings blomsterhandler i Odense, Allestedlund. Det er egentlig fjollet, fordi det er bare en simpel kaktus, men jeg er SÅ glad for den. Jeg har flere gange denne weekend sagt til Tim “Ej, jeg er bare så glad for min kaktus” og han har grint overbærende af mig hver gang. Der var også lige tid til at købe et par fastelavnsboller med hjem fra Wendorff. Hvis I sidder og oplever et deja-vu, så er det fordi, at det er nøjagtig samme type fastelavnsboller, som var i mit weekend-indlæg fra sidste uge. De er bare gode! Til aftensmad lavede jeg den sidste ret i vores Aarstidskasse. Der kommer anmeldelse af kassen og opskrifter derfra en af de næste par dage.

Bella was sick almost all of last week; one thing lead to another and what started as a cold with fever turned into conjunctivitis and then to a nasty cough. She well now, but she stayed home with me on Friday. Tim got off work early and brought home sandwiches for everyone. I bought my self a new cactus and I made a pasta dish with cream and mushrooms for dinner.

Lørdag startede vi med morgenmad sammen, og under den fik både Tim og jeg fik læst det store interview med ham i Fyens Stiftstidende. Jeg skrev om det i Kærlighed & Kommunalvalg i går her. Bagefter fik det meste af huset den helt store tur med rengøring. Det trængte lidt og så skulle vi have gæster om aftenen. Efter rengøring tog vi ud for at handle. Vi havde besluttet os for ostebord – det er både mega nemt og rigtig lækkert. Og så var det lang tid siden vi sidst havde fået det. På vejen hjem fra byen snuppede vi lige frokost med fra Soup Stone. Vores venner, Finn og Vivian, kom ved en 18-tiden og så kastede vi os ellers over lækre oste, vin, Summerbird mandler, gin&tonics og fik spillet “Det dårlige selskab”. Rigtig hyggelig aften!

On Saturday we cleaned the house so it was ready for our guest for dinner. We served a selection of cheese – and had some nice wines. Such a lovely night!

Der er næsten ikke weekend, uden at vi har fået acai bowl – og denne søndag var ingen undtagelse. I finder opskriften HER. Efter en sund morgenmad, så smuttede jeg til træning. Mine fede løbesko fra Nike fik jeg af Tim i julegave og jeg er SÅ glad for dem. Jeg føler næsten, at jeg løber på vat, når jeg træner i dem. De er helt fantastiske. Mine træningstights (også fra Nike) har jeg lige købt – dem fandt jeg HER. Hele januar har jeg “kæmpet” lidt til træning. Jeg har ingenting kunne og den sædvantlige træning har føltes tre gange så hård, som normalt. Men i går havde jeg endelig en gang, hvor det bare gik vildt godt og jeg kunne rykke mine egne grænser lidt. Finally, det har jeg ventet på i flere uger nu. Jeg har dog lært af det, at det er okay at have perioder, hvor træningen er lidt sur og det vigtige er bare at holde fast og ikke give op. Efter træning fik jeg mig et bad og så slappede vi alle tre bare af på sofaen resten af dagen. Jeg – selvfølgelig – med min Outlander-bog (I kan se oversigten over alle bøgerne HER). Flere af jer har spurgt, hvad jeg dog gør ved mine bøger, siden de er så smadret og jeg ved det simpelthen ikke! Forsiden er ved at ryge af denne her, så jeg skal lige have fundet noget tape frem. Men jeg aner virkelig ikke, hvad det er jeg laver med dem. De er købt helt fra ny og jeg har hverken spildt på dem eller brugt dem som våben i en slåskamp.

Hvordan har jeres weekend været?

I started Sunday with an acai bowl (you’ll find my reciepe here) and then I went to the gym for a nice workout (my tights are from Nike HERE). Dinner were take out and I read more in my Outlander book, The Fiery Cross. I don’t know what I’m doing to my books since they end up looking so damaged!

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

7 kommentarer

 • Charlotte

  Et lille tip: SuperBrugsen har tilbud på kaktus i denne uge, de ligner præcis din! 89 kr 🙂 Det er i hvert fald væsentlig billigere end hvad blomsterhandlerne tager for en kaktus her i København…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak for tip! Må jeg lige tjekke ud. I holder jer dog også nogle sindsyge priser på blomster i København, har jeg lagt mærke til 😉 Det er næsten dobbelt så dyrt hos jer, som her på Fyn!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • astrid

  Weekendindlæg er de bedste – og du er så sej med din træning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhhh tak Astrid! Jeg har godt nok ikke følt mig sej her i januar, fordi det har været så hårdt. Men det føles sejt, at man står igennem! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Theresa

  Elsker weekend indlæg, tror det er fordi jeg en kæmpe succes for hverdags hygge og for hverdagen genreelt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Lyder som en hyggelig weekend. De små tomater på ostebordet, hvad er der gjort ved dem? Jeg har inviteret gæster til tapas den kommende weekend, og de ligner noget, jeg godt kunne finde på at lave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg har bare halveret dem, snittet en smule løg rigtig fint og lidt frisk basilikum – og så lidt god olivenolie samt salt og peber. Det var tænkt som et friskt indslag på bordet blandt alle de fede og tunge oste 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighed & Kommunalvalg: "Min far døde af for mange bajere og en sukkersyge, han ikke tog alvorligt"