Golden Globes 2017 - Værst klædte

Min weekend: Reception på rådhuset for Anker Boye, sne og sanseudstilling

anker-boye-reception-afskedsrecepetion-januar-2017-champagne-macaroons-blogger-missjeanett-jeanett-drevsfeldt-jeanette-tim-vermundanker-boye-afskedsreception-pa-radhuset-januar-2017-lykke-missjeanett-blogger-min-weekendmini-a-ture-flyverdragt-miss-jeanett-min-weekend

“Min weekend”-indlægget rykkede jeg fra i går til i dag på grund af indlæggene om “Bedst klædte” og “Værst klædte” til golden Globes 2017. I fredags startede jeg weekenden på Odense rådhus, da jeg sammen med Tim skulle til afskedsreception for Anker Boye. Anker stoppede jo som borgmester 1. januar og derfor blev der holdt en afskedsreception for ham fredag med taler og champagne i festsalen på rådhuset. Jeg havde dette outfit på derop. Der var mange rigtig gode taler og jeg havde fundet en strategisk god plads; ved et bord med et stort fad af franske macaroons 😉 Samtidig kunne jeg se Anker (og hans kone Lykke) stå og modtage alle de søde ord fra folk på talerstolen. På vejen hjem fra rådhuset købte jeg en pose store chokoladeboller fra Lagkagehuset (de minder mig om min barsel, hvor jeg ofte indhalerede et par stykker af dem (med tandsmør) om dagen). Derefter fik vi hentet Bella, som nægtede at komme indenfor hjemme, fordi hun hellere ville lege i den smule sne vi havde (den er væk nu – desværre) og danse til musik, der kom fra et hus længere væk. Det hele blev selvfølgelig udført med en chokoladebolle i hånden 😉 Resten af aftenen var dejlig stille med sofahygge og X Factor. Ser I X Factor i år?

Bellas flyverdragt er fra Mini A Ture og den er på udsalg HER

I started the weekend with a reception for Anker Boye at city hall here in Odense. He retired as the mayor of Odense on the 1st of January so this was to celebrate his time as mayor (20 years). On the way home we picked up Bella, who wanted to play in the small of snow we had outside (it’s gone now, sadly).

acai-bowl-skaal-opskrift-missjeanett-blogger-vegan-veganer-morgenmad-min-weekendbrandts-museum-sanseudstilling-2017-2016-missjeanett-jeanett-drevsfeldt-blogger-fra-odense-jeanette-min-weekendnelles-varm-kakao-chokolade-bloggger-missjeanett-fra-odense-jeanette-jeanett-med-barn-min-weekendnelles-kaffe-can-reduce-your-risk-of-giving-a-shitbanh-mi-saigon-vietnamesisk-mad-vietnamese-food-i-odense-billig-min-weekend-missjeanett

Acai bowls er blevet vores “ting” i weekenden. Man har god tid, vi spiser alle morgenmad sammen (det gør vi ikke i hverdagene) og så er det bare en lille “treat” at få i weekenden. Og denne lørdag var ingen undtagelse, så jeg startede dagen med at lave en lækker acai bowl til os alle tre. Derefter tog vi ind på Brandts Museum og fik endelig oplevet den nyeste sanseudstilling (det er der vores kikset familie-selfie er fra. Vi har ikke sko på, fordi dem skal man tage af derinde). Bella var mega fan og vi fik gået igennem udstillingen hele to gange OG vi nåede også lige et hurtigt kig forbi deres Disney udstilling (igen-igen). Efter sanseudstillingen drak vi varm kakao og kaffe på Nelles. Aftensmaden hentede jeg hos Banh Mi Sai Gon. Det er rigtig god vietnamesisk til gode penge. Vi kommer altid kun af med lidt over 200 kroner for os alle tre. Endnu en gang sluttede dagen på sofaen.

Acai bowls has become our “thing” in the weekends so I started Saturday making bowls for all three of us. After eating we went to Brandts Museum to see the “Senses exhibition” which were lovely! Then we got hot caocao at Nelles and grab some vietnamese food for dinner.

pinkie-pie-nattoj-night-wear-my-little-pony-hm-missjeanett-min-weekendpinkie-pie-hm-my-little-pony-nattoj-missjeanett-blogger-min-weekend

Søndag var vi alle i nattøj hele dagen og hyggede med dyner, iPad og bøger. Jeg fik læst en masse i min Outlander-bog, Bella så tegnefilm og Tim spillede computer. En rigtig perfekt sløv søndag! Jeg ville egentlig have været oppe at træne, men jeg må have ligget forkert i løbet af natten, da min nakken gjorde ret ondt. Jeg døjer faktisk stadig lidt med det, men det er blevet bedre. Bella og Tim gik tidligt i seng, hvor jeg – helt modsat – blev oppe og så så meget af Golden Globes 2017, som jeg kunne holde mig vågen til (jeg vil gætte på, at jeg er faldet i søvn lige inden kl. 04). Nu er jeg i træning til Oscars næste måned 😉

Sunday was a lovely slow day. I read some more of my current Outlander book, Bella watched cartoons and Tim played computer. I stayed up to watched the Golden Globes 2017.

Har I haft en god weekend?

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Golden Globes 2017 - Værst klædte