Januar shopping cravings

Mine rejsedrømme og planer for 2017

corralejo-fuerteventura-spanien-vinterferie-missjeanett-blogger-efterarsferiePicture credit: Apollorejser.dk

Året er i gang og det betyder også, at jeg er begyndt at kigge frem mod, hvilke rejser jeg drømmer om og planlægger i år. Faktisk er jeg gået lidt længere end bare at drømme med et par rejser, da jeg allerede har booket de første to. Årets første rejse bliver om en måneds tid, hvor jeg (sammen med Bella og Tim) tager til Fuerteventura. Jeg krydser fingre for lunt vejr (lige nu er der sol og 18-20 grader), masser af spansk tapas og afslapning med min lille familie. Vi skal bo på dette hotel. Tilbage i 2009 var jeg på Gran Canaria (I kan læse om vores hotel på Gran Canaria HER og om Morgán HER) og kan godt huske, at vejret kan svinge en del på øerne. Der var både dage med 24 grader og sol – og nogle med 16 grader og regn. Men jeg krydser fingre for flest af de første 😉 Har I nogle tips til restauranter eller ting at lave i Corralejo? Så tager jeg imod dem med kyshånd!

A new year means new travel plans and I’ve already started planning. And I actually went a bit further than just planning: I already booked the first two trips. The first one is in a month and we’re going to Fuerteventura which is one of the Canary Islands. I’m keeping my fingers crossed for great and warm weather! I haven’t been to Fuerteventura before, but I was on another Canary Island in 2009: Gran Canaria (see my posts about our hotel there HERE and the town of Morgán HERE). Have you guys any tips for Corralejo on Fuerteventura?

tilbage-til-skotland-missjeanett-isle-of-skye-hiking

I maj skal jeg genforenes med mit elskede Skotland og flybilletterne er allerede købt. Da vi var i Skotland i efteråret, fortalte skotterne, at april-maj er det bedste tidspunkt at besøge Skotland, så det skal vi selvfølgelig prøve! Denne gang dropper vi overnatninger i Edinburgh, da vi er enige om bare at komme ud i det skotske landskab så hurtigt som muligt. Jeg er helt sikker på, at vi skal tilbage til Isle of Skye og denne gang vil jeg også gerne til Inverness, men resten og den endelig rute er ikke lavet endnu. Jeg skal uden tvivl også se et par nye Outlander-steder. Jeg glæder mig allerede voldsomt!
Jeg læser i øvrigt tit lister over, hvilket destinationer man spår bliver “it-destinationerne” for det nye år. Stortset alle listerne jeg har set for 2017 har Skotland på listen – så kom afsted!

Mine indlæg om vores road trip rute fra efteråret kan I læse HER og indlægget om Outlander-steder i Skotland HER

In May I’m going to be reunited with amazing Scotland! I was there in October and as you may remember, I fell completely in love with the beautiful country. The tickets are already booked and I can’t wait to witness these views again. You can read my posts with our road trip route from October HERE and Outlander places to see HERE. This time we’re not staying in Edinburgh – we just wanna get out to see the nature. We’re definitely going back to Isle of Skye and this time I wanna go to Inverness. The rest hasn’t been planned yet.

makarska_zivogosce-kroatien-croatia-sommerferie-strand-stenstrande-beachPicture credit: here

Fordi Tim har fået nyt job, så er vi ikke længere låst af kun at kunne rejse i skoleferierne. Sikke en frihed! Og den frihed har jeg tænkt mig at udnytte til det fulde i år. Bare fordi jeg kan! 😉 Derfor rejse vi nok først på sommerferie i august. Priserne på rejserne er en del lavere på det tidspunkt og det giver måske luft til lidt mere rejseri i år. Jeg er ret lun på ideen om at tage til Kroatien på sommerferie. Jeg havde også landet på min rejse-bucket liste sidste år, men vi endte i Grækenland i stedet – så i år skal det være! Desuden har jeg et mål om (minimum) et nyt land hvert år og da jeg ikke har været i Kroatien før, så opfylder det målet. Til gengæld er jeg maks forvirret over, hvor der er fedeste at være i Kroatien om sommeren. Er der nogle af jer der kan anbefale områder eller specifikke hoteller? Jeg har kigget lidt på området omkring Split og Makarska Riviera. Hvor bor man godt på sommerferie i Kroatien?

For our Summer holiday I’m really considering booking something in Croatia. I have a goal to visit (at least) one country a year that I haven’t been to before. And since I haven’t been to Croatia, then it would be perfect. Have you got any tips where to stay in Croatia?

sunrise-beach-cypern-cyprus-fig-tree-missjeanett-blogger-travel-rejser-artikler-sommerferie-vacationPicture credit: missjeanett.dk

Men selvom jeg er ret hooked på Kroatien, så spøger Cypern lidt i kulissen. Jeg har været på Cypern to gange allerede (i 2009 og 2010), men jeg har sagt siden 2010, at jeg gerne ville tilbage igen en dag. Deres strande er noget af det smukkeste man finder i Europa (se selv indlægget HER og dette HER) og et par af dem har faktisk vundet prisen for “Europas bedste strand” op til flere gange. Dog finder man kun det azurblå vand ovre omkring Ayia Napa og Fig Tree Bay. Mange danske turister tager fejlagtigt til Pafos og der er strandene ikke det samme, desværre. En familieferie ved Fig Tree Bay i år kunne jeg virkelig godt klare! Man er sikker på godt vejr, masser af god mad (græsk – de var en del af Grækenland tidligere) og venlig lokalbefolkning. Desuden er der også masser af ruiner og historiske steder at se på øen (både Kourion HER og Kongegravene HER), hvis man er til den slags. Jeg er godt i gang med at overtale mig selv, kan jeg godt mærke…

Even though I’m pretty hooked on the idea of going to Croatia in August, then I’m also considering Cyprus. I’ve been to Cyprus before – back in 2009 and 2010 – but ever since I’ve been wanting to go back. You’ll find some of the most beautiful beaches in Europe there. See for yourself HERE and HERE. I would love a nice relaxing family holiday in the Fig Tree Bay area this Summer!

riga-letland-latvia-city-hack-escape-missjeanett-travel-weekend-feriePicture credit: Bananie.wordpress.com

Der bliver ingen rejse i skolernes efterårsferie for os i år. Både fordi vi jo helst undgår skoleferierne, nu når vi ikke længere er tvunget til at rejse i dem, men også fordi der er kommunalvalg i år. Tim stiller jo op igen og de sidste uger af valgkampen fløjtes netop i gang omkring efterårsferien, så jeg får ikke jeg lokket ham ud af landet en hel uge der. Til gengæld har han lovet mig, at vi kan tage en weekend til en europæisk by, når valget er overstået. Lige nu kigger jeg lidt på mulighederne for at tage til Riga. Det skulle være en rigtig hyggelig by, flybilletterne er voldsomt billige og flyvetiden kort. Desuden kender jeg mange, som har været der og derfor kunne give masse af gode rejsetips. Har I været i Riga? Er byen et besøg en forlænget weekend værd?

In november or December I would like to go to a city in Europe for a long weekend. Right now I’m considering Riga in Latvia. I’ve heard that it’s a charming city and the plane tickets from Denmark are very cheap. Have you been to Riga? Is it something you would recommend?

dublin-irland-ireland-holiday-pubs-weekend-rejser-til

En anden by jeg overvejer til en forlænget weekend lige inden jul, er Dublin. Tim har længe talt om, at han rigtig gerne vil dertil og jeg er bestemt ikke afvisende. Jeg kender bare virkelig lidt til byen. En anden by jeg har kigget på, er Zürich. Hvor ville I tage hen på forlænget weekend i november/december: Riga, Dublin eller Zürich?

I kan se mine drømme og planer fra sidste år her. Budapest fik vi besøgt, men de andre destinationer blev byttet ud. I kan se alle mine rejser fra 2016 samlet HER. Hvor drømmer om og planlægger I at tage hen i 2017?

That was my travel dreams for 2017. You can see all the places I travelled to in 2016 HERE. Where are you planning on going in 2017?

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

42 kommentarer

 • Jeg var i Riga i foråret sidste år, og det er bestemt en rigtig hyggelig by. Desuden er priserne virkelig lave på mad, så man kan spise ufatteligt godt, for ikke særlig mange penge.
  Der er nogle gratis guidede ture, hvis man er til det. Vi tog et par stykker af dem, og fik set ret meget af Riga, og hørt om deres, til tider triste, historie. Ellers er byen ikke så stor, så det er forholdsvis nemt, at finde rundt på egen hånd. Desuden virker det til at infrastukturen er ganske fin, så man kan sagtens tillade sig at bo lidt uden for byen.
  Hvis jeg skulle til Riga igen ville jeg besøge Central Market, hvor der sælges en masse forskellig slags mad, krydderier og andet godt – man skal bare huske at holde øje med sine ting. Ellers ville jeg udforske mere af det lokale køkken og måske tage lidt længere væk, end bare inde midt i byen.
  Glæder mig til at høre om du kommer af sted, og hvad du evt. vil synes om byen 🙂

  // http://www.jannifromtheblog.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Sikke nogle spændende rejser og tanker. 🙂

  Jeg har været i Riga for nogle år siden (gisp 11 år!), og det kan klart anbefales. Mine forældre var på forlænget weekend der i efteråret, og de var også meget begejstrede.
  Det er billigt at bo og leve der, og så er der vildt mange smukke bygninger og spændende (dog barsk) historie.
  Dublin er hyggelig men lidt mere random i forhold til fx Riga.
  Zürich er smuk smuk smuk med flotte vandremuligheder, men det er noget dyrere end Riga.
  Jeg ved ikke, om du er åben for andre forslag, men i hvert fald ville jeg også kigge på Vilnius. Det smukke fra Zürich og det billige og historiske fra Riga. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg er bestemt åben for forslag! Vilnius vil jeg straks lure lidt nærmere på. Vandremuligheder er vi dog ikke så interesseret i, da vi jo har Bella med og jeg tænker også mere, at det skal være en byferie end naturferie.

   Men jeg synes også, at det du fortæller om Riga lyder rigtig spændende!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Bak

  Dejlige rejseplaner I har!

  Zürich er en virkelig dejlig by til en weekendferie. En god idé kan være at tage bilen eller biltoget så man også kan køre til Shaffhausen og se Rheinfall (så vidt jeg husker Europas største vandfald) og køre en tur til Sct Moritz, Basel, Luzern eller andet helt 4. Der er dog også gode togforbindelser til alle byerne.
  Zürich gør sig dog klart bedst i forår og sommer da klimaet er ligesom i DK. Så man kan selvfølgelig drikke meget glühwein og kigge på julemarkeder, men der er typisk ret gråt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Uh det er noteret! Tak for gode tips 🙂 Vi tager dog helt sikkert ikke bilen, da det sluger alt for lang tid at køre frem og tilbage, hvis man kun har en forlænget weekend. Men måske vi skal tage Zürich på et tidspunkt når det er forår?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg har været i Dublin – ca. 6 år siden – og jeg ELSKEDE det! Naturen er så flot og man kan gå nogle gode ture, hvis man vil ofre penge på en togbillet ud af byen. Derudover har Dublin en masse spændende historie, hvor meget af det findes centralt i Dublin centrum, ellers er det helt sikkert også guided tours til de store historiske steder. Klimaet var rart – vi var afsted i efteråret, og vi havde varmere vejr end i Danmark på det tidspunkt, men det var dog også større chance for regn 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Dublin lyder altså heller ikke dårligt! 🙂 Mange tak for at dele dine erfaringer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • katrine

  elsker dine rejseindlæg. de er meget inspirerende. vi har pt. kun booket sommerferien på lanzarote, som vi begge elsker med den rå natur. vi vil rejse i julen igen, men har ikke bestilt endnu, det ender nok med at blive kap verde eller thailand, der begge er nye steder for os. en lille weekendtur kan der vel også presses ind, og nu er Riga faktisk inde i billedet, jeg havde helt glemt Riga, så tak for inspirationen.
  kh katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Ja, det vil i nok få mere ud af. Så kan man bedre nyde de gode udsigtspunkter og at sidde ved søen med sin frokost. Og tip: Lindt Chokolade har en outlet lige uden for Zürich. Altså en hel butik bare med chokolade. Til påske og jul supplerer de med en hel butik kun med sæson chokolader 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Jeg har været i Corralejo mange gange – skriver lige anbefalinger en af dagene! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak – dem vil jeg rigtig gerne have! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi var på familieferie på Cypern for nogle år siden på et Sunwing resort i Agia Napa. Det var super-fedt. Man kan snorkle flere steder på øen, og der er ok med fisk at se på. Vi snorklede bare på stranden lige ved siden af hotellet. Der var nogle klipper på lavt vand, så børnene kunne fint være med.
  Kourion var en virkelig god oplevelse. Der er rigtig smukt. Nu har jeg hverken været på Akropolis eller i Rom, måske er Kourion en skuffelse i forhold til det, men jeg var begejstret.
  Vi lejede bil et par dage og kørte bl.a. ud og red på kameler. Det var rigtig sjovt, især for børnene.
  Jeg husker det som en dejlig ferie og kan varmt anbefale en tur dertil. Og maden er jo bare skøn! Vi fandt en sjov, lille lokal restaurant på vejen og bestilte deres fiskebord. Vi fik alle mulige sjove, spændende fiskeretter og kravlede stopmætte derfra og ned på den nærmeste strand. Perfekt!

  Jeg har ikke været i Riga eller Zürich, men jeg har været i Dublin tre gange. Den er perfekt til en forlænget weekend, synes jeg. God shopping, rar og afslappet atmosfære og masser af fede ting at se bl.a. Book of Kells på Trinity College, som er helt fantastisk.
  Der er også rigtig mange gode spisesteder. Traditionelt irsk cuisine er ikke så voldsomt raffineret 😉 men der er mange internationale restauranter, der er.
  Hvis I vælger at tage til Dublin og evt. på Trinity College vil jeg anbefale jer en lille filmperle, som hedder “Brendan and The Book of Secrets”. Det er en tegnefilm. Måske kan I se den sammen med Bella, men tjek lige først. Den er lidt uhyggelig nogle steder, men den er rigtig god, synes jeg. I kan finde den på Filmstriben. Man logger bare ind med sit lånerkort til biblioteket.

  Uanset hvor I ender, ønsker jeg jer en dejlig tur 🙂
  Jeg glæder mig til at “komme med” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hehe tak for anbefaling af Cypern. Jeg ved ikke, om jeg har skrevet det underligt, men jeg har selv været alle de steder på Cypern, som jeg nævner i indlægget. Både Agia Napa, Kourion, op i bjergene og til hovedstaden. Det er en rigtig dejlig ø – også derfor jeg gerne vil tilbage! Jeg har faktisk været i Rom og i Athen, hvor jeg besøgte Akropolis – og jeg synes faktisk ikke at Kourion er fesen af den grund. Det er anderledes ting og så har Kourion den vilde udsigt udover havet! Jeg synes, at Kourion er en køretur værd, hvorimod jeg ikke vil anbefale folk at køre +2 timer til Kongegravene (nær Pafos), hvis man ikke bor i nærheden. Det var en lidt kedelig oplevelse for så mange timer i en bil.

   Og tusind tak for tips om Dublin. I er ret mange, som taler ret godt om byen! Jeg skal helt sikkert lige tjekke den der tegnefilm ud. TAK!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, det er da bare mig, der ikke kan læse indenad 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Haha – det kan ske for selv den bedste 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Jeg har boet i Riga og jeg elsker den by! Den er dog ikke så stor, så en forlænget weekend kan sagtens lade sig gøre. Af musts er de gamle zeppelinerhaller som i dag er et kæmpe traditionelt (mad)marked, det meget fine, lille og hyggelige slowfood marked om lørdagen i Kalnciema (meget fint kvarter med gamle træhuse, meget tæt på centrum, spis jeres frokost der), Art-nouveau kvarteret (Riga er vidst nok den by i verden med den tætteste koncentration/flest af disse. Utroligt område), Apsara Tea House (tag den ved operaen og sid på puderne i overetagen og nyd udsigten over floden) og sidst Tines i centrum hvor man kan få traditionelle håndstrikkede vanter i 1000 mønstre. Generelt er Riga også en god spiseby. De er røget med på ny nordisk bølgen oversat til lettisk og de gør det godt. Der er simpelthen så mange muligheder, at jeg ikke rigtig kan give ét bud her. For en smag af det traditionelle køkken og godt lettisk specialøl er en tur i den gamle hvælvede kælder i Folkklubs Ala Pagrabs et must (bestil bord! Alle de lokale kommer her i hobetal).
  Svært at gøre kort, når nu jeg er så glad for Riga. Besøg den! Den er rigtig fin og et skønt lidt skævt valg:) Skriv bare, hvis du på et tidspunkt skal bruge flere tips!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind, tusind tak for de mange gode tips! Mega brugbare! Og nu hælder jeg helt vildt til Riga!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Frøsig

  Jeg elsker Kroatien! Når vores kommende bebs er kommet til verden og er stor nok skal vi helt sikkert også til Kroatien igen 🙂 jeg vil anbefale Istrien.. vi har været i området omkring Vrsar og Porec, som er virkelig hyggelige havnebyer med fantastisk mad og flot natur og kultur. 🙂 Pula er også en helt fantastisk by med deres colloseum 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nu er du nummer to der nævner Istrien – så må jeg hellere få kigget på det 😉 Og tak for at nævne nogle andre byer. Jeg aner INGENTING om noget i Kroatien (udover hovedstaden), så nu har jeg i det mindste lidt at gå efter 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Dejlige rejseplaner

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mange tak for Kroatien-tips! Jeg vil google Istrien og kigge lidt mere på det.

   Ja, vi har flere gange talt om Asien. Tim har også været der (han var på Filipinerne lige da vi havde mødt hinanden). Men Asien for os er en “vinterdestination”. Jeg gider simpelthen ikke sidde +14 timer i et fly, når der er sol og sommer i Europa (og omvendt regntid i den del af verden). Jeg vil dog rigtig, rigtig gerne til Vietnam en dag. En af mine rigtig gode venner er derfra og jeg har altid godt kunne tænkt mig at se landet, hvor han er fra. Samtidig er jeg meget mere til det vietnamesiske køkken end det Thailandske eller kinesiske. Bali har jeg også overvejet, men lige nu må jeg indrømme, at jeg “overloader” lidt på, at ALLE tager til Bali for tiden.

   Cypern er skøn – og egentlig ret overset, når det kommer til de europæiske sommerdestinationer, synes jeg!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Milla

  Spændende indlæg! Jeg ville helt klart tage til Dublin (igen). Jeg har været der 4 gange nu og Dublin er simpelthen så fin en by. Dublin zoo er et besøg værd og der er virkelig hyggeligt. Jeg regner selv med at vende tilbage indenfor 1-2 år, nu hvor min kammerat har bosat sig 40-45 min kørsel ude af byen. Restauranten Featherblade er bestemt et besøg værd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak for de gode tips! Så det er en by, man godt kan opleve med barn?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Milla

   Jeg har ikke selv børn, men det minder mere om Aarhus end London, på den gode måde. Tempoet er lidt langsommere og der er ikke proppet med turister. Jeg var der første gang som familieferie da jeg gik i 1.g og sidste tur var til en fagkonference over en forlænget weekend. Det er en meget grøn by og Temple Bar er også virkelig hyggeligt(omend knap så børnevenligt efter kl 17).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det lyder rigtig godt! Kunne være skønt med en tur dertil 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Green

  Jeg har været i Riga i November på forlænget weekend, da min storebror læste et semester i byen. Jeg synes at byen overraskede positivt, og min storebror var meget glad for hans halve år! Meget billig!
  Var i Kroatien i sommers, hvor vi boede et stykke fra Pula. Vi fløj fra Hamburg. Synes Kroatien var så fedt!! Og vil så gerne tilbage!! Har været Italien et par gange, og Kroatien er noget billigere, men har dog ikke samme landskab, når man kører rundt, men ellers er jeg kun positiv! Så skynd jer afsted.

  Her går turen indtil videre til Dubai i marts og Øst USA i oktober

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Lækkert med alle de rejseplaner! Sidste år brugte jeg rigtig lang tid på at researche sommerferie i Kroatien, og var meget tæt på at bestille en ferie til øen Hvar (med forskellige korte sejlture til naboøerne, bl.a. Vis) Der er vanvittig flot, nemt at komme til fra Split og så skulle det være Kroatiens svar på St. Tropez. (Google lige billeder derfra -suk!) Men før jeg fik bestilt, kom møgvejret midt i den danske højsommer og alt blev udsolgt. Så vi endte også i Grækenland, som jer. 🙂 I år går turen først til Paris og senere roadtrip til Spanien, hvor vi også skal til bryllup. Glæder mig! Vh Helle

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Haha det var næsten det samme som os sidste år! Jeg havde længe udvalgt et hotel i Kroatien, men pludselig som blev det dårligt vejr herhjemme og alle fik vist samtidig børnepenge – og så røg alle rejser der var til at betale til Kroatien. Jeg havde intet imod at vi endte med Grækenland, men det er bare sjovt, at det samme skete for os. Hvis det skal være Kroatien i år, så kan det være, at jeg skal bestille i okay tid denne gang 😉

   Spanien og Paris lyder lækkert! Især fedt med et bryllup udenlands – det kunne jeg godt tænke mig at prøve!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som en schweizer – elsker jeg er, vil jeg anbefale Zürich og Geneve anytime !
  Men op til jul, ville jeg tage til Wien. Fuld knald på julestemningen og ikke overrendt af danskere

  Riga er også altid godt. Men jeg stemmer for Wien. ( Sammen med mig ☺)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Uh ja, måske skulle jeg lure lidt på Geneve! Den by har jeg også hørt meget godt om. Jeg må lige få luret på Wien 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Green

  Jeg har været i Riga i November på forlænget weekend, da min storebror læste et semester i byen. Jeg synes at byen overraskede positivt, og min storebror var meget glad for hans halve år! Meget billig!
  Var i Kroatien i sommers, hvor vi boede et stykke fra Pula. Vi fløj fra Hamburg. Synes Kroatien var så fedt!! Og vil så gerne tilbage!! Har været Italien et par gange, og Kroatien er noget billigere, men har dog ikke samme landskab, når man kører rundt, men ellers er jeg kun positiv! Så skynd jer afsted.

  Her går turen indtil videre til Dubai i marts og Øst USA i oktober

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ihh fedt at høre – bliver altså mere og mere varm på Riga! Og også Kroatien!

   Dubai synes jeg var en stor oplevelse. Det er lidt et skørt sted, men godt vejr og det er en oplevelse at se det sted. USA vil jeg også gerne snart igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Min kommentar om Riga har stået i lang tid uden at blive godkendt – jeg kan simpelthen ikke regne ud hvorfor. Tænker/håber umiddelbart at det er en forglemmelse. Uanset så håber jeg at I giver Riga et skud:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Den var røget i mit spamfilter – ved ikke hvorfor. Men den er godkendt (og besvaret 😉 ) nu! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • majbritt

  Kroatien og Montenegro er fantastisk. Jeg kan anbefale Dubrovnik i Kroatien og Kotor i Montenegro. Begge steder er sindsyg flotte.

  Til byferie er Riga en god weekendtur. Der er dog lidt kold. Min veninde der bor der melder om -10 grader som normale vintertemperaturer.

  Ellers vil jeg bare lige kaste er nyt land ind i puljen. Georgien, der er bjerge ligeså flotte som Skotland, varme som Sydeuropa og priser som Asien. Der samtidig mulighed for at bade ved det sorte hav.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Montenegro har jeg faktisk også haft kigget på, men kan det passe, at rejserne er væsentligt dyrere til Montenegro end til Kroatien? Sådan er det i hvert fald alle steder, hvor jeg kigger. Og det gælder både charterrejser, men også bare flybilletter.

   Og koldt i Riga gør ingenting – jeg ville elske, hvis vi havde sne imens vi var der!

   Georgien vil jeg nu også kigge på! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Januar shopping cravings