Godt nytår!

Mit 2016: Det går fremad

kerteminde-sydstrand-go-to-steder-der-giver-indre-ro-missjeanett-blogger

Sidste år, da 2015 gik på hæld, sagde Tim til mig, at selvom 2015 havde været et hårdt år, så skulle jeg huske på, at der også var sket en masse positive ting. Og dem skal man prøve at fokusere på, istedet for kun at huske det dårlige. Det kommentar har jeg faktisk prøvet at efterleve i hele 2016: at prøve på at fokusere på de positive ting!
2016 har ikke været et godt år ude i verden, men ser jeg tilbage på, hvordan mit eget år har været, så var 2016 klart bedre end 2015. Især fører 2016 en del, fordi der ingen biluheld var – modsat 2015 😉 Men året har også været bedre på grund af andre ting (heldigvis). Det var året, hvor jeg endelig fik mig taget sammen til at få gjort noget ved min angst. Det har altid været der, men slet ikke i den størrelsesorden og jeg har i mange, mange år slet ikke vist, at det var angst jeg havde. Jeg troede længe bare, at jeg var lidt mere pivset end gennemsnittet. Men efter vores biluheld, så voksede problemet sig bare større og større i slutningen af 2015 var det ret slemt. Jeg husker stadig, hvor skidt jeg havde det i december 2015. Så skidt, at jeg endelig selv godt kunne se, at der måtte gøres noget. Det kom jeg i gang med i starten af 2016 og det har allerede hjulpet rigtig meget. Jeg har et overskud igen, som jeg ikke har haft længe og jeg er meget, meget gladere. Der er stadig lidt vej, men jeg ser på det med optimisme – hvilket jeg ikke gjorde for et år siden. For et år siden så jeg det som om, at jeg var gået i stykker. Nu er jeg i stedet klar over, hvor vildt stærk jeg faktisk er. Jeg er blevet så meget klogere på mig selv og egne grænser.

Året bød også på flytning af bloggen fra Bloggers Delight og til Stylista hos Benjamin Medier. Jeg var rigtig glad for flyttet, da jeg efter 5 år hos BD trængte til lidt luftforandring og til at prøve nogle nye ting af. Jeg har også fået endnu mere gang i bloggen og jeg bliver hver dag glad, når I klikker jer ind, lægger kommentarer, deler indlæg mm. Det betyder rigtig meget! Og netop alle jeres delinger var medvirkende til, at jeg i 2016 også fik min debut på landsdækkende TV, da jeg efter dette indlæg var i både Nyhederne, TV2 News og GO’ Morgen DK. Især det sidste var rigtig sjovt at prøve! Jeg håber på at kunne skrive mange flere indlæg her i 2017, som rykker lige så meget hos jer! Og bloggen skifter faktisk hjem endnu en gang og det bliver nok allerede her sidst i januar, da jeg siger farvel til Stylista, som faktisk lukker ned. Jeg forklarer lidt mere om min beslutning i et indlæg snart. Men jeg glæder mig faktisk rigtig meget til at flytte den igen! Denne gang håber jeg dog, at der går lidt længere end et lille år før den skal flytte igen. Jeg gider ikke flytte så tit.

Herhjemme har året budt vores lille familie på børnehavestart for Bella (som gik så fint), hun smed også bleen (hvilket gik endnu nemmere) og sagde for første gang “for helvede, moar” haha.  Begivenhedsrigt år 😉 Tim fik nyt job, som han har startet i dag. Han er ikke længere skolelærer, men er i stedet kommet i hus hos 3F… hvor jeg seriøst ikke kan huske hans nye titel. Føler mig som en dårlig kæreste, men jeg må hellere høre lidt mere efter 😉 Han skal dog stadig lave noget med undervisning og sørge for at medlemmerne får ny uddannelse, så de kan komme i job – så meget har jeg da fanget 😉
Min lillesøster blev også gift i 2016 og det var en fantastisk dag! Glæd jer til at jeres søskende skal giftes – det er stort! En veninde kom også hjem fra udlandet, som jeg havde savnet mere end jeg egentlig troet. Meget mere, faktisk. Hvis vi bliver ved det sociale, så fik jeg også startet min Damernes Biografklub, som jeg ELSKER! Det er simpelthen genialt og opfordrer jer til at copy-paste konceptet! Det er så tiltrængt og vigtigt at vi kvinder bliver bedre til at ses uden børn.

Det blev også året, hvor jeg endelig fik en træningsrutine, som kører. Og som bonus har jeg endda smidt næsten 5 kg siden april – og en masse centimeter. Det er utroligt, at det skal være så svært at få en ordentlig rutine, men jeg har endelig knækket koden til træning, når man samtidig er mor (det var de to ting, som jeg oftest ikke kunne få til at gå op).

Sidst, men ikke mindst, så har året haft en masse dejlige rejser. Den jeg nok vil huske tydeligst er rejsen til Skotland, hvor jeg forelskede mig inderligt i landet. Så meget, at vi jo tager tilbage her i foråret – og jeg glæder mig!

Så alt i alt var 2016 er langt bedre år for mig end det forgående. Fremgang og jeg ser positivt fremad og er spændt på 2017. Må året være fyldt med gode stunder med dem jeg holder af, flere fantastiske rejser og positive udfordringer samt fremgang. Farvel 2016 – hello 2017!

I know a lot of people are saying that 2016 was a horrible year. It might have been out in the world, but my 2016 was a lot better than 2015. I finally has some help for my anixety and it has really helped – which has been my biggest struggle this year. I also got to see my babysister got married to an awesome man and we travelled so many wonderful places. I especially fell completely in love with Scotland and I’m going back this spring. Can’t wait! I also had my debut on National TV after writing this blog post. How was your 2016?

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

10 kommentarer

 • Det lyder virkelig som om, at du har haft et rigtig fint år, fyldt med gode ting som er sket.
  Jeg selv har også forsøgt at forklare min kæreste, at selvom en fra vores nære familie er ramt af kræft, så er der også sket ufattelig gode ting. Det er vigtigt at huske på, at selvom det hele virker sort, så er der så mange lyspunkter, man muligvis glemmer, når ulykken overskygger. Og det er synd.
  Lad os satse på, at 2017 bliver mindst lige så godt som 2016. Og det samme for verden, forhåbentlig.

  // http://www.jannifromtheblog.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det har i hvert fald været en del bedre end 2015 – og det er rart!

   Åh det er også en forfærdelig situation at stå i. Men det er godt at han har dig, så du kan huske ham på de gode ting!

   Lad os krydse for et godt 2017 – gerne endnu bedre end 2016! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Whaaat – kom med koden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Ja tak, i forhold til træning ….. Svært at presse ind i en hverdag med lange arbejdstider, selvom jeg ikke har små børn mere :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   I hverdagene træner jeg sent om aftenen (typisk fra 19-21) og så en gang i weekenden – enten lørdag eller søndag eftermiddag. Men det handler om at finde en rytme der passer ind i ens hverdagsliv – og hvornår man har energien til det. Jeg kan fx. ikke træne om morgenen. Jeg er alt for træt, har ikke fået væske nok endnu og jeg præsterer bare bedre til træning om aftenen. Og så er det vigtigt med en mand der bakker op – det gør Tim virkelig og tager højde for, at der skal findes tid til at jeg tager afsted mindst end hverdagsaften et sted mellem mandag og torsdag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Vil du måske skrive et indlæg om, hvordan du har arbejdet med angsten? Det kunne jeg godt tænke mig at læse mere om, samt hvilken type angst du har haft og hvordan den har påvirket dig, hvis ikke det er for privat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Noget af det er lidt for privat og jeg er ikke helt klart til at åbne op for det endnu. Men der kommer mere om det på et tidspunkt! Der går bare lidt tid endnu.
   Jeg har general angst – for lidt af det hele (og det kan skifte lidt fokus i perioder). Dog har jeg ikke social angst. Det er et sted, hvor jeg overhovedet ikke er ramt (heldigvis!).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

   Det forstår jeg godt det er, men håber at læse mere når du er klar. Lider selv af generaliseret angst og det er ganske forfærdeligt. Jeg håber sådan én dag at kunne læse det gyldne råd der kan få mig ud af det, det er desværre ikke lykkedes endnu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mit gyldne råd er at få hjælp, hvis du ikke allerede får det. Det er den eneste måde rigtigt at slippe af med det på.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt nytår!