De 9 mest likede billeder på instagram i 2016

Outfit of the day #439: Selected Femme kjole med store ærmer

outfit-selected-femme-kjole-med-armer-dress-with-big-sleeves-missjeanett-jeanette-blogger-fra-odense-jeanett-drevsfeldtoutfit-selected-femme-kjole-med-store-armer-dress-with-big-sleeves-missjeanett-jeanett-jeanette-blogger-fra-odense-odensebloggers-celine-solbriller-sunglassesoutfit-selected-femme-dress-with-big-sleeves-kjole-med-store-armer-navy-missjeanett-blogger-jeanette-jeanett-drevsfeldt-odensebloggers-celine-sunglasses-solbrilleroutfit-selected-femme-dress-with-big-sleeves-kjole-med-store-armer-missjeanett-jeanett-jeanette-blogger-fra-odense-odenseblogger-dresvfeldt-celine-solbrillerReklamelinks:
Selected Femme dress (HERE + HERE) – Celine sunglasses (HERE) – DKNY bag (HERE)
Marc by Marc Jacobs bracelet – ASOS shoes

Den her kjole er jeg stadig lidt oppe at køre over. Den er så fin og enkel, men samtidig skiller den sig ud på grund af de store ærmer. Jeg er så vild med den! Outfittet her havde jeg på lige inden nytår, da vi var til middag hos nogle venner. Jeg har godt nok bare ben på billederne, men inden vi tog afsted, tog jeg nogle hudfarvet nylonstrømpebukser på. På fredag skal jeg til afskedsreception for Anker Boye og der tror jeg bare, at jeg gentager det her outfit. Ville det ikke være meget fint? Jeg har i øvrigt kjolen i en størrelse 40 🙂

Kjolen er faktisk på udsalg lige nu. Den er sat ned fra 650 til 325 kroner HER
Ret god pris, synes jeg! Især fordi jeg selv har givet fuld pris, haha. Hvis I hellere vil have den i sort, så findes den HER

This outfit is from when we had dinner with friend just before New Years. I’m so in love with this dress from Selected Femme! On Friday I’m going to a farewell reception for the former Mayor Anker Boye and I’m thinking of wearing this again that day. Wouldn’t that be okay? It’s actually on sale right HERE

outfit-selected-femme-dress-with-big-sleeves-navy-blue-kjole-med-store-ærmer-dkny-bag-missjeanett-jeanett-jeanette-blogger-odense-odensebloggers

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

7 kommentarer

 • mette

  Sikke en smuk kjole, i den helt perfekte nuance! Den klæder dig virkelig godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mange tak Mette! Ja, det er sådan en fin blå farve 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det næst-sidste billede. Uuuuhu, you’ a hot mama!
  Det er så fint et outfit, sådan italiensk-lækkert med solbrillerne og den brune taske til det grå/sorte. Og dit hår sidder fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhhhh du er for sød!!! Tusind tak <3 Nu føler jeg mig mindre grim, her på sofaen med knold og i en grim t-shirt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Nu slog det mig lige, efter at have fulgt bloggen on/off i mange år, at der virkelig er sket noget med den måde, du bærer dig selv på. Om det kommer sig af forældrerollen, træningen, alderen eller hvad pokker, så er der kommet en anden udstråling over dig, der ikke kan forklares med opstramning eller lækkert hår – en rolig selvsikkerhed, der klæder dig ret godt. Mærker du selv en forandring?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ej, hvor er du sød – tusind tak! Men jeg har selv også lagt mærke til det. Her på det sidste tror jeg, at det handler om min træning/vægttab og jeg har fået det bedre – og det kommer til udtryk i min selvsikkerhed.

   Men mange tak for komplimentet – det vil jeg huske!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Outfittet kan I finde HER […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De 9 mest likede billeder på instagram i 2016