25% rabat på Ellos

Oversigt over alle Outlander bøger

outlander-the-fiery-cross-book-bog-nummer-5-no-series-diana-gabaldon-missjeanett-blogger-crossaint-min-weekend

Det sker jævnligt, at I spørger til de fantastiske Outlander bøger : Hvor mange er der? Hvordan passer de forskellige Outlander bøger til TV-serien? Følger TV-serien bøgerne? Hvor kan de købes og fås de på dansk?
Derfor samler jeg her i dette indlæg de oftest spurgte spørgsmål om Outlander bøger og prøver at giver jer en nemt overblik over dem alle. I er også meget velkommen til at stille spørgsmål i kommentarfeltet, så skal jeg svare, så godt jeg kan.

Reklamelinks markeret med *

Jeg har  selv nu læst alle forløbige 8 bøger og venter spændt på bog nr. 9 (den skulle komme her i 2020). Jeg sprang bog nr. 1 og nr. 2 over, da jeg så TV-serien (læs min anmeldelse af serien HER), før jeg gik i gang med bøgerne. Derfor kendte jeg handlingen i de to første bøger. Jeg startede derfor med bog nr. 3* og det kan man sagtens gøre, hvis man, som mig, har set de to første sæsoner af TV-serien, men ingen bøger læst endnu. TV-serien følger bøgerne ret meget og der er kun meget få (og ret ubetydelige – for handlingen) ændringer i den. Og så er der selvfølgelig en masse småting, som de springer over fra bøgerne, da man selvfølgelig ikke kan gengive ALLE scener, uden at hver sæson bliver meget lang. Ind til videre har sæson 1 af TV-serien været baseret på bog nr 1, sæson 2 på bog 2, sæson 3 på bog 3 og de fortsætter, så sæson 4 kommer til at være baseret på bog nr. 4*. Sæson 5 af TV-serien udkommer på Viaplay 17. Februar 2020. Jeg kan varmt anbefale jer bøgerne. De er virkelig gode! Ind til videre er min favorit nr. 4 – Drums of Autumn* og nr. 7 – An Echo in the Bone*, men jeg kan også godt lidt nr. 6, der virkelig er action packed til sidst.

Jeg har lavet en kort beskrivelse af handlingen af hver bog. Har I ikke læst alle Outlander bøger endnu, så pas på med at læse den korte beskrivelse på alle bøgerne her – de kan godt spoile jer en smule. Jeg har selv, som nævnt, læst alle 8 og jeg købte alle otte på en gang, så jeg bare kunne gribe efter den næste, hver gang jeg blev færdig med en 😉 Jeg læser bøgerne på engelsk, men de er begyndt at komme på dansk også og flere oversættelser er på vej. I kan i min oversigt herunder se, hvilke der er oversat til dansk – det står ved hver enkelt om de findes på dansk. Hvis de gør, så har jeg linket til både den engelske og danske udgave. Hvis de ikke gør endnu, så har jeg kun linket til den engelske. Det er i øvrigt et okay niveau af engelsk, så med mindre I er decideret dårlige til engelsk, så kan I sagtens læse dem. De er kun en lille smule sværere end Twilight-bøgerne og Hunger Games (som jeg også begge har læst på engelsk). Outlander skal dog ikke sammenlignes med hverken Twilight eller Hunger Games. Outlander-bøgerne er langt bedre litterære værker, velskrevet på et helt andet niveau (Diana Gabaldon er virkelig en dygtig forfatter) og jeg vil også mene, at målgruppen er bredere og lidt ældre end for eksempel til Twilight.
De engelske udgaver er i øvrigt en del billigere end danske. Der er 8 bøgerne udgivet lige nu. Nr. 9 er på vej (den skulle eftersigende komme her i 2020) og Diana Gabaldon (forfatteren) har udtalt, at serien med Outlander bøger nok kommer til at slutte med bog nr. 10.

Her er listen over alle Outlander bøger i rækkefølge – og jeg vil løbende opdatere den, når der udkommer nye (både engelske og danske) samt nye sæsoner af TV-serien.
SPOILER ALARM: Jeg spoiler ikke slutninger og vigtige ting i bøgerne, men lad for eksempel være med at læse omtalen af bog nr. 5, hvis I kun har set TV-serien eller hvis I kun er nået til bog nr. 3. Det kan godt afsløre nogle større ting.

Nr. 1: OUTLANDER (1991)
Dansk titel: Den engelske kvinde
(Den kan købes på engelsk HER* og på dansk HER*)

Den første bog handler om den engelske sygeplejerske Claire Randell , der er på sin bryllupsrejse nr. 2 med sin mand, Frank. De har været adskilt i flere år på grund af 2. verdenskrig. Nu er krigen slut og de er taget til Skotland for at nyde hinanden. Men på denne tur besøger Claire en gammel oldtidsstenformation og hun bliver på magisk vis sendt direkte tilbage i tiden til 1743 – uden sin mand. Forvirreret forsøger hun at overleve i den tid, hun nu befinder sig i. Hun bliver fundet af en gruppe skotter, som tager hende med til deres landsby. Hun møder den flotte skotske kriger Jamie Fraser og et venskab opstår mellem de to. Følelserne mellem de to vokser og en situation opstår, hvor Claire har brug for at være bundet til Jamie, mere end hun har lyst til. Men hun har ikke glemt Frank og finder nu sig selv i et kæmpe dilemma – skal hun blive hos Jamie eller skal hun forsøge at komme tilbage til Frank og sin egen tid? Outlander er startskuddet på Claires vilde eventyr.

Første sæson af TV-serien er baseret på bog nr. et. 1. sæson kan ses på både Netflix, HBO Nordic og Viaplay (HER).

Nr. 2: DRAGONFLY IN AMBER (1992)
Dansk titel: Guldsmed i rav
(Den kan købes på engelsk HER* og på dansk HER* + HER*)

Claires ved,at få år frem – i 1746 – vil der være et stort slag ved Culloden Moor i Skotland. Skotterne vil tabe stort, tusindevis vil dø og den engelske troner får, efter oprøret, kvalt den skotske livstil. Med denne information tager hun og Jamie til Frankrig – i et forsøg på at ændre historien, så hun kan redde sin mand og alle de skotter, som hun holder så meget af. Hun involveres i det franske hofs intriger i en tid, hvor den landsforviste Charles Edward Stuarts kæmper for at generobre den skotske trone. Claire kastes ud i en desperat kamp for at redde både sit ufødte barn, den mand, hun elsker og hele Skotland. Men måske kan hun ikke redde dem alle og kan måske blive tvunget ud i at skulle tage et umuligt valg.

Anden sæson af TV-serien bygger på bog nr. 2. Anden sæson af serien kan ses på Netflix, HBO Nordic og på Viaplay (HER)

Bog nr. 3: VOYAGER (1993)
Dansk titel: Den rejsende
(Den kan købes på engelsk HER* og på dansk HER* + HER*)

Jamie er i live! Der er gået 20 år siden Claire vendte hjem til sin egen tid. I to årtier har hun holdt sit store tidseventyr hemmeligt. Hun har aldrig fortalt sin, nu voksne, datter Brianna, hvem der egentlig er hendes rigtige far. Men nu er tiden kommet til at afsløre sandheden overfor Brianna og det sker på en fælles rejse til Skotland, hvor fortidens spøgelser indhenter Claire hurtigere end hun havde regnet med. Med hjælp fra den flotte skotske Roger og datteren Brianna, forbereder Claire sig nu på endnu en gang at rejse tilbage i tiden, så hun kan blive genforenet med sin store kærligheden – hvis hun kan finde ham. Det ender med at blive en meget lang rejse, som ender i en helt anden verdensdel.

Tredje sæson af TV-serien er baseret på bog nr. 3. Tredje sæson kan ses Viaplay, Netflix og HBO Nordic.

Nr. 4: DRUMS OF AUTUMN (1996)
Dansk titel: Trommer i det fjerne
(Den kan købes på engelsk HER* og på dansk HER* + HER*)

Claire er taget tilbage i tiden til Jamie, men hun efterlod en vigtig person tilbage i sin egen tid: Brianna – sin og Jamies datter. Selvom Brianna opfordrede sin mor til at vende tilbage i tiden til Briannas biologiske far, skotten Jamie, så har Brianna mange ubesvarede spørgsmål. Hun beslutter sig for selv at rejse tilbage i tiden, så hun kan blive genforenet med sin mor og den far hun aldrig har mødt. Det er dog ikke helt så nemt og bestemt heller ikke ufarligt.
Imens er Claire og Jamie i slutningen af 1700-tallet ved at opbygge et nyt hjem og liv i kolonierne i USA.

Fjerde sæson af TV-serien er baseret på bog nr. 4. Fjerde sæson ligger på Viaplay, Netflix og HBO Nordic.

Nr. 5: THE FIERY CROSS (2001)
Dansk titel: Det brændende kors
(Den kan købes på engelsk HER* + HER* og på dansk HER* + HER*)

Året er 1772 og Jamie, Claire, Brianna, Roger og baby Jemmy lever på Fraser’s Ridge i USA. Amerika er stadig under den engelske trone, men Claire ved, at der er få år til uafhængighedskrigen, som vil bringe død og ødelæggelse til deres stat. Med denne viden kan de komme væk i tide, men pludseligt bliver Jamie bedt om, at hjælpe en guvernør og er derfor bundet til stedet. Brianna og Roger gjorde dog en forfærdelig opdagelse inden de rejste tilbage i tiden. De fandt et gammelt avisklip dateret til 1776, der beskrev en omfattende brand på Fraser’s Ridge, hvor alle beboer døde – også Claire og Jamie. Men selv med den viden, så tror Jamie på, at han denne gang kan ændre historiens gang. Også selvom det ikke lykkedes dengang med Culloden. Lykkedes det denne gang?
Læs min anmeldelse af bogen HER og køb bogen HER*

Femte sæson af TV-serien kan ses på Viaplay, HBO Nordic og Netflix.

Nr. 6: A BREATH OF SNOW AND ASHES (2005)
Dansk titel: Et pust af sne og aske
(Den kan købes på engelsk HER* og på dansk HER* + HER*)

Det er aftenen før Den Amerikanske Revolution, og alt er kaos. Jamie bliver kaldt til af guvernøren, som beder ham om at samle baglandet og beskytte kongen. Hans tidsejsende kone kan dog informere ham om, at landet vil blive uafhængigt tre år senere, og at kongens beskyttere vil få problemer. Det ser da også sådan ud, for pludselig kommer Fraser i besiddelse af sin egen nekrolog.

Indspilningerne til sæson 6 af TV-serien er gået i gang her i 2021. Der er endnu ingen premieredato.

Nr. 7: AN ECHO IN THE BONE (2009)
Dansk titel: Sangen i knoglerne
(Den kan købes på engelsk HER* og på dansk HER* +  HER*)

Brianna og Roger er tilbage i deres egen tid, men følger uafhængighedskrigen igennem Claires breve. Men kan brevene advarer Brianna og Roger mod ny fare i deres egen tid?

Nr. 8: WRITTEN IN MY OWN HEART’S BLOOD (2014)
Dansk titel: Skrevet med mit hjerteblod
(Den kan købes på engelsk HER* og på dansk HER*)

Jamie rejser sig fra de døde og finder tilbage til Claire, men alt er kaos og intet er som det var. Dog trøster Jamie og Claire sig med, at deres datter Brianna, svigersøn Roger og barnebarn Jemmy er sikre i deres egen tid. Tror de. For nogen er ude efter familiens hemmeligheder og af samme grund bliver Jemmy kidnappet. Desperat efter at finde sin søn, så tager Roger tilbage i tiden – dog uden at vide, at hans søn slet ikke har forladt nutiden. Men dette gør det bare nemmere for kidnapperne, da de nu kan få fat i den de rigtigt vil have: Brianna.

Nr. 9: GO TELL THE BEES THAT I AM GONE
Dansk titel: —

Er endnu ikke udgivet og der er ingen fast udgivelsesdato endnu. Diana Gabaldon har dog udgivet de sidste par Outlander bøger med 4-5 års mellemrum og derfor bliver det nok i 2021.

Der kommer en bog 10 og ifølge forfatteren Diana Gabaldon, så bliver det den sidste. Hun har desuden udtalt, at hun allerede nu ved, hvordan hun har tænkt sig at ende det hele.
Kan I ikke få nok Outlander og har I allerede læst alle Outlander bøger, så har Diana Gabaldon udgivet nogle ekstra bøger, som fortæller historier om hovedpersonerne, men som ikke er en del af “hovedhistorien”. Der findes disse udgivelser:

Virgins – An Outlander Short Story (kan købes HER*): Fortæller historien om Jamie og hans ven Ian, der er udstationeret i Frankrig. Historien foregår cirka 3 år før Claire kommer.
Plague of Zombies – A Lord John Grey novella (kan købes som e-bog HER*): Novellen fortæller om da Lord John Grey ankommer til Jamaica.
Leaf on the Wind of All Hallows (kan købes som e-bog HER*): Novellen fortæller hvad der skete med Rogers forældre under 2. verdenskrig.
Seven Stones to Stand or Fall: En novellesamlingen bestående af 7 små noveller. Nogle er de tidligere udgivet noveller (blandt andet Virgins og Plague of Zombies), men der er også nogle nye i udgaven. Samlingen kan købes HER*

Har I set serien eller overvejer at gå i gang med de mange Outlander bøger? Jeg håber, at min guide hjalp og giver lidt overblik!

outlander-boger-books-diana-gabaldon-drums-of-autumn-the-fiery-cross-a-breath-of-snow-and-ashes-skotland

I’ve gotten a lot of questions about the Outlander books: How many are there? Does the TV-serie follow the books? What are the titel of each book? I’ll try to answer some of the questions now and give you a list of all the books. There are 8 books in total and number 9 is on its way. The writer Diana Gabaldon has said that she’s probably gonna end the series with book number 10. The TV-series follows the books pretty nicely; season 1 is based on book no. 1, season 2 is based on book no. 2 and season 3 (coming September 2017) is based on book no. 3. So far the network Starz has ordered 4 seasons of the show, but will probably make more if it continues to be a huge success. I watched the TV-series first and then went straight to book no. 3. I haven’t read  book 1 or 2. Right now I’ reading no. 5 – The Fiery Cross.
This list of Outlander books:
No. 1 Outlander – No. 2. Dragonfly in Amber – No. 3 Voyager – No. 4. Drums of Autumn – No. 5 The Fiery Cross – No. 6 A Breath of Snow and Ashes – No. 7 An Echo in the Bone – No. 8 Written in my own Heart’s Blood – No. 9 Go Tell the Bees that I am gone (not released yet).

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

31 kommentarer

 • Sandra D.

  Jeg har lyst til at gå i gang med bøgerne, men er bange for de spolere tv serien for mig. Alle de film hvor jeg har læst bogen først har jeg været skuffet over.

  Er du ikke ked af at vide hvad der skal ske i tv serien nu når du har læst bøgerne? 🙂 Det er netop det jeg er nervøs ved…så er der jo ingen overraskelse ved at se serien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er selvfølgelig minusset ved at læse bøgerne – at man ved hvad der sker fremadrettet. Men jeg kunne bare ikke vente med at finde ud af, hvad der skete efter sæson 2 og frem. Så det var faktisk utålmodighed der gjorde, at jeg kastede mig over bøgerne.

   Og jeg glæder mig faktisk mindst lige så meget til serien alligevel. Fordi jeg glæder mig til at se, hvordan de gør det hele. Får mig er det ikke ødelagt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Men jeg er enig med dig mht nogle film. Men der ligger skuffelsen oftest i, at de laver vildt meget om på historien i bøgerne eller springer meget vigtige ting over. Jeg synes tit, at en film er for kort til at dække en hel bog, men i en serie kan man oftest gå meget mere i dybden over flere afsnit. Giver det mening?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra D.

   Jo, det giver fint mening 🙂 Og jeg tror bestemt du har ret, det er svært at få 300+ siders handling ind i en film på 1½ time, og jeg synes nemlig ofte der bliver lavet for meget om, eller at der er essientielle (for mig) scener fra bogen som mangler i filmen.

   Det er rart at vide at med Outlander følger bøgerne og tv-serien egentlighinanden meget godt…ved dog stadig ikke om jeg har lyst til at vide hvad der skal ske fremadrettet ved at læse bøgerne.

   En ting er sikkert…Nu må de da altså gerne snart komme med en dato på. 3 sæson! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, og med Outlander er nogle af bøgerne endda på 1300-1500 sider (!). Nr. 5, som jeg læser nu, er på 1412 sider. Så der er rigtig, rigtig meget stof der skal med i TV-serien.

   Jeg kan godt forstå dig, hvis overraskelserne er en del af oplevelsen for dig. Men omvendt vil jeg sige, at man lærer personerne meget bedre “at kende” i bøgerne. Man læser mange flere af deres tanker og få små situationer med, som viser meget om, hvem de er. Der er sådan nogle små ting, som ikke altid kommer med fra bøgerne. Men jeg er spændt på sæson 3, fordi det er første sæson, hvor jeg har læst bogen på forhånd. Til gengæld er det en virkelig god bog, så jeg glæder mig til at se alle de ting der sker – på skærmen! Jeg glæder mig også til at se mange af de nye personer “come to life”.

   Og ja – ENIG! Kom så med en dato! Jeg håber, at den får premiere her i foråret – ligesom med de to første sæsoner. De har begge haft premiere i april.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor fint lige at lave en læseoversigt – så sejt 😀
  Jeg må snart få set sæson 2 altså!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mange tak Rikke! Sikke et dejligt kompliment – især når det kommer fra en sej bogblogger 😉 Ja, det må du. Den er god! Finale afsnittet er et af de bedste afsnit af serien – overhovedet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Har I set serien? Og har I læst bøgerne? Jeg gik i gang med bøgerne efter sæson 2. I kan se oversigten af alle bøgerne HER. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for den fine liste, mht. til film vs. bog er det vigtig at ens mindset er til situationen – hvis det er en film så tag det som en film

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Helt enig. Men derfor kan der nu godt være dårlige “adaptions” af en bog, synes jeg. Men ja, men skal nok gå ind til det med det i mente, at det ikke er bogen man skal ind at se.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil dog virkelig anbefale dig, og alle andre, også at læse bog et og to. Selvom man har set tv-serien. Der er MEGET, som ikke er med i serien, of man får virkelig en fornemmelse for Gabaldons samlede projekt. Kan godt forstå, at man har lyst til at starte ved bog tre, men hvis du får tid en dag, så læs de to første også☺💕 Sproget i sig selv er så smukt. Men det ved du jo også fra de andre bøger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak for råd! Jeg har faktisk også planlagt, at når jeg er færdig med alle bøgerne, så går jeg tilbage og tager bog 1 og 2 🙂 De er heller ikke så lange, som de andre er.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Hej 🙂

  Tak for info om disse bøger faldt over en på mit arbejde på engelsk og har googlet løs.
  Så kan klart bruge din info til noget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det var så lidt! Rigtig dejligt at du kunne bruge det til noget. Har du læst nogle af dem endnu?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Britta

   Nej desværre men de kommer på min ønskeseddel nu

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det kan jeg godt forstå! De er virkelig gode. Jeg er selv lige blevet færdig med nr. 5 og er straks gået i gang med nr. 6. Det er en fantastisk medrivende historie! Har du set TV serien?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Britta

   Nej heller ikke, faldt bare over den på mit arbejde ( det er så Nr 3 på engelsk har jeg lige fundet ud af som følge af din blog ) og syntes den lød enormt spændene 😊😊😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Den må du virkelig, virkelig se! Jeg så serien først og opdagede først undervejs, at den faktisk er bygget på bøger. Den er helt fantastisk! 3. sæson kommer til september.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Hejsa, tusind tak for oversigten har lige brugt den til at bestille alle bøgerne på Saxo, inklusiv novellerne :). De kommer om en uge og jeg kan næsten ikke vente med at gå igang.
  Jeg opdagede serien på Netflix for en uge siden og jeg er kæmpefan og totalt hooked, har set begge sæsoner og er næsten færdig med første sæson igen.
  God læselyst til dig også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhhh jeg er fakttisk helt misundelig over, at du har alle bøgerne til gode! Glæd dig især til nr. 3 og 4 – de er sååååå gode!! Der er masser af timers underholdning til sommeren 😉

   Serien er fantastisk – tæller du også dage ned til at sæson 3 kommer til september? 😀

   Og jeg er glad for at høre, at du kunne bruge listen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annette

   Jeg glæder mig også som et lille barn til alle mine nye bøger kommer 😀
   Jeg er næsten færdig med at se sæson 1 for anden gang, ser næstsidste afsnit nu -jeg er officielt så hooked at jeg må se lidt Outlander hver dag, lol.
   Så Ja, glæder mig vildt til september 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annette

   Jeg tæller helt sikkert ned til september!! nu skulle bøgerne gerne komme næste onsdag fra Saxo – synes allerede der er for lang tid til. Jeg er fuldstændig vild med historien og karaktererne, glæder mig så meget til at dykke dybere ned. Indtil da har jeg allerede brugt alt for meget tid på at google alt Outlander og Sam Heughan, er faktisk gået lidt i teenager-mode, lol.
   Læste lige din anmeldelse af serien, er helt enig – og så er jeg faktisk også Buffy-fan ;).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Haha hvor er det sjovt – jeg er også en total teenager omkring Outlander. Jeg googler konstant nyheder osv. Jeg synes virkelig også, at det er et helt fantastisk univers, som Diana Gabaldon har fået skabt.

   Buffy er også bare alt for fed 😉 Den holder stadig i dag (dog måske ikke lige på special effects haha)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Har lige fundet sin side😍 Mange tak for at have åbnet mine øjne for universet! Har lige bestilt de første 6 bøger ! Glæder mig så meget til at starte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh hvor godt! Uh du har meget godt i vente – glæd dig!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Char

  Outlander er virkelig the best. Har læst alle bøgerne og er i gang med sæson 3 på film. Utroligt, som de følger bøgerne tæt… A must!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er virkelig en fantastisk serie – både på bog og TV. Ja, de er meget tro overfor bøgerne – dog synes jeg, at de tager sig nogle kunstneriske friheder i sæson 3 i forhold til de to første sæsoner. Nogle af tingene var jeg vild med, andre – not so much.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Måske SPOILER! Jeg er ved at lytte til bog nummer to (guldsmed i rav) på mofibo, men synes ikke det giver mening i forhold til guide herover. Lige nu har jeg hørt 2 kapitler. Claire i Skotland med datteren og får hjælp af Roger, Frank er død, og datteren ved ikke at Frank ikke er hendes far. Lytter jeg til en forkert bog eller har du skrevet forkert? Jeg synes også det virker meget anerledes i forhold til første afsnit i sæson 2. Haha, på forhånd tak for hjælpen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Der er nogle forskelle på sæson 2 og bog nr. 2. Teksten herover passer til bogen – du er nok bare ikke nået dertil endnu. Har du set serien også?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvad tænker du om at gå i gang med bog nr. 4? Er i gang med at se sæson 3 og er alt for nysgerrig! Har endelig overgivet mig og gået i gang med serien (tænkte altid ifbm. dine indlæg: “Så god kan den vel ikke være….” MEN det kunne den!)
  Den viser på godt og ondt samt hel ufiltreret alle aspekter af menneskelig grusomhed, kærlighed og tragedie – IH, hvor jeg græder. Og det gør jeg ellers ALDRIG!!! Så… GODT jeg endelig tog mig sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Schøn.

  Fantastiske bøger. Jeg har lige læst nr. 7 glæder mig til den næste.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25% rabat på Ellos