Oscars 2017 - Best Dressed

Hjemme igen (men uden bilnøgler og dankort)

fuerteventura-corralejo-missjeanett-strand-ferie-med-barn-asos-kjole-taskefuerteventura-corralejo-beach-missjeanett-travel-asos-drop-waist-dress-kjole-stribet-molo-kaktuskjolefuerteventura-corralejo-beach-strand-molo-kaktuskjole-cactus-dress-missjeanett-ferie-vinterferieReklamelinks:

Så er jeg tilbage i DK! Vi landede i Kastrup i går aftes lidt efter kl. 19 efter 4,5 times flyvetur. Den blev så efterfulgt af 2 timer i tog. Vi opdagede, at Tim havde glemt bilnøglen – på Fuerteventura. Så han måtte hente en ekstranøgle, så bilen kunne komme hjem også. Heldigvis havde vi ikke taget bilen til København, fordi det havde godt nok gjort det hele ekstra besværligt. Jeg kan lige nu ikke finde mit dankort. Jeg har endevendt alt og jeg ved, at jeg betalte med det ombord på flyet hjem. Åh jeg gider ikke spærre det og så være dankort-løs i 14 dage. Magter det ikke. Må lige lede en sidste gange, inden jeg ringer til banken. Kryds lige fingre for mig!

Jeg gad altså godt et par dage mere på Fuerteventura. Det der vinter er jeg færdig med for denne gang, kan jeg mærke. Forår, du må godt skynde dig lidt nu! En af de sidste dage brugte vi en eftermiddag på en af strandene i Corralejo. Det var lidt skyet den eftermiddag, men stadig dejlig lunt.
Min kjole er denne fra ASOS og min grønne taske er ny (også fra ASOS) HER. Bellas kaktuskjole er fra Molo HER (på udsalg. Den er ret stor i størrelsen!).

I dag prøver jeg at kæmpe mig igennem min bugende mailbox, få lavet lidt indlæg til jer og så skal jeg ud med min biografklub senere. Dét glæder jeg mig til! Og så glæder jeg mig til at kysse både Tim og Bella, når de kommer hjem. Jeg savner dem. Det er helt underligt ikke at have set dem siden i morges, når man de sidste 10 dage har været vant til at være sammen med dem hele tiden hver dag.

I’m home again! We had a lovely week on Fuerteventura and I wasn’t quite ready to go home. Please spring, come quick! One of the last days of our holiday we spent the afternoon on one of the beaches in Corralejo. It was a bit cloudy, but still warm. My dress is from ASOS, the bag from ASOS too (HERE) and Bellas dress from Molo – HERE (on sale).

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oscars 2017 - Best Dressed