Februar shopping cravings

Min nyeste ASOS ordre – selvfølgelig også på snapchat!

asos-snapchat-ordre-kjole-dress-tall-new-look-beach-cover-kimono-selected-femme-blue-dress-dune-valentino-agtig-skoasos-ordre-pa-snapchat-yas-poppy-nederdel-skirt-blondekjole-gold-bikini-guld-suede-tote-bag-ruskindstaske-missjeanettReklamelinks:
1/ ASOS HER   2/ Selected Femme HER   3/ New Look HER   4/ Dune HER
5/ Y.A.S. HER   6/ ASOS HER   7/ ASOS HER   8/ ASOS HER

Jeg revet dankortet på ASOS igen-igen (det sker hver måned, haha) og har købt disse fine ting. Nogle af dem er købt til min kommende ferie. Udover disse ting, så har jeg også købt denne 2-pak espadrilles (med blandt andet ananasprint) og denne t-shirt fra Adidas. Jeg åbner det hele og prøver det på ovre på min snapchat om en times tid (det hele ligger i min snap story i 24 timer efter, hvis I ikke lige er på snapchat her i eftermiddag). Jeg prøver dog ikke guldbikinien på, da jeg har haft lidt “problemer” med en flere mandelige følgere på snap, som synes jeg skal starte min dag med dick pics (helt seriøst). Mændene er blokeret nu, men jeg har lige pt ikke lyst til at stå i bikini på snap. Men jeg har snydt og har prøvet den – og den sidder SÅ godt. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har haft en så velsiddende bikini.
I kan finde mig på snapchat ved at søge på mit brugernavn missjeanett og så bare tilføje mig.

I øvrigt så har jeg fundet vinderen af min Ellos konkurrence og gavekortet på 2000 kroner til Ellos. Det blev Katja Søborg. Stort tillykke! Du har fået en mail af mig 🙂

I have bought a lot of things from ASOS again and today I will be unpacking and trying it all on. I also bought these espadrilles with pineapple print and this t-shirt from Adidas. You can find me on snapchat by searching on missjeanett and add me. All my snaps are in my snap story for 24 hours.

bloglovin

12 kommentarer

 • Louise

  Har lige tilføjet dig på snapchat og hvor er det inspirerende med dine tøjindkøb 🙂 Og så ville jeg lige fortælle at man virkelig kan se at du har tabt dig det seneste halve år! Du har fået en super flot krop! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh tak, hvor er du bare sød! Jeg kan godt selv se det, men det er dejligt at høre at andre også kan. Og jeg er så glad for, at I er så mange, som er vilde med de her ASOS indlæg+snapchat. Jeg nyder også at lave dem til jer! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Hvad størrelse har du klikket den blå selected femme kjole hjem i, og hvordan sidder den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   En str. L 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hov, og den sidder rigtig godt! Du kan evt se hvordan den sidder på mig inde på snapchat 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • rikke

  jeg er vild med de her asos indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg er vild med at I er så vilde med dem! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie w

  Elsker altså dine Snapchat stories hvor du prøver dine ordrer. Jeg bliver så inspireret og har lyst til at klikke både bikini og den blå kjole hjem. Og du bærer altså den blå kjole bedre end asos modellen synes jeg. Den sidder bare så godt på dig !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Fedt! Jeg har nemlig også lige klikket dem hjem i L og er ca samme størrelse som dig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Skønne køb! Hvilke str. har du bikini-delene i? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Fedt indlæg og så vildt at jeg vandt. Glæder mig til at kunne shoppe nogle ting fra Ellos

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Februar shopping cravings