Vi skal på en lille Comwell vinterferie getaway

Min weekend: sygdom igen-igen og åbning af CeriX i Odense

salat-fra-riceteria-missjeanett-odense-by-rice-min-weekendingefar-syg-panodil-missjeanett-min-weekendpoppy-trolls-film-movie-missjeanett-sony-tv-min-weekend

Min weekend har endnu en gang igen-igen været ramt af sygdom. Og denne gang var det bare mig – de to andre har det fint. Feberen startede natten til fredag og hele fredagen lå jeg i en ynkelig position på sofaen. Tim var så sød at hente salat og juice fra Riceteria til mig. Bella glæder sig utrolig meget til, at Trolls filmen udkommer til køb/leje, men ind til vi kan da (den udkommer i midten af marts), så ser vi utrolig mange små klip på YouTube med Trolls. Om aftenen så vi X Factor. Action packed fredag!

Yet another weekend where I’m sick – I’m so tired of spending my weekends being sick! I spent all day Friday on the couch. Tim was a sweetheart and got a salad and some juice from Riceteria for me and Bella watched a lot of Trolls videos on YouTube.

cerix-klinik-i-odense-abnet-reception-filler-restylane-botox-missjeanett-blogger-min-weekendcerix-i-odense-reception-restylane-botox-missjeanett-min-weekendburger-anarchy-dexter-morgan-skinny-fries-missjeanett-min-weekend

Lørdag vågnede jeg op og havde det en smule bedre. Derfor tog jeg et par Panodil og tog til åbning af CeriX her i Odense (der ligger allerede en i København). Jeg har et stykke tid overvejet, at få lavet noget ved mit ansigt (ikke-kirurgisk), så invitationen til åbningen af CeriX faldt ret genialt. Jeg var nemlig ret nysgerrig på deres behandlinger og havde lidt spørgsmål til det. Jeg fik talt med både Cecilie og Rie, som har CeriX – de er begge utrolig søde, virkelig meget kompetente og nede på jorden. Nu er jeg næsten endnu mere nysgerrig på de ting, som jeg har overvejet. Jeg tror, at jeg skriver et indlæg om mine overvejelser snart 😉 Efter et par timer med champagne, snacks og smalltalk, så kunne jeg godt mærke, at jeg alligevel ikke var helt på toppen, og tog derfor hjem efter, at jeg havde hentet en gang varm suppe fra Soup Stone. Hjemme fik jeg feber igen og røg straks under dynen på sofaen. Aftensmaden bestod af burgere fra Burger Anarchy. De har lige fået nyt menukort og jeg havde virkelig lyst til at prøve deres “Dexter Morgan”. Den er virkelig god!

I was feeling a bit better on Saturday so I went to the opening of the clinic CeriX here in Odense. They do fillers like restylane and botox and I’ve considered getting “something done”, so I had some questions for them. After a few hours of champagne, snacks and small talk I could feel I was getting worse again so I went home. Dinner was yummy burgers from Burger Anarchy!

vafler-hjemmelavet-vaffeljern-missjeanett-min-weekendhygge-stearinlys-kaktus-missjeanett-min-weekendtegning-af-poppy-trolls-missjeanett-tegner-min-weekend

Jeg troede egentlig, at jeg var ved at være rask, men så ramte søndagen, hvor jeg havde det utrolig elendigt. Jeg havde også helt mistet appetitten, men fik alligevel klemt lidt vafler ned, da Tim besluttede sig for at lave dem til mig og Bella. Jeg skiftevis småsov og så serier hele dagen. Tim prøvede at hygge om mig ved at tænde stearinlys og fyre godt op i brændeovnen. Bella krævede, at jeg tegnede Poppy fra Trolls til hende, så det gjorde jeg. Og fik så at vide af Bella, at den var grim. 10 minutter efter synes hun så, at den var smuk og lignede utrolig godt. Hun er ikke nem at gøre tilfreds 😉 Jeg synes ellers selv, at den blev helt okay, når man også tager i betragtning at jeg aldrig har tegnet Poppy før!

Har I haft en lidt bedre weekend end mig? 😉

I actually thought I was getting better, but I was feeling so bad on Sunday. I spent all day being sick. I didn’t feel like eating anything, but Tim made waffles and I managed to eat something afterall. Bella asked me to draw Poppy from the movie Trolls – so I did. She told me it was ugly. Then five minutes later she loved it. She not easy to please 😉 I thought it was an okay drawning since I’ve never done Poppy before!

bloglovin

2 kommentarer

 • Hahaha, den unge dame er vist en kende kræsen 🙂 Jeg synes faktisk, du er sluppet mere end hæderligt fra den tegning! Jeg ville have været totalt sat 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hun er bestemt ikke en, der lader sig nøjes! 😉 Jeg har tegnet endnu en Trolls i dag til hende (der er på min snapchat: missjeanett ) og den var pæn nok, men hun var sur over, at jeg havde tegnet ham sur (og han er altså en sur Troll i cirka 80% af filmen). Men tegningen var flot, synes hun. Motivet var bare forkert – haha!

   Og tak, du er sød! Jeg tegnede SÅ meget, da jeg var yngre, men er lidt rusten nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi skal på en lille Comwell vinterferie getaway