Postkort fra Fuerteventura #2

Oscars 2017 – Best Dressed

darby-stanchfield-oscars-2017

Darby Stanchfield in Georges Chakra

Scandal-stjernen var min ubestridte favorit på den røde løber til dette års Oscars 2017. Hele hendes outfit er så enkelt, men fuldstændig perfekt – lige fra styling, make-up og accessories. Kjolen er i øvrigt en, som man bare blive ved med at opdage nye smukke detaljer ved. Den kappe! De tusinde origami-lignende lag forneden! Jeg var kæmpe fan!
I kommer nok til at opdage det i mine indlæg om Oscars 2017, men hvide kjoler var trenden i år. Der var simpelthen hvide og beige kjoler OVERALT!

The “Scandal” actress was my no. 1 favourite on the red carpet at the Oscars. I love everything from the dress with the cape and origami details to the styling and the accessories. Huge fan of this look!

kirsten-dunst-in-black-for-oscars-2017-the-best-dressed

Kirsten Dunst in Dior

Det er lang tid siden, at jeg har lagt mærke til Kirsten Dunst på den røde løber, men det gjorde jeg virkelig til Oscars. Den kjole er for skøn – lige fra formen, den lidt kortere længde foran og de fede lommer. Skoene er virkelig også og lækker make-up. Det eneste kritikpunkt jeg har, er at jeg ville ønske, at hun havde droppet halskæden – eller fundet en anden. Den her er jeg ikke så vild med. Kirsten Dunst var der i øvrigt for at støtte op om Hidden Figures, som hun spiller med i.

I haven’t noticed Kirsten Dunst on the red carpet for awhile, but I really noticed her on Sunday in this gorgeous look. I love the shape of the dress and the shoes. Her make-up is on point too! I don’t like the necklace though, but all-in-all I like her outfit.

emma-stones-oscars-2017-dress-gold-best-dressed

Emma Stone in Givenchy

All eyes var på Emma i søndags, da rigtig mange regnede med, at hun ville vinde statuetten for Bedste kvindelige hovedrolle – og det gjorde hun også! Meget passende havde hun valgt en kjole, som mindede mig om de gyldne priser. Kjolen sidder perfekt og har en skøn 1930er vibe. Hendes hår er virkelig også fantastisk!

All eye were on Emma on Sunday – most people were sure that she was going to win Best Female in a leading role – and she did! She almost looked like a golden price her self in this beautiful gold dress with a 1930s vibe. Her hair is absolutely gorgeous too!

sofia-carson-2017-oscars-white-dress-best-dressed

Sofia Carson in Monique Lhuillier

Jeg måtte lige google mig til, hvem Sofia Carson er og fandt ud at, at hun er en skuespillerinde, som blandt andet har lavet meget for Disney channel og så er hun med i filmen Descendants (som også er Disney). Meget passende, så mindede hendes outfit mig utrolig meget om en moderne Snehvide. Den hvide kjole, de røde læber og det knaldsorte hår. En hvid kjole med dette snit kan hurtigt komme til at ligne en brudekjole, men jeg synes, at det fungerede vildt godt på Sofia. Hun var i øvrigt til stede, fordi hun var vært på live-sending fra den røde løber.

I had to google Sofia Carson to find out who she is: an actress that has done a lot with Disney. And very fitting – her outfit reminded me of a modern Snowwhite. I really like this!

hailee-steinfeld-2017-oscars-floral-halterneck-best-dressed

Hailee Steinfeld in Ralph & Russo

Først så var jeg ikke fan af kjolen her, men det er sådan en, som lige så stille voksede på mig i løbet af aftenen – og nu kan jeg rigtig godt lide den! Den var i tråd med aftenens lyse kjoler-trend, men tilføjede lige en smule farve fra de smukke blomster på stoffet. Jeg kan godt lide, at den er en smule gennemsigtig, men uden at man kan se noget. Jeg har længe været træt af de der kjoler, som i princippet næsten ikke er kjoler, fordi man kan se ALT. Hailees make-up er perfekt og min eneste anke er hendes hår. Jeg synes bestemt, at det skal op, så man kan se kjolen ordenligt, men frisuren ser bare lidt sjusket ud og slikket ud? Man kunne sagtens have lavet en smukkere opsat frisure.

At first I didn’t like this look, but then the dress slowly started growing on me – and now I really like it! It’s romantic and I like that it’s not completely see-through (I’m SO over see-through dresses on the red carpet). Her make-up is perfect too. I’m not fan of the hair – I like that it’s up, but I think it could have been done better than this.

taraji-p-henson-2017-oscars-red-carpet-blue-velvet-velour-slit

Taraji P. Henson in Alberta Ferretti

Et af de få outfits der var, som ikke var lyst, var dette fra Hidden Figures-skuespillerinden – og hun rocker det! Den der blå velour er fantastisk og kjolen sidder helt perfekt på hende. Jeg kan også godt lide hendes accessories, men ville ønske, at hun havde farvet de der spidser på sit hår, da jeg synes, at den mærkelige farve clasher lidt med outfittet. Men ellers er jeg fan!

White dresses were everywhere on the Oscars 2017, but one of the few that were in an darker outfit was the “Hidden Figures” star Taraji. The blue velvet is gorgeous and the dress fits her SO well. I wish she had coloured the ends of her hair, but otherwise I am fan!

rosalind-ross-oscars-2017-babyblue-dress

Rosalind Ross

Til BAFTA var jeg vild med ret mange “Plus ones” – altså stjernes koner og kærester. Til Oscars 2017 lagde jeg kun mærke til Rosalind Ross (på min Best dressed – har nogle flere “Plus ones” på min Worst dressed). Rosalind er gift med Mel Gibson og har født for kun 5 uger siden – imponerende og lidt surrealistisk. Men det er jo Hollywood! Hendes isblå kjole var utrolig smuk. Hun har valgt at holde alt i blåt: kjole, smykker og taske og det kunne måske godt blive for meget, men lige her synes jeg, at det fungerer.

At the BAFTAs I liked a lot of the “Plus ones”. At the Oscars I only noticed Rosalind Ross (in a positive way). Her blue dress is so beautiful and I actually like that she kept all her accessories in blue too. Can you believe that she gave birth just 5 weeks ago? Crazy – but that’s Hollywood 😉

olivia-culpo-oscars-2017-best-dressed

Olivia Culpo in Marchesa

Jeg har været i tvivl, om Olivia skulle på min Best Dressed eller min Worst Dressed. Kjolen er gudesmuk, men jeg har det virkelig svært med hendes lilla make-up og det underlige slikket pandehår. Især håret giver mig en 90er vibe – på den dårlige måde! Hvis hendes make-up og hår havde været anderledes, så havde hun været min nr. 2 lige efter Darby. Hun ender dog på liste over de bedst klædte, da den kjole virkelig er fantastisk. Jeg var dog mere overbevist om hendes outfit som helhed til Golden Globes her.

I didn’t know if I should put Olivia on my Best or Worst dressed list. I LOVE the dress, but I hate her purple eye make-up and the 90s hair with the weird bangs (how much product does she have in it?!). But the dress is so gorgeous that she ends up on my Best Dressed list – but just barely!

viola-davis-oscars-2017-red-carpet-winner-best-dressed

Viola Davis in Armani

Som en af de få, var Viola Davis i en stærk farve. Kjolen sidder helt perfekt på hende og den er utrolig flatterende. Hun var nomineret for sin rolle i Fences og hun vandt også statuetten for “Bedste kvindelige birolle”.

Viola was one of the few that arrived in a dress in a strong colour. And it looked so good on her! The dress is very flattering and fits her perfectly. Viola won an Oscar for her role in “Fences”.

Hvilke var jeres favoritter?

bloglovin

5 kommentarer

 • Min top 5 var:
  Emma Stone
  Jessica Biel
  Nicole Kidman (Selvom kjolefarven faldt lidt i ét med hendes hudfarve, men det generede mig ikke så meget)
  Olivia Culpo (Men er enig med at make-uppen er mindre heldig. Men kjolen er bare så smuk!)
  Octavia Spencer
  http://annehjortblog.dk/2017/02/28/best-dressed-the-oscars-2017/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg synes også, at Nicole Kidman var rigtig fin – jeg følte bare ikke, at jeg var forelsket nok til at have hende med her på listen. Men jeg kunne godt lide hendes look!
   Jessica Biel var jeg til gengæld ikke glad for. Den der fjerkrave-ting hun havde på ødelagde det lidt for mig. Og også enig med Octavia – den kjole sad virkelig godt på hende!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mira

  Meget enig med dine best dressed valg! Der var langt mellem snapsene sidste år men er ret vild med ret mange af dem i år! At jeg så kun nåede at se fire af filmene til best picture går nok:) (og det var ikke inkl. Moonlight – traileren fangede mig bare slet ikke -men må overveje det!) var mest vild med Lion eller Hidden Figures (så også La La Land og Arrival). Alle gode film!
  Elsker dine best dressed posts:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg må indrømme jeg bare ikke er til den slags kjoler. Jeg synes den på din worst og best liste er lige grimme. De er altid alt for store og stive i det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Altså galakjoler eller hvordan? Galakjoler er jo bare dresscode til den slags. Det ville også være lidt kedeligt, hvis de alle sammen kom i jeans 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Fuerteventura #2