Bella befaler: februar

Outfit of the day #442: outfit i snevejr

outfit-i-snevejr-februar-2017-missjeanett-reclaimed-vintage-dress-red-leopard-blogger-morblogger-gestuz-asos-suede-bag-fra-odense-odensebloggersoutfit-i-snevejr-reclaimed-vintage-dress-red-leopard-print-missjeanett-blogger-fra-odense-odensebloggers-jeanett-drevsfeldt-balayage-asos-suede-bagoutfit-i-snevejr-missjeanett-blogger-fra-odense-reclaimed-vintage-dress-red-leopard-print-shiny-asos-bag-i-februar-2017outfit-i-snevejr-reclaimed-vintage-dress-print-kjole-missjeanett-blogger-fra-odense-februar-2017Reklamelinks makeret med *
Reclaimed Vintage dress (HERE) – ASOS bag (HERE) – Jane Kønig bracelet (HERE*) – Gestuz boots

Det var en kold fornøjelse at tage disse billeder af outfit i snevejr, men til gengæld er jeg vild med at man kan se sneen falde på flere af dem. Når det nu skal være vinter, så er jeg vild med, at vi endelig har fået lidt sne. Som så næsten er væk igen, øv.
Jeg er helt kogt i hovedet efter første omgang træning i halvanden uge (grundet alle de omgang sygdom jeg nåede på samme tid), men jeg skal heller ikke noget resten af aftenen, så det er okay, at jeg er lidt smadret lige nu.

Outfittet er fra i torsdags. Da jeg købte kjolen fra Reclaimed Vintage i december, da hældede jeg faktisk til at returnere den først. Det fik jeg bare aldrig gjort, fordi jeg blev ved med at være i tvivl – og nu er jeg til gengæld glad for, at jeg ikke fik det gjort. Den er stadig lidt for kort til mine lange arme, men det har jeg løst ved at smøre ærmerne lidt op. Jeg var også lidt tøvende på grund af det shiny stof, men det kan jeg faktisk rigtig godt lide nu. Nogle gange er det måske meget godt lige at gå og “tygge” på tøjet, inden man tager en beslutning. Kjolen er på udsalg HER*

Jeg håber, at I har haft en skøn weekend! Jeg glæder mig til i den kommende uge, at få fixet min udgroning. Også selvom den på ingen måder er lige så slem som den plejer – balayage FTW!

We finally got some snow in Denmark and I love it! It was actually snowing when we took these photos. The dress is from Reclaimed Vintage and is on sale HERE. Right now I’m so beat after working out at the gym (for the first time i 1,5 weeks) so I’m just going to do nothing for the rest of the day. I hope you guys had a lovely weekend!

outfit-i-snevejr-odense-sne-februar-2017-missjeanett-blogger-fra-reclaimed-vintage-dress-kjole-gestuz-stovler

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bella befaler: februar