Damernes biografklub: Jackie

Velkommen til mit nye bloghjem!

jeanett-drevsfeldt2

Så lykkedes det! Bloggen er flyttet fra Stylista til BloggersDelight – og jeg kan endelig logge ind. Det sidste er en ret vigtig detalje, haha 😉

Jeg tænkte, at jeg lige ville knytte et par år til mit blogflyt. Det er ikke sikkert, at det er noget I går så meget op i og flertallet af jer, er måske ret ligeglade med, hvor bloggen ligger henne. Og tak for det! Det er dejligt, at I følger med uanset hvor jeg er. Det sætter jeg pris på mere end I måske tror! Grunden til mit flyt er, at Stylista i efteråret tog en beslutning om at sadle om og droppe deres satsning på blogs. Det betød ændrede vilkår for mig (og de andre) og da de ikke var nær så fordelagtige som før, så besluttede jeg mig for at se, hvad andre kunne tilbyde mig. Jeg havde til sidste tre muligheder og endte med at vælge at tage tilbage til BloggersDelight. Jeg synes, at det var dét, som lige nu giver klart mest mening for mig. Da jeg smuttede fra BloggersDelight for snart et år siden, så var det ikke med sure miner og en smækket dør. Overhovedet ikke. Jeg havde bare brug for luft under vingerne og for at stå lidt mere på egne ben. Jeg har dog i mellemtiden opdaget, at der er mange “stordriftsfordele”. Teknikken er en af tingene, som bare altid har fungeret 110% hos BloggersDelight – ihvert fald fra en bloggers synsvinkel.

Som I nok kan se, så har bloggen også fået en makeover. Jeg lærte aldrig at elske bloggens udseende ovre hos Stylista (det var ikke deres skyld, jeg kunne bare ikke finde ud af, hvad der skulle ske med den), så derfor har den fået et ansigtsløft nu. Headeren har jeg beholdt, da jeg stadig godt kan lide den (bortset fra at jeg kan se, at jeg har tabt mig siden dét billede blev taget). Noget nyt er, at jeg har fået kategorier ovre i højre side af bloggen (I kan kun se dem, når I er på en computer. De er ikke med i mobilversion). Det er de emner, som jeg kan se, at I besøger mest og søger mest efter her på bloggen. Indlæg om livet som mor, rejser, outfits og Mit fine Odense er klart de mest eftersøgte – og de andre er hurtigt blevet ret populære. Desuden er jeg ret vild med, at hvis I for eksempel trykker på Outfit-kategorien HER eller Mit Fine Odense HER, så er det en oversigt med billeder I får. Det gør det ret meget nemmere for jer, hvis I foreksempel leder efter et bestemt outfit, men ikke kan huske, hvilket nummer det havde eller hvad indlægget hed. Det skulle gerne gøre, at I føler, at bloggen er mere brugervenlig. Så er “Salgsbloggen” tilbage. Den har eksisteret hele tiden, men det lykkedes mig aldrig, rent teknisk, at få den tilføjet i topmenuen, da jeg var hos Stylista. Flere af jer har spurgt efter den siden og nu kan I igen finde den oppe i menuen – eller lige HER. Jeg er virkelig glad for resultatet – og tak til søde Daniel for mega god hjælp!

Hvis I oplever nogle tekniskefejl eller ting der ser underlige ud, så sig endelig til – så får jeg det fikset! Jeg glæder mig til at blogge her fra mit nye hjem. Velkommen!

Welcome to my new blog! Finally everythings is moved and I can login (the last thing is pretty important, haha!). I’ve given the blog a makeover too and I hope you like it. Something new is the categories on the right (you can only see them on a computer – they’re not included on the mobile version). They’re some of the most popular topics so now you can find them more easy. Another new thing is that you guys that don’t understand Danish can now translate my blog into your own language. There’s a flag in the top right corner – click on that and choose another flag (language). Welcome to my new blog! 🙂

bloglovin

15 kommentarer

 • Christina

  Tillykke med flytningen 🙂 og flot nyt design. Det eneste jeg synes er et minus, er at man nu skal trykke på dine indlæg for at læse dem. Personligt synes jeg, at det er federe når man bare kan scrolle ned igennem (hvis det giver mening?).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det skulle helst kun være på mobil, at du skal det? På computer kan du scrolle igennem det hele – som altid 🙂

   Og tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Ah okay, bruger kun mobilos til at læse blogs🙈 Men så må jeg nok hellere begynde at bruge computeren.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg bruger selv cirka 50/50 til bloglæsning. Det er nemmeste på farten på telefon, men jeg synes de fleste blogs er lækrest på computer og det er også lettest at lægge kommentarer fra computer, synes jeg.

   Men som sagt kan du slippe for “læs mere”, hvis du læser med på computer. Der har jeg nemlig fravalgt den, fordi jeg ikke selv er vild med det på computer, så der er vi helt enige. På telefon synes jeg dog selv, at det giver et overblik.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nu tjekkede jeg lige ipad – der kan du også læse det hele uden “Læs mere”. Så det er faktisk kun på mobil, den er der 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Tillykke med din”nye” blot, den er flot! Hvis jeg skal sige noget er headeren ret langt nede (mobilversion) det virker lidt underligt at der er en stor overskrift og så ” scrolle scrolle scrolle” header.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak 🙂
   Jeg er ikke sikker på, at jeg forstår det du beskriver. Vil det sige, at min header kommer efter overskriften på et indlæg? Sådan skal det nemlig ikke være.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea

   Fandt lige ud af at den plads er til en ad, flot Lea!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Haha åhh så forstår jeg, hvad du mener! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Din blog ser super lækker ud som altid – er VILD med kategorierne ude i siden. det er en super og nem måde at kunne genlæse dine gamle indlæg på. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mange tak Natasha! Ja, dem er jeg virkelig også selv ret glad for. Det er nemmere for mig selv også lige at finde et outfit, som jeg skal linke til – og netop også nemmere for jer at finde gamle indlæg! Dejligt at du synes det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Totalt off tonic, men hvornår synes du egentlig det blev nemmere at have en baby (ja, jeg har lige (gen)læst dit indlæg om 90 % røv og 10 % sjov, da jeg selv sidder med ret meget den samme følelse for tiden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nemmere at have baby eller nemmere at have barn? 😉 Hvis jeg skal være ærlig, så synes jeg, at det var røv lang tid. Det blev en lille smule bedre for hver måned, men hun var nok 1,5 år før at jeg begyndte at syntes, at det var federe end det var surt. Sådan husker jeg det i hvertfald i dag. I dag synes jeg måske det er 20% røv, 80% dejligt. Så der er lys for enden af tunnelen. Tunnelen er bare ret lang 😉 Men du skal nok komme ud på den anden side – OG allervigtigst: du er ikke den eneste der synes sådan og der er ikke noget galt med dig, fordi du har det sådan. Der er utrolig mange, som har de følelser, men som bare ikke siger det højt, fordi det er tabu.
   Prøv at gribe fat i de små ting og se det positive i det: når baby smiler til dig første gang (bevist), når grød indføres (så er baby mindre afhængig ift amning) osv.
   Nu ved jeg ikke, hvor gammel din baby er, men når muligheden er der, så se om du kan komme afsted et par timer for dig selv: en tur i fitness, en hurtig kop kaffe med en veninde fx. Sig til din mand, at du har brug for en lille break. Det hjalp mig dengang. Hvis din baby er helt lille, så spørg om du ikke må være den der lige løber i Netto, så du lige får de 15 minutter for dig selv. Find de små åndehuller <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Juhuu velkommen tilbage. Dine indlæg har været savnet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh tak, du er sød! Jeg har også fået en masse gode ideer til indlæg, imens jeg holdt “pause”. Utroligt hvad et par dages pause gør for kreativiteten!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Damernes biografklub: Jackie