Outfit of the day #441: Moon River strik i kulden

Vi skal på en lille Comwell vinterferie getaway


kellers2kellers1

Indlægget er sponsoreret af Comwell

Jeg skal virkelig ikke klage over alle de dejlige ting, som vi skal her i foråret. Først tager jeg lige en uge på Fuerteventura og når jeg kommer hjem, så skal jeg nu også på et lækkert weekendophold hos Comwell. Jeg har ikke været på dét sted før, men jeg har besøgt andre Comwell-hoteller før. Sidste gang var, da vi tilbage i oktober 2015 HER var til bryllup på Comwell Sorø. Der var så fint, virkelig god mad og rigtig venligt personale. Jeg skrev egentlig først, at vi ville have været på Comwell Kellers Park Vejle, men dumme mig havde ikke læst det med småt, hvor der stod, at børn under 12 år ikke må komme i spaafdelingen. Derfor vælger jeg istedet et andet Comwell hotel og så skal vi nyde god mad, gå ture udenfor i smuk natur og tid til hinanden. Jeg overvejer blandt andet dét hotel i Kolding og Kongebrogården i Middelfart. Jeg har hørt rigtig godt om maden begge steder. Har I besøgt dem? Mest af alt glæder jeg mig nu bare til at være sammen med mine to yndlings mennesker og bare nyde hinandens selskab i lækre omgivelser. For mig er det så vigtigt at huske at have kvalitets tid med hinanden uden forstyrelser. Væk fra de sure daglige pligter med vasketøj og oprydning – og erstat det med kys, kram og tid til at være sammen. Bella kommer uden tvivl til at elske den weekend.

kellers3

Hvis I endnu ikke har lagt planer for vinterferien, så kører Comwell netop nu en række gode tilbud på mange af deres hoteller, hvor man kan komme afsted i netop vinterferien til gode priser. Jeg ville selv gerne afsted der, men vi har andre planer, så jeg glæder mig over, at vi skal afsted en måneds tid senere istedet for.

I finder tilbuddene HER – og der er både tilbud til jer, som gerne vil have børnene med (og desuden flere steder, som kører med specielle børneaktiviteter i vinterferien) og jer, som helst vil afsted uden 😉 I kan vælge mellem tilbud, hvor middagen er inkluderet i prisen.

I’m going on another get away! First I’m going to Fuerteventura, but when I’m back in Denmark I’m going away for a weekend. Right now Comwell are offering some great prices if you’re looking for a small winter get away. You can see the offers HERE

bloglovin

10 kommentarer

 • Astrid

  Jeg har været på Comwell i Vejle et par gange ph det er fantastisk lækkert – glæd jer! Men må I virkelig godt have Bella med? Synes aldrig jeg har set nogle børn der

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Dejligt at høre! Ja, det må man gerne? Man kan endda også søge efter værelse til voksne med børn på deres hjemmeside. Måske er det bare ikke så tit nogle tager afsted med børn der?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Hej Jeanett. Børn under 12 må IKKE være i spaafdelingen (dvs alle pools). Det står også på deres hjemmeside Vi har lige været der, og jeg kan godt forstå, at der ikke må være børn. Det ville ødelægge stemningen/oplevelsen (misforstå mig ikke – er selv mor). Så mon ikke I skal overveje pasning eller et andet sted?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Vi kigger på et andet sted istedet! Vi skal afsted som familie, så Bella skal ikke passes 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Jeg tænkte det samme som Astrid. Måske, det i hvert fald er værd at undersøge, om børn overhovedet må komme ind i spa/pool området? Det tror jeg ikke de må ret mange steder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg kan se, at der er områder, hvor Bella ikke må komme med, så jeg kigger lige nu lige på nogle andre Comwell hoteller – der er heldigvis mange at vælge mellem!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, jeg har været der og var så skuffet, at jeg ikke ville omtale det på bloggen

  Alt for overrendt spaområde, for mange mennesker, for lidt plads og kø til alt. Og så var der møgbeskidt.

  Virkelig en dealbreaker for mig, at der ligger store sorte klumper skidt i et spa….

  Håber det er blevet bedre.. Området er i hvert fald smukt og der er en fin lille lystbådehavn med en fab restaurant – hvis I er til den slags

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Comwell i Aarhus er virkelig et skønt hotel (ikke spa) – især hvis man lige opgraderer til et af de bedre værelser på de øverste etager. Vi havde et kæmpe hjørneværelse med panorama-vinduer og udsigt over vandet, så fedt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Hvis i overvejer hotellet i Kolding, så har jeg ihverfald en masse tips til hvad i kan foretage jer i Kolding 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er faktisk dét, som vi lige nu er mest varme på! Så kom endelig med gode tips!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #441: Moon River strik i kulden