Outfit of the day #444: I striber på Fuerteventura

10 ting jeg vil lave i marts

marts-10-ting-jeg-vil-lave-i-2017-moodings-vase-fra-louise-rhoe-diamant-blue-ranunkler-pink-missjeanett

Åhh endelig er vinteren slut – i hvert fald sådan officielt. Bella er født d. 23. marts og er lå et lille lag fint sne den morgen. Så måske er den ikke helt færdig endnu – men det satser jeg virkelig på! Jeg har i hvert fald tænkt mig, at lade som om det nu er forår.

I marts vil jeg…

 • … fejre at min store pige fylder 4 år. 4 år!!! Det er en kliché, men: hvor blev tiden af?!
 • … og holde fødselsdag for min smukke Bella. Da jeg spurgte hende, om hun havde ønsker til tema, så svarede hun sørøver-sommerfugle-Trolls tema. That should be interesting… Jeg har i øvrigt lige købt denne her til hende i gave. Jeg skal lige have fundet lidt mere, men forudsér, at mange af gaverne kommer til at være med Vaiana 😉
 • … begynde at planlægge vores road trip i Skotland til maj. Vi har nogle ideer, men ruten er ikke lagt og det skal den snart, da jeg gerne vil have booket nogle hoteller. I kan se den rute vi tog i oktober HER.
 • … og så skal vi også have fundet ud af, hvor vi skal på sommerferie til. Lige nu hælder jeg mest til Kroatien, men har faktisk også kigget på Montenegro og Albanien. Vi vil i hvert fald gerne prøve et nyt land!
 • … nyde en dejlig afslappet weekend på Comwell Korsør med Bella og Tim. Jeg glæder mig!
 • … til hele tre bloggerevents her i Odense. Det er så fedt, når der sker lidt her i byen.
 • … selvfølgelig også afsted med min Damernes biografklub. Vi er lige nu ved at stemme om, hvad vi skal se. Jeg hepper på Skønheden & Udyret, LIFE eller Kærligheden kender ingen grænser. Lige nu fører Skønheden & Udyret snævert.
 • … være dommer til en spændende marketingskonkurrence for nogle dygtige studerende. Det handler om Odense Letbanen (som jeg er kæmpe fan af – så jeg er spændt på at se deres bidrag).
 • … glæde mig utrolig meget til, at vi skifter til sommertid. Lysere aftener og bedre forhold for os bloggere til billeder. Når vi får mere timer med dagslys, så føler jeg også, at vi får flere timer i døgnet. Er jeg den eneste, som har det sådan?
 • …. vil jeg ud i min have og nusse lidt om den – hvis måneden giver os noget forårsvejr. Jeg elsker, at der lige nu er vintergækker og crokus – og jeg kan se at påskeliljer og hyacinter er på vej. Og jeg tænker at jeg måske vil plante lidt mere af det hele.
 • … købe mig en forårsjakke. Min elskede trenchcoat er efterhånden lidt slidt, så jeg kunne godt bruge en ny. Kigger lidt på denne her og denne (er lidt vild med den sidste i lyserød).

Vasen her er fra Louise Roe og jeg har købt den HER

Yes!! Finally spring is here! In March I wanna plan my next trip to Scotland (in May), celebrate that my beautiful girl turns 4 years (!!), look forward to more daylight each day and buy my self a new jacket for spring (maybe this one or this).

ranunkler-pink-vase-fra-louise-roe-jewel-vase-blue-missjeanett-indretning

bloglovin

12 kommentarer

 • Cecilie

  Dejligt at blive inspireret! Jeg overvejer stærkt at lave en damernes biografklub i min omgangskreds, synes det er verdens bedste ide:-) Ville ønske man kunne søge om medlemsskab til din;-) Og at i så fald boede i Odense:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det skal du endelig gøre! Jeg er SÅ glad for, at jeg fik startet den klub og er lidt ærgerlig over, at jeg ikke har gjort det noget før! Det er genialt! Du er tilladelse til at stjæle ideen 😉 Du må rigtig gerne sige til, hvis du får det op at køre. Sig også til, hvis du har spørgsmål ang. det praktiske i klubben (hvordan vi stemmer osv)

   Haha du er sød!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne planer – jeg må også bare ind og se Skønheden og Udyret 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Får vi flere timer med dagslys? Kommer de ikke bare til at ligge på et andet tidspunkt? 🙂
  Jeg eeelsker de lyse morgener. Står op mellem 3 og 4 for at møde på arbejde, og det er så rart, når solen også står tidligt op, synes jeg. Men når vi skifter til sommertid, og morgenerne bliver mørke, så vil jeg i stedet glæde mig over, at jeg får lækre outfitbilleder med masser af lys 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Vi får da flere og flere timer med dagslys? Dagene bliver længere og længere? Jeg mener ikke lige den dag, hvor vi skifter til sommertid – jeg mente at dagen tiltager hele tiden.

   Ja, det er rigtigt at man lige får lidt mørkere morgener i en periode ved skiftet – det klager Tim også over 😉 Og du burde få en guldmedalje for at stå op på det tidspunkt! Det kunne jeg ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Ja, vi får længere og længere dage, men det har ikke noget med, at vi skifter til sommertid at gøre. Måske jeg har misforstået dig – troede du koblede de to ting 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nååå nejnej – det ved jeg godt at man ikke gør pga dét 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne planer for marts. Jeg håber på at vi kan få lidt mere forårs vejr, som er uden alt for meget regn. 😉 Mere sol tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg er helt med dig! Efter jeg er kommet hjem fra Fuerteventura gider jeg virkelig ikke mere vinter nu. Forår – ja tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder til at blive en skøn marts! Bloggerevents er altid så hyggeligt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #444: I striber på Fuerteventura