ASOS ordre på snapchat + 20% rabatkode til ASOS

Awesome onsdag med lakridsdrinks, lækkert hår og søde bloggere

jeanett-drevsfeldt-tine-balle-hair-studio-team-frisoer-i-odense-blogger-fra-missjeanett-beautified-shellacdrinks-fra-goma-lakridsdrinks-med-saltfisk-bloggerevent-tine-balle-hairstudio-missjeanett-beautified-odensebloggers

Faktisk var det både en awesome onsdag og en dejlig torsdag. Begge dage har jeg tilbragt aftenerne i selskab med andre bloggere herfra Odense til events. Onsdag var jeg til event hos Tine Balle & Team (min frisør – har skrevet om deres balayage HER) og Beautified. Sidstnævnte er min “negledame”, som altid er den jeg går til, når jeg skal have lavet shellac. Hun er skide dygtig og bruger kun alle de godkendte og officielle Cnd shellac produkter. Det var en skøn aften (i selskab med Jeanette, Kathrine, Mia og Camilla), hvor vi både fik stylet hår (hvorfor kan mit hår ikke sidde sådan HVER dag?!) og fik ny shellac på. Vi blev forkælet med drinks fra Goma (ja, det er en saltfisk 😉 ) og aftenen sluttede med sushi på Umashi. Virkelig lækkert!
Jeg havde denne nye kjole fra Ganni på.

I går var jeg til en virkelig spændende og informativ aften hos CeriX. Jeg har længe haft nogle seriøse overvejelser, om at få lavet noget i mit ansigt – og jeg tror, at jeg gør det! Jeg skriver et indlæg om det snarest.

Nu vil jeg lige svare på et par mails, færdiggøre et indlæg her til weekenden og så skal jeg ud at handle, da vi skal fejre Bellas fødselsdag i morgen. Jeg håber, at I får en skøn weekend.

The last two nights I’ve attended some bloggerevents here in Odense. On Wednessday I got my hair styled by Tine Balle hairstudio and got my nails done by Jeanette from Beautified. Last night I visited CeriX where we were told about fillers, botox and such. I’ve been considering getting “something done” for awhile now and now I think I’m gonna do it. I’m gonna tell you more about it soon. Have a great weekend!

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS ordre på snapchat + 20% rabatkode til ASOS