Min weekend: Bellas fødselsdag og forårstegn

Bella 4 år i dag

bella-4-aar-how-to-kiss-a-frogg-missjeanett-min-weekendhow-to-kiss-a-frog-kjole-med-hjerter-missjeanett-bella-4-aarfoedselsdagsboller-hvide-boller-missjeanett-boernefoedselsdagbella-4-aar-foedselsdag-how-to-kiss-a-frogg-kjole-missjeanett-blogger-min-weekend

I dag fylder min seje, kloge og smukke skat 4 år. Jeg skal prøve at lade være med at være en kliché, men jeg fatter ikke, hvor tiden bliver af. Jeg synes næsten lige, at jeg har født hende (jeg skrev om min 51 timer lange fødsel HER). Men her er vi alligevel 4 år senere og jeg har aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, hvor fantastisk min datter kunne være. Hun er virkelig det mest vidunderlige i verden! Vi fejrede hende jo med venner i lørdags (det skrev jeg om i går HER), så i dag er det bare os tre. Hun skal fejres i børnehaven og så har Tim tidligt fri, og så skal vi i biografen. Aftensmaden står på en af den lille damens favoritter – sushi – og så skal vi selvfølgelig have noget kage (med fire lys i) i aften. Jeg glæder mig til at se hendes udtryk, når hun åbner gaven med denne her. Den bliver hun SÅ glad for!
Tillykke min skat <3

Kjolen er fra How to kiss a Frog og er købt HER

Today my cool, smart and beautiful daughter turns 4 years. It’s a cliché – but how time flies! I can’t believe that 4 years has passed already. We celebrated with friends last weekend (wrote about it here), so today it’s just gonna be the three of us. We’re going to the movies, having sushi for dinner (it’s her favorite) and cake later too. We bought a few things for her and I can’t wait to see her face – especially when she opens this one. Congrats my amazing, daughter!

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

12 kommentarer

 • Camilla

  Tillykke med din store pige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe tillykke, perfekt med prinsesse-stel til fødselsdagsprinsessen (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  STORT tillykke med hende! Ih altså, jeg bliver altså så overvældet når jeg ser hvor smuk hun er! Beklager hvis det er for meget, men synes virkelig at hun er bedårende! I må en rigtig god fødselsdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh hvor er det sødt sagt! Det er slet, slet ikke for meget – det er kun dejligt at folk giver nogle så skønne komplimenter! Mange tak – hun/vi har haft en skøn dag!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tillykke til Bella og hendes 4 år. Hun er så fin og smuk. Håber, i får en dejlig dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine S

  Ej ej nogle fine billeder af jeres alt for smukke pige! Hold nu op, hun er sød. Kæmpe tillykke med hende. :-)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ihh tak, hvor er du sød!! Jeg synes også selv, at hun er for dejlig, men jeg er muligvis en lille smule forudindtaget 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Endnu en gang stort tillykke! Hun stråler altså virkelig i den flotte kjole 😀 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CK

  Jeg har fulgt med længe nu og holder af at ‘følge’ Bella. Hun er virkelig bedårende og jeg får sådan lyst til at tilbringe tid med hende – man kan jo ikke andet end smile 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend: Bellas fødselsdag og forårstegn