Bella 4 år i dag

MANGO er åbnet i Odense!

mango-aabner-i-odense-i-magasin-kjole-bluse-med-sloejfe-blondebluse-missjeanett-bloggerReklamelinks:
1/ Kjole HER   2/ Bluse HER   3/ Sko HER
4/ Bluse HER   5/ Kjole HER   6/ Taske HER

Hvorfor har ingen fortalt mig, at vi har fået MANGO i Odense?! Den anden dag osede jeg lidt rundt inde i byen og jeg ville sige hej til en veninde, som arbejder i Magasin. På etagen med dametøj stod jeg pludselig foran en MANGO afdeling – WTF? Jeg har heppet på MANGO i Odense så længe. Det er for fedt! Hvis I kan lide ZARA, så er der store chancer for, at I også er til stilen hos MANGO. De er begge spanske brands og ligger indenfor samme prisleje. Jeg havde desværre ikke tid til at lure på tingene, men jeg vil snarest forbi igen – især for at se, om de har kjolen nr. 1. Nr. 2 er også fin, men jeg tror ikke, at den er god til stor barm, men den kan jo prøves på, hvis de har den i butikken. Farven er i hvertfald lækker! Hvis I ikke lige kommer forbi Odense eller København lige foreløbigt, så findes der også et rigtig fint udvalg af Mango HER

Hvad mangler vi efterhånden af tøjbutikker i Odense? Vi er godt nok godt med efterhånden! Jeg krydser dog stadig fingre for en &Other Stories på et tidspunkt. Sådan en kunne jeg godt bruge. Hvad føler I, at der mangler?

Why haven’t any anybody told that the Spanish brand MANGO has opened in my city Odense? I was walking around Magasin (a department store) the other day and suddentlig found my self standing in front of a whole new MANGO. So cool! If you’re now near any MANGO stores then they have a nice selection of MANGO HERE.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

13 kommentarer

 • Mette

  Jeg mener godt. hvad du forstår – men jeg fniste lidt af “storm barm”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   HAHAHAHAHA!! Det får jeg lige rettet – selvom det er sjovt. En storm barm er virkelig en voldsom barm 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • CK

  Det jeg mangler mest er ironisk nok Zara. Synes for det første det er træls den ligger i Rosengårdscentret (som både er bøvlet for mig og derudover er jeg bare slet ikke fan af centeret generelt). Også synes jeg, de få gange jeg har været i dén Zara, virkelig er blevet skuffet. Den kan på ingen måde sammenlignes med Zara på sjælland.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg er ikke uenig – jeg vil også rigtig gerne have Zara ind til byen 😉 Jeg kører kun i centeret for Zara og Toys’R’Us – og så smutter jeg hurtigt igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg vil super gerne have en Monki tilbage i byen! Og så ja, Zara og &otherstories er også øverst for mig.

  Det irriterer mig, at så mange butikker rykker til rosengårdscentret. Jeg ELSKER Odensess hyggelige gågader, der kan Rosengårdscentret slet ikke være med.

  Min veninde har arbejdet i Monki, og hun siger, at Monki bevidst valgte at lukke butikkerne, fordi de led under alt det ombygning. Det er synd, hvis det skal koste så mange butikker. Jeg står selv i butik, og vi kan virkelig mærke det. Folk udefra vælger jo Rosengårdscentret frem for byen, fordi det er så besværligt at komme hertil. Ærgerligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg synes, at det er svært at sige mht ombygning. Personligt stoppede jeg med at handle i Monki for et par år siden, fordi deres stil bare ikke længere matchede min. Og sådan har flere af mine veninderne det efter de er blevet lidt ældre.

   Personligt har jeg aldrig brugt byen så meget, som jeg gør nu. Men jeg shopper ikke så meget, fordi jeg shopper det meste online. Og den bølge synes jeg, at folk glemmer, når der bliver talt om ombygningen. Alt nedgang er ikke ombygningens skyld (jeg kan se med det blotte øje, at der er flere mennesker i gågaden end aldrig før – men de går nok mere på cafeerne mm), men også er fordi folk i højere grad tager ind til byen for at spise og opleve – og shopping laver de derhjemme fra. Fx. sidste jul der købte jeg alle julegaver online på nær en enkelt. Jeg tror kun, at udviklingen går den vej. Desuden er der faktisk ret tomt i centeret. De sidste to gange jeg var der, var der gabende tomt. Vi troede de første par minutter, at der måske var lukket. Så måske vælger nogle centeret, men det er absolut ikke hele grunden. Det er bare blevet lidt populært at give TBT og letbanen skylden for alt dårligdom i Odense 😉
   Jeg var inde i byen i dag og jeg kunne næsten ikke komme frem for mennesker (normalt undgår jeg også gågaden om lørdagen, men ikke i dag). Om folk så ikke går ind i butikkerne – det ved jeg ikke. Men menneskerne er der altså! Alle spisestederne melder jo også om vild fremgang og virkelig gode tider. Så jeg tror nærmere at det er fordi tøjbutikker mm har “et problem” der går videre end lidt ombygning. Vi har i øvrigt ingen venner der har droppet byen. De alle hader centeret og tager med glæde ind til byen. Flere er, lige som os, der også flere gange om ugen.

   Nå, det blev rigtig langt. Men den korte version er, at jeg tror, at tøjbutikkernes problem stikker dybere og er mere længevarende end selve ombygningen. Butikkerne er stille ved at blive ædt af netshopping og det er en udvikling vi kun har set starten på, tror jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene

   Jeg vælger Odense midtby fra, fordi jeg kun har mulighed for at komme til Odense om lørdagen. Og jeg har rigtig svært ved at bruge så lang tid på transport ind til byen og så køre rundt efter en parkeringsplads.
   Det ærgrer mig meget, at jeg skal vælge byen fra.. Jeg har aldrig været vilde med centeret, men det er bare nemmere i dag, desværre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Der er altså masser af parkeringspladser. Hvorfor bruger du ikke den ny parkeringskælder? Der er masser af pladser. Vi bruger den hele tiden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hvilke butikker er i øvrigt rykket fra byen til centeret? Jeg kan nemlig ikke selv lige komme på nogen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ai skatte … Den Mango har ligget i magasin læææænge 🙈 Selv tilbage til da jeg boede i Kbh
  Og det var jeg da helt sikker på at du vidste 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ej, det gjorde den ikke. Den var der engang, så forsvandt den – og at den er tilbage, er forholdsvist nyt. Jeg var deroppe i december eller januar – og der var den der ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Mango er forholdsvis ny! Super lækkert at få den til midtbyen.

  Det var rygtes længe i butikmiljøet, og jeg var så bange for, at den endte i Rosengårdscentret.

  Så skal vi ikke bare blive enige om, at de får & Other Stories til Odense BY snarest muligt. Man må da næsten kunne lave en underskriftindsamling? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jo, jeg skriver gerne under på den 😉 Kom så &Other Stories!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bella 4 år i dag