Vi skal stoppe med at opdrage piger og drenge forskelligt

Min weekend: Bellas fødselsdag og forårstegn

me-mothers-streetfood-pho-suppe-i-odense-missjeanett-min-weekendallestedlund-blomster-butik-forhandler-i-odense-miss-jeanett-min-weekendxfactor-sofie-linde-missjeanett-min-weekend

Har I haft en god weekend? Hos mig har den stået i fødselsdagsfejringstegn, da vi har holdt Bellas fødselsdag. Hun har først fødselsdag på torsdag, men hun får to fejringer 😉 Fredag spiste vi sen frokost på Me – Mothers streetfood (deres pho er SÅ god!!). Jeg må snart lige få stedet tilføjet til min Mit fine Odense samling! Det er virkelig godt og de har gode priser. Bagefter fik vi bestilt brunsviger til dagen efter og stuen trængte til nye blomster, så jeg var forbi min yndlings blomster-pusher i Odense, Allestedlund. Jeg kom hjem med de smukkeste kvædegrene, som heldigvis holder et par uger (det er dem, der er på billedet længere nede i indlægget med Outlander bogen). Hjemme igen fik huset den store tur: oprydning alle steder, jeg fik vasket gulv i hele underetagen og fik også dækket bord til lørdag. Aftensmaden blev en hurtig omgang af hvad-kan-vi-lave-ud-af-det-som-vi-har-i-køleskabet-og-i-skabe. Det blev indtaget, imens vi heppede på Vkation i X factor.

Did you guys have a great weekend? I celebrated Bella since she’s turning 4 on Thursday. Friday we ate late lunch at Me – Mothers streetfood and then I bought new flowers at my favorite flowershop in Odense – Allestedlund. Back home we cleaned up the house, set the table for the next day and watch X factor.

bella-4-aar-how-to-kiss-a-frogg-missjeanett-min-weekendden-bedste-brunsviger-i-odense-kraes-for-smag-god-fynsk-brunsviger-missjeanettbella-4-aar-foedselsdag-how-to-kiss-a-frogg-kjole-missjeanett-blogger-min-weekendpizza-og-roedvin-til-foedselsdag-stenovnen-missjeanett-min-weekendgin-og-tonic-tanqueray-no-ten-missjeanett-min-weekend

Hele lørdagen stod i fejringstegn! Vi havde lidt færre gæster i år end vi plejer, men det gjorde det ikke mindre hyggeligt. Bella var i den fineste kjole og hun var så spændt hele dagen igennem. Hun elskede det hele; at gøre klar til gæsterne, gaverne, besøg, puste lys ud, brunsviger+boller+lagkage, pizza og masser af leg. Hun havde en fantastisk dag! Gaverne var præget af Vaiana – lige efter Bellas hoved. Blandt andet fik hun denne dukke og dette skib. I morgen giver vi hende blandt andet denne her og dette her. Nogle gæster smuttede sidst på eftermiddagen, imens andre blev til pizza og rødvin. Jeg har et samarbejde kørende med Just Eat på min instagram, så der kommer mere om det derovre. Vi har faktisk sluttet alle Bellas fødselsdage af med pizza og rødvin. Det er vildt hyggeligt og vi trænger vist alle til noget salt efter en dag fyldt med sukker.
Da Bella var puttet (sammen med sin veninde Agnes), så slog vi voksne os på mere rødvin, gin & tonics og spillede “Det dårlige selskab”, som er så sjovt.

Bellas kjole er fra mærket How to kiss a Frog og er på udsalg HER og Vaiana-halskæden er købt HER

All Saturday was one big celebration of Bella! And she loved every single minute of it; the cakes, the gifts, getting to dress up in her new dress and playing with our friends’ kids. We had pizza and redwine for dinner and after the kids fell asleep we played boardgames and had gin & tonics (and more redwine).

breath-of-snow-and-ashes-outlander-bog-book-louise-roe-jewel-vase-missjeanett-min-weekendbella-moster-foedselsdag-missjeanett-min-weekendquesadillas-opskrift-reciepe-med-line-avocado-koriander-missjeanett-blogger-min-weekendfrugtsalat-frugtskaal-missjeanett-min-weekend

Min søster har været hos os hele weekenden, da vi ville holde pigedag sammen med Bella mandag (som jeg har gjort før alene med Bella HER). Det har simpelthen været så dejligt, at ses så meget med min søster denne weekend! Hun besøgte en veninde søndag eftermiddag og imens lavede vi ingenting i et væld af dyner, cola og chips. De voksne kunne nemlig godt mærke alt den der rødvin og g&t’s fra natten inden 😉 Jeg fik, efter et par ugers pause, læst lidt i videre i Outlander-serien. Har I forresten set, at der er kommet nyheder om de danske udgivelser? Der er både nye datoer og nyheder om de danske titler. Bog nr. 3 kommer lige om lidt på dansk. Jeg har opdateret indlægget HER med alle datoerne på de danske udgivelser, som er planlagt nu og jeg opdaterer det løbende, når der kommer flere nyheder.
Da min søster kom tilbage, fik vi handlet og jeg lavede quesadillas til os, imens Bella og moster lavede frisure på hinanden. De der quesadillas blev virkelig, virkelig gode, så I får en opskrift meget snart! Det er så nemt at lave, ikke specielt dyrt og så smager det så godt. Desserten bestod at blandt frisk frugt med mørk chokolade og vaniljesauce. Da Bella sov, legede vi Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children på iTunes. Rigtig flot og meget Tim Burton-agtig film. Dog uden af ingen af os tre var “blown away”. Men fin søndag-på-sofaen-film.

My sister has been with us all weekend because we wanted to have a “girls day” on Monday. She visited a friend on Sunday while we did absolutely nothing on the couch. I did some reading in my “A Breah of Snow and ashes” Outlander book. After my sister returned, I made quesadillas which turned out so great that I’m gonna share my reciepe with you very soon. Dessert was fresh fruit with dark chocolate and after Bella fell asleep we watched “Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children”.

bloglovin

2 kommentarer

  • Cathrine

    Hvor ser det hyggeligt ud! Glæder mig til quesadilla opskriften, dine opskrifter er altid VILDT gode og din kikærtesalat er blevet fast inventar i vores hverdagsmad herhjemme, så tak for det! 😉 mvh

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Åhhh tak – jeg havde aldrig troet at den opskrift med kikærterne ville blive så populær. Den har seriøst besøg hver eneste dag! Det er helt vildt! Og jeg glæder mig til at dele opskriften med quesadillas med jer 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi skal stoppe med at opdrage piger og drenge forskelligt