Hjemme igen (men uden bilnøgler og dankort)

Om at købe sandaler om vinteren til smalle fødder

kavat-sandaler-til-smalle-fodder-fuerteventura-om-vinteren-kobe-missjeanett-eco-leatherkavat-sandaler-sandals-flower-print-hvide-white-til-smalle-fodder-missjeanett-fuerteventuraReklamelinks:

Lige inden vi tog på ferie, købte jeg et par sandaler til Bella. Det er vist første gang, at jeg gør det om vinteren, da hun de andre år har kunne passe andre sko, når vi har skulle afsted. Men det kunne hun ikke i år. Det eneste par sko, som passede, er disse vinterstøvler – og det fungerer ikke rigtig til 20 grader og sol 😉 Derfor gik jeg på jagt efter et par sandaler til hende og det var faktisk sværere end jeg først havde troet. Bella har ret smalle fødder (det har både Tim og jeg), så det er langt fra alle mærker, som er gode til hende. Dog ved jeg, at Kavat er super god til hendes smalle fødder, så det blev et par fra Kavat. Desuden var der en 20% rabatkode, da jeg købte, så det klagede jeg ikke over 😉 Sandalerne er lavet af rigtig læder, hvor der så er påtrykt et fint blomstermønster. Bella elsker dem og har flere gange kaldt dem “meget smukke” 🙂

Jeg købte sandalerne lige HER

Before we went on holiday I had to find a new pair of sandals for Bella since her old ones didn’t fit her anymore. Her feet are very slim so it’s a very few brands that fit her well. But I know that the Swedish brand Kavat does, so I found these leather sandals with a flower print on them. They are available HERE

kavat-sandaler-kobe-sandaler-om-vinteren-til-smalle-fodder-missjeanett-fuerteventura

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme igen (men uden bilnøgler og dankort)