Om at købe sandaler om vinteren til smalle fødder

Oscars 2017 – Worst Dressed

janelle-monae-oscars-2017-worst-dressed

Janelle Monae in Elie Saab

Det er ikke med min gode vilje, at jeg sætter en Elie Saab-kjole på min Worst Dressed-liste, men Janelle Monae var et stort hot mess til Oscars 2017. Jeg ved faktisk ikke helt, hvor jeg skal begynde, men jeg kan ikke finde en eneste ting, som jeg kan lide ved hendes look. Men hun har godt nok nogle flotte og velsiddende bryster!
Jeg kunne meget, meget bedre lide det outfit, som hun havde på til afterparty her.

I really don’t know where to start, but I don’t like one single thing about Janelle Monaes look from the Oscars 2017. It was one hot mess! I wish she would have worn her afterparty outfit all night instead.

jennifer-goodwin-oscars-2017-red-carpet-worst-dressed

Ginnifer Goodwin in Zuhair Murad

Hvad sker der for de overdrevent overtegnede øjenbryn? Det ligner, at hun har haft en Paradise Hotel-deltager til at lægge make-up på hende. Alt for voldsomt, overdrevent og hårdt. Håret er farvet alt for sort uden spil i farven og ligner derfor en hjelm på hende. Alt i alt bliver det så hårdt mod den røde kjoles romantiske design. Jeg synes, at Ginnifer så helt forfærdelig ud til Oscars 2017.

What’s up with the brows? Did a reality star do her make-up that night? And the hair looks like a helmet. It doesn’t fit the romantic red dress.

 

Blanca Blanco

Hvis man laver sådan et stunt her på den røde løber til Oscars 2017, så har man valgt en rigtig dårlig kjole og fortjener man at være blandt de værst klædte. Hvem flasher sit skræv til Oscars?! Jeg aner i øvrigt ikke, hvem hun er, men mit indtryk af hende, er ikke så godt/classy efter det her. Man kan ikke lade være med at tænke, at det hele er med vilje efter mantraet “dårlig omtale er bedre end ingen omtale”.

If you do this on the red carpet at the Oscars then you picked the wrong dress and deserves to end up on the Worst dressed list. Who is Blanca Blanco anyway??

dakota-johnson-gucci-oscars-2017-worst-dressed

Dakota Johnson in Gucci

Stik modsat Blanca Blanco (hvad sker der også for dét navn?), så var Fifty Shades of Grey-stjernen Dakota Johnson ret så dækket til. Hvilket jeg ikke har noget imod, hvis ikke det var fordi, at kjolen ligner gammel nikotingul kjole, som hun har fundet bagerst i en dårlig genbrugsbutik. Jeg kan heller ikke helt med den sløjfe foran. Måske er det Blancas skyld, men jeg synes, at den “sløjfe” ligner noget andet, som også er i det område. Håret synes jeg også er helt forfærdeligt. Det ligner at hun har verdens største pande – hvilket hun ikke har. Generelt havde rigtig mange af stjernerne til Oscars en rigtig dårlig hårdag. Var alle stylister på noget ferie eller strejkede?

This dress reminds me of something an old lady would wear – and I don’t mean that in a good way. I don’t like the hair either. It makes her forehead look so big!

amelia-warner-oscars-2017-worst-dressed

Amelia Warner in Emilia Wickstead

Amelia var på min liste over bedst klædte til BAFTAs 2017 (HER), men det var hun godt nok ikke til Oscars 2017. Jeg kan godt se, hvad hun prøvede på med denne kjole og det havde måske fungeret på en mega superstar eller model, som “workede” kjolen med fede posering. Men når Amelia bare står der uden at arbejde så meget for det, så kommer kjolen til at virke kluntet – og lidt konet også. Og jeg er ellers ret stor fan af kjoler med kapper – bare ikke denne.

Amelia was on my Best dressed list for the BAFTAs 2017, but not at the Oscars 2017. This dress might have worked on a superstar who worked the hell out of the dress with awesome poses, but as Amelia is just standing there it ends up giving me a clumsy feel.

alicia-vikander-oscars-2017-red-carpet-worst-dressed

Alicia Vikander in Louis Vuitton

Åh Alicia er så gudesmuk! Men det her outfit er ikke så heldigt. Kjolen giver hende en utrolig underlig form: Hun kommer til at se ret bredskuldret ud og hendes proportioner ser helt skæve ud. Jeg er heller ikke vild med de forskellige lag på kjolen. Det nederst får det til at ligne, at hun har taget leggings på under kjolen – ret kikset. Vildt ærgerligt med denne kikser fra Alicia, fordi normalt synes jeg, at hun har rigtig god stil. Jeg kan stadig huske, hvordan hun fik mit hjerte til at banke hurtigere over denne usandsynligt smukke kjole til Oscars i 2013.
I år var hun bedre klædt til afterparty end til selve showet.

Alicia is beyond beautiful, but I really didn’t like her outfit at the Oscars 2017. This dress makes her body proportions look all weird. And the layers of the dress makes it look like she’s wearing leggings underneath the dress. It’s too bad because I know that Alicia can look SO good.

kyla-weber-vince-vaughn-2017-oscars-worst-dressed

Kyla Weber

Den her kjole er godt nok noget rod. Alle de cirkler – alle steder! Den minder mig om 00erne på en dårlig måde. Vince Vaughns kone Kyla har også været ret ivrig med eyelineren og skulle have taget 90% mindre eyeliner på.

This dress is a mess. All those circles – everywhere! Stop it! And what’s up with those ridiculous amounts of eyeliner?

leslie-mann-2017-oscars-yellow-dress-worst-dressed

Leslie Mann in Zac Posen

Leslies hørte vist ikke efter de mest grundlæggende rød-løber-råd: Lad være med at vælge en kjole, hvor stoffet nemt krøller. Farven er heller ikke super god og så føles designet “gammelt” og ikke særlig moderne i 2017.

One of the most basic rules when searching for the perfect dress for the red carpet: pick one of fabric that doesn’t wrinkle. The colour is not good either and the design doesn’t feel modern in 2017.

teresa-palmer-2017-oscars-worst-dressed

Teresa Palmer in Prada

Hacksaw Ridge-skuespillerinden havde lånt en venindes gamle gala-kjole fra gymnasiet. Det lignede det i hver fald. Lige fra det kikset simibælte til palietterne, der løber ned langskjolen. Bryststykket er mærkeligt og lignede noget, som er designet til et barn – ikke en voksen (Teresa er 31 år). Og så ligner det også, at Teresa var endnu en af dem, som var ramt at strejkende hårstylister. Suk, hvordan kan man ikke rammer det bedre med adgang til så mange dygtige stylister?

The Hacksaw Ridge actress looked like someone who had borrowed a friends old prom dress. I hate the belt, hate the bust area (looks like something that was designed for a child – not a woman at 31) and hate the sequins. And the hair – oh don’t get me started on that.

Det var de værste – vil I se mine favoritter, så kan I finde dem HER

bloglovin

7 kommentarer

 • Nanna

  Hej Jeanett. Tak for nogle generelt fine indlæg.
  Jeg har valgt at kommentere, fordi jeg normalt synes, at din tone herinde er tip top og fyldt med respekt over for, hvad du omtaler. Men jeg bliver lidt ked af det, når du skriver, at nogen ser ‘helt forfærdelig ud’, som du kalder Goodwin. Ja, hun har haft bedre dage, men hun er stadig en smuk kvinde – hendes look er bare uheldigt.
  God aften!
  Kh Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Enig – det nederste af Janelles kjole er HELT forfærdelig, men overdelen (og ja, nok de bryster der) er sgu ret nice.. Da de tre fra Hidden Figures var på scenen og kameraet filmede fra maven og op, så var hun satme fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, lige ærgerligt at man ikke har holdt hendes kjole mere enkel for neden. Så havde den klart være bedre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Ej, jeg havde ikke set Alicia Vikanders kjole fra 2013.. hold kæft, hvor er den flot! I hvid, havde den nok været min drømme brudekjole 😀

  Men årh, jeg har lidt svært ved at finde ud af det med Leslie Mann.. for på billeder er kjolen ikke helt god, men hun var simpelthen så sød (live) på den røde løber.. Hun har sådan en sprudlende energi, at jeg synes kjolen passede så fint til hende 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg er SÅ meget med dig angående Alicias kjole fra 2013 – i hvid version, kunne det meget vel være en drømmebrudekjole for mig også!

   Jeg synes, at Leslie Manns gule kjole er meget lidt pæn, men jeg kan også rigtig godt lide hende. Hun er skøn!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes ellers at Ginnifer Goodwins kjole var rigtig fin, men kan sagtens forstå dine andre iagttagelser 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Kjolen er okay – det er resten, som jeg ikke er glad for ved hendes look 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at købe sandaler om vinteren til smalle fødder