MANGO er åbnet i Odense!

Outfit of the day #446: Lady in red

outfit-asos-roed-kjole-red-knit-dress-missjeanett-jeanett-drevsfeldt-blogger-fra-odense-havn-dune-skooutfit-asos-roed-kjole-red-knit-dress-missjeanett-dkny-gansevoort-bag-blogger-fra-odense-dune-studded-flats-shoesoutfit-asos-roed-kjole-dress-red-knit-missjeanett-blogger-fra-odense-dune-sko-med-knitter-ala-valentinoReklamelinks:
ASOS dress (HERE) – DKNY “gansevoort” bag (HERE) – Maria Black earring – Dune shoes (HERE)

Det var næsten en halv orkan, som jeg var endt ude i, da vi tog disse billeder. Ej, måske ikke en orkan, men som mit vindblæste hår antyder, så var der godt nok knald på vinden. Jeg har outfittet her på, da jeg i sidste uge var det et bloggerevent her i Odense hos CeriX. Der kommer snart et indlæg om det, da jeg faktisk skal have lavet en lille ting ved mit ansigt. Kjolen er fra ASOS og I har set den i indlægget her. Den er rigtig behagelig og af strik – men en tynd strik, så den kan nemt bruges det meste af foråret (vi satser på, at vi får et lunt forår). Man binder den selv foran, så man kan lave en sløjfe, lade dem hænge som man har lyst – eller noget helt tredje. Det bedste er, at den kun koster 300 kroner! Det er god kvalitet for pengene.

Kjolen kan købes lige HER og hvis I bruger rabatkoden COSTUME20 (inden 5. april), så får I 20% rabat.

Hvis I hellere/eller også vil shoppe på Boozt i dag, så er der kun i dag (søndag) 20% rabat med koden NOW20. Min. køb 899 kr og nogle mærker er undtaget. I kan bruge rabatkoden på alt DET HER til kvinder (inkl Ganni!) og HER til børn.

Ps. Yes, jeg har bare ben – Tim kørte mig til og fra eventet, så jeg var nærmest kun uden for, for at tage billeder til jer 😉

It was almost like standing in a hurrican when we took these photos – my hair being a witness to that 😉 I wore this outfit last week for a bloggerevent here in Odense. The dress is very comfy and it’s from ASOS and it’s available HERE.

outfit-asos-roed-kjole-missjeanett-fra-odense-havn-strik-kjole-dkny-taske-dune-shoes-sko

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

8 kommentarer

 • Anne H

  Hvor er den flot. Og hvor ser du bare godt ud!
  Jeg er 16 uger henne, tror du at jeg kan få lidt glæde af den kjole hvis jeg går en størrelse op end normalt? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mange tak Anne! Ja, det tror jeg godt at du kan! Der er god plads og du kan jo bare binde kjolen over din mave. Det vil garanteret se vildt flot ud!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  Ih altså! Ville ønske jeg kunne bære farver så flot som dig! Tør bare ikke rigtig :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh du er sød! Og jeg er sikker på, at du ville se fantastisk ud i farver!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg kan simpelthen ikke få ASOS koden til at virke… har du nogen idé om hvorfor? :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nej, desværre 🙁 Hvad siger den, når du prøver? Du kan kun bruge den en gang per konto dog!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Så har jeg, i bedste copy-cat stil, bestilt og modtaget denne skønne kjole.
  Den er i sandhed super lækker, og jeg glæder mig til at tage den i brug, hvad enten det bliver med høje hæle eller sneakers under.
  Det er ikke første gang at din blog har inspireret mig til køb af tøj.
  Jeg er en glad læser af din blog, og jeg synes at du gør det rigtig godt. Hav en god dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh hvor er du sød! Jeg er kun glad for at du bliver inspireret og finder ting, som du bliver glad for. Jeg har selv seriøst BOET i denne kjole lige siden den ankom. Den er til vask lige nu og jeg har totalt krise over det, haha!

   Tusind tak fordi du læser med 😀 rigtig god dag til dig også!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MANGO er åbnet i Odense!